dert oldu

Benim eşim ilişkimizin 3.ayında, ailenden gizliyosun diye trip atmıştı bana🙄 bende aileme söylersem bi hafta içinde tanışma bekler öyle he tamam diyip geçmez yalnız dedim tamam ben hazırım zaten istediğim bu dedi bende dedim ettim, bence de adam ciddi değil 2 senede insan çocuk yapar bu yaşlar sevgililik için fazla büyük
Benim eski esimde öyle yapmisti hatta ben annemlerden saklamistim. Kendisi aramis babami ben ciddiyim gelip konusmak istiyorum diye.

Biz eşimle mayıs ayında tanıştık ağustos 'ta ailesi ile tanıştırdı ve güç bela ben istemiyordum erken diye ama gittim tanıştım şu anda da 3 yıllık evliyiz.

Biz eşimle mayıs ayında tanıştık ağustos 'ta ailesi ile tanıştırdı ve güç bela ben istemiyordum erken diye ama gittim tanıştım şu anda da 3 yıllık evliyiz.
Bence ailesiyle cabuk tanistiranlar genelde sonunda evleniyor. Daha erken diyenlerde bir sekilde bitiyor. Benim tezim bu yönde.

Bence evlenmekte cok sart degil aslinda artik evlilikte sevgililik gibi kolay bir sekilde bir kelimeyle bile bitebiliyor. Ama bu kadin cocuk istiyor yasta geciyor evlenmeden de cocuk dogurmak olmuyor.
İki tarafin da hakliligi var. Zamana birakmak lazim. Hicbir erkek partneri zamaninda anne olsun diye evlenmez neticede

Kizlar sizce sevgililigin süresi nedir, normalde sevgililerini ailesiyle tanistiran bir erkek iki sene gecmesine ragmen ailesiyle tanistirmiyorsa bu ne demektir? Bugün bir arkadasla konustum ve ona bir akil verdim sonra pisman oldum. Arkadasimin sevgilisi ailesinin yanina gitti annesi kiz arkadasinida getir demis. Oglan ama kiza gelirmisin diye sormadan kendisi karar verip yok ben yalniz gitcem demis. Arkadasim da bunu kafasina cok taktigi icin, bu duruma bozuldugunu acik acik söyle ya da yaz sevgiline dedim. O da yazmis cevap gelmemis. Siz olsaniz bunu kafaya takarmisiniz? ya da beni ailenle neden tanistirmiyosun diyen bir kiz kendini kücük düsürmüs mü olur?

Not: bu kisilerin yaslari kücük degil adam 40 kiz 35
Kızın niyeti belli anne olmak istiyor yaşı geçerse çocuğu olmayabilir isteği bu yöndeyse açık ve net konuşsun olumsuz ise adam yoluna baksın 2 senesini harcamış daha fazla vakti geçmesin adamın evlenmeye niyeti olmadığı çok belli mantığıyla hareket etsin arkadaşınız o adam gider 50 yaşında bile evlenir ama arkadaşınız evlense bile çocuğu olmayabilir yakmasın kendini sevgi aşk bi yere kadar anne olmanın muhteşemliği hiç bişeye benzemez bence

Ailesiyle hiç tanıştırmadı sevgililik boyunca. Benim de böyle bir talebim yoktu. Ailemle hiç tanıştırmadım, sadece söz yapılmadan bir ay önce tanıştı aileler. Hiç aklıma kötü düşünceler gelmedi valla. İkimiz de birbirimizi tanıma sürecinde hiç kimsenin buna dahil olmasını istemedik. Hatta ilişkimiz hakkında konuşmadık bile ailelerle. Sonuç itibariyle Evliyiz çocuğumuz var şu anda.

Eşimden önceki ilişkimde tüm ailesi ile tanışmış, arkadaş çevresi ile içli dışlı olmuştum. Merak ettiğiniz buysa bu "sahiplenen erkek" davranışı falan değil, artık ne demekse bu. Mıymıntı herifin tekiydi ve ziyadesiyle sorumsuzdu.

Back
X