- Emoji Skoru
- 38
- Puanlar
- 358
kullandim bak oku yukarda.![]()
Evet okuyorum, son derece öznel bir şekilde saldırıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kullandim bak oku yukarda.![]()
kızın canı zaten sıkkın; bir de üstüne gitmek. Anlam veremiyorum.
cicimmm neden sinirleniyorsunuzzz(istediginiz edebi yakalayabildik mi )
gorus belirtelim diye acmissiniz , belirttik.. yine belirteyim goz ziyanligi o gelinlige bakmak
neden herkes sizin bu cirkin gelinliginizi onaylayip sizi onore etmek zorundami ? nasil bi egonuz varmis
bana verdiginiz derslerin ucretini nereye odeyecegim gosterin de, belki daha guzel birseyler kiralarsiniz![]()
Canımm arkadasım ıyıyım ben moralım cok ıyı acayıpp motıve oldum ben sızler sagolunn
Guzelım sınırlenmıyorum kesınlıkle cok sakınım gercekten sevıyene kesınlıkle ınemem...
Az once profılıne gırıp Konulara yazdıklarına baktım daa kısılıgını az cok cozdum ve uzuldum senın adına Allah yardımcın olsun
onun ıcın senınle ugrasacak vaktım hıc yok![]()
enim için abartı bir gelinlik modeli o yüzden beğenmedim ama kendim için düşündüğüm de fakat önemli olan giyecek kişinin yani sizin beğenmiş olmanız eğer beğeniyoran içine siniyorsa kimseyi kaale alma derim.
cnm bncede cok kötü deil yani sen begendiysen kime ne dimi
![]()
Fikrini degistirmedigine sevindim. Bunu geri verip baska alsan icinde kalacakmis, belli. Sen bu gelinligi begenmissin ve dahasi yakinlarin da sen de yakistirmissin. O zaman bitmistir. Demek ki senin uzerine oturmus ve cok yakismis. Dunyada ne kadar insan varsa o kadar da zevk var , o yuzden insanlarin begenmemesi aklini karistirmasin. Benim zevkime de hitap etmiyor, ama yakisan birinin ustunde gormeyi isterdim bu gelinligi.
Mutlu bir evlilik, dugununde de iyi eglenceler diliyorum.![]()