bu ne demek simdi?

Dün bir konu acmistim, arkadasimin sevgilisi( iki yildir beraberler) ailesinin yanina gitti ve oglanin annesi kiz arkadasinda gelsin demesine ragmen kizi götürmedi tanistirmaya. Neyse ben de arkadasima demistim ki bir mesaj yaz ve acikca kirildigini söyle demistim. Mesaj su sekilde:" Annen beni de davet ettigi halde bana sormadan benim adima karar verdin bu bana biraz garip geldi ve kirildim. Su an lütfen bir sey yazma, biraz yalniz kalmak istiyorum" Bunun üstüne cocuk hic bir sey yazmadi, aramadi. Normalde bugün buluscaklardi. Kiz oglani ariyor cocuk telefona cikmiyor. Mesaj yaziyor mesajlari okuyor cevap vermiyor, geride aramamis. Arkadas cok üzülüyor ben de ona akil verdigim icin kötü hissediyorum. Bu cocuk ne yapmaya calisiyor simdi? yaslar 35 in üzerinde.
Arkadasınızda hem yazma demiş hem sonra yıne aramış vs peşinden koşmuş resmen hoş olmamış.İlk okuduğumda öyle şeylerden hoşlanmayabilir erken olduğnu düşünebilir tanışmak için diye düşünmüştüm fakat sonra arayıp sormayınca arkadasınızı istemiyor

Adam yapici bir sey olsa o mesaja ragmen kisaca fikrini yazardi. Ben su an erken oldugunu düsünüyorum gelince konusuruz bitti. Telefonlari acmamak mesajlara cevap vermemek bence cok sacma. Bu arada kadindan utandigi icin tanistirmiyormus o zaman neden sevgili kaliyosun utandigin biriyle. Erkekleri anlamak zor. Ben karismicam fazla zaten:)
Adam dediğimiz ‘Adam’ değilmiş ki Keşke Başta yazsaydınız kadından utandığı için tanıştırmak istemediğini olaya bu kadar objektif bakmak için kendimi zorlamazdım..

Adam dediğimiz ‘Adam’ değilmiş ki Keşke Başta yazsaydınız kadından utandığı için tanıştırmak istemediğini olaya bu kadar objektif bakmak için kendimi zorlamazdım..
Hayir erkek oldugunuzu düsünmedim hatta objektif yazanlari cok taktir ediyorum. Bu utanma mesaji konuyu actiktan sonra geldi o yüzden basta yazmadim.

Götürmek istememiş belki de mantıklı bir sebebi vardı adamın .
Önce onu sorsaydı .
Adam da kızmış işte belli .
Arama diyen kız niye arıyor.
Arayacaktı niye arama yazdı .
Azcık mantıklı olsaydı .
Adam bitirmiş daha da aramasın kız
Benim erkek arkadasim sana kirildim beni ailenle tanistirmadin dese, kizmam ki bunda kizilcak ne var? Ben daha erken oldugunu düsünüyorum deyip gönlünü alirdim kirildigi icin.

Hayir erkek oldugunuzu düsünmedim hatta objektif yazanlari cok taktir ediyorum. Bu utanma mesaji konuyu actiktan sonra geldi o yüzden basta yazmadim.
iyi ki o mesajı yazmasını arkadaşına söylemişsin büyük iyiliğin dokunmuş oldu Kıza ..
Boşversin durum toparlamasını falan
Adam olamamıştan Koca da olmaz..
Gezerken faydalanırken utanmıyor kendinden de kızdanda şimdi İş ciddiye bindi paçaları tutuştu demek ki..
Bu zamana kadar Çocuklu olduğu halde kabul edildiğine şükretmekle yetinir artık Pişman olması için bu bile yeter ona

Ailesiyle tanistirmama sebebi bu davranismis bu arada o mesaji yazmasi, sikayetini mesajla yazmasi, sorun cikarmasi.. Bu yüzden ailemin yaninda utanirim yazmis. Öyleyse ayril o zaman madem degil mi? Dediginizde haklisiniz bu isin sonunda mutlu bir yuva yok.
Allah Allah kız napıcak ailesinin yanında üstünü başınımı parçalıcak ben evlenmek istiyorum diye yalanlardan seçmeler artık utancak yaşı geçmiş kartlamış hala neyin utanması bu evlenelim diyor gruba katılalım demiyor heralde ay çok sinirlendim durdurun beni

Back
X