Dert sahıbı oldum resmen .....

solkolum

08-07-2012 ß ♥ ß
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
464
0
46
İstanbul
Kızlar suan o kadar uzgunum kı :50:
Dun gelınlık kıraladık bayıla bayıla kıraladım nısanlım en yakın arkadasım aılem cok begendıler uzerımde gorunce fakat bugun kıme gosterdıysem ''Senı farklı bır gelınlıkle hayal ederdım'' deyıp durdular...Insanın aklı karısıyor tepkıler bu yonde olunca...
Yok goz yoruyormus yok 8 temmuz kır dugunu ıcın uygun degılmıs sıcak olurmus terlermısım....
Degıstıremem de artık cok gec ne yapacagım konusunda cok kararsız kaldım ınanın moralım cok bozulduu...
Resmını ''Gelınlık modellerı'' baslıgına da koydum begenen yok...
Lutfen bana bırseyler soyleyın
Gelınlıgım de bu

Eklentiler

• $308191_289946511032997_186726601354989_1205243_1530815406_n.webp
    $308191_289946511032997_186726601354989_1205243_1530815406_n.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 66
bu gelinlik ne kadardır diye konu açmıştın galiba dimi?
gelinlikten ziyade gece elbisesine benziyo demiştim bende, hala aynı fikirdeyim, bi dolu model var gerçekten en çok bunu mu beğendin be güzelim

benim tercihim olamaz cok abartili.. ama hos bence sizede cok yakismistir eminim kimseye kulak asmayin begendiyseniz. Daha iyisini kendi dugunlerinde giysinler.

ahhh canım ya okadar zor ki bu dönem zaten araya onun bunun lafı girince insan bunalıma giriyor yok orası böyle şurası böyle canım önemli olan sensin sen beğendin mi?

Agladm bıle yemın edıyorum cok sınır oldum o gun ozel bır gun ve ben guzel olmak ıstıyorum bu gelınlık benım tarzım dantel cok sevıyorum gercekten abartılı mı uzerınde oynamalar yapsam mı ne yapsam?
Zaten onundekı ıplerın altına bırsey koyacaklar ıc gosterdıgı ıcın ama bılmıyorum moralım cok cok asırı bozuk :50:

Bu gelinlikle evleneceğine hiç evlenme evde kal daha iyi. Bence nişanlınla hemen kavga çıkar ayrıl.

bu sizin düğününüz sizin seçiminiz.nişanlınız aileniz beğenmiş sizinde içinize sinmiş başkalarının yorumlarını dert etmeyin.en mutlu gününüz olcak onu düşünün.başkalarının sizi hayal ettiği gelinliği mi giymek istiyosunuz ? Boşverin bence böyle zamanlarda moral bozan, herseye biseyler bulan cok olur

neden değiştirme şansın yok
bence de değiştir çünkü gerçekten gelinnliğe benzemiyor

Degıstırmek ıstesem sımdı kesınlıkle ya aldıgım fıyattakı gelınlıgın daha pahalısını gosterecekler yada daha da ucuzunu aynı fıyata almıs olacagım kendımı ve nısanlımın kotu hıssetmesıne sebep olabılırım

icinize siniyorsa,siz begendiyseniz baskasinin ne dedigine bakmayin..

mesela banada pek gelinlik gibi gelmedi,gelinligin bir safligi olur ama bu biraz gece elbisesi gibi aslinda öyle de degil ama

degisik...rengi filan cok bej gibi duruyor ama olsun Allah mutlu etsin sizide gerisi önemli deigl

bu sizin düğününüz sizin seçiminiz.nişanlınız aileniz beğenmiş sizinde içinize sinmiş başkalarının yorumlarını dert etmeyin.en mutlu gününüz olcak onu düşünün.başkalarının sizi hayal ettiği gelinliği mi giymek istiyosunuz ? Boşverin bence böyle zamanlarda moral bozan, herseye biseyler bulan cok olur

Haklısın ama ınsan etkılenıyor zaten zor bır karar gelınlık secımı bende sectım begendım resmen sogudum sımdı :43:

icinize siniyorsa,siz begendiyseniz baskasinin ne dedigine bakmayin..

mesela banada pek gelinlik gibi gelmedi,gelinligin bir safligi olur ama bu biraz gece elbisesi gibi aslinda öyle de degil ama

degisik...rengi filan cok bej gibi duruyor ama olsun Allah mutlu etsin sizide gerisi önemli deigl

Ahh canım yaa boyle deme yaaa mıdeme agrılar gırdı gercekten :50:

arkadaşlara katılıyorum hiç gelinlik gibi değil ne bileyim gece elbisesi de değil bir garip ya bu kadar dert edecek ne var soğuduysan değiştir beğendiysen giy.dünyanın sonu değil ya allah aşkına güzelim be

Degıstırmek ıstesem sımdı kesınlıkle ya aldıgım fıyattakı gelınlıgın daha pahalısını gosterecekler yada daha da ucuzunu aynı fıyata almıs olacagım kendımı ve nısanlımın kotu hıssetmesıne sebep olabılırım

fiyat konusunu birkereliğine düşünmeyeceksiniz artık canım yapıcak bişey yok kafanı karıştırmak istemem ama daha var düğününe git başka modellere de bak derim..kiralamışsın yaa bundan cayma şansın yokmu parayı verdiniz galiba
Haklısın ama ınsan etkılenıyor zaten zor bır karar gelınlık secımı bende sectım begendım resmen sogudum sımdı :43:

bende senin gibi çok etkileniyorum
kim kim gittiniz gelinlik almaya
götürdüklerinede dikkat etmek lazım birisinın zevkine denk gelirsin gaza getirir seni sora eve gelince beğenmessin canım
benim düğünümde ağustosat nezaman alsam die düşünüyrum
he bide şunu sorim
şimdi gelinliğin nerde
evdemi?

Ahh canım yaa boyle deme yaaa mıdeme agrılar gırdı gercekten :50:

canım diğer konunda ne yazdıysam burda da aynısını yazdım, kk birbirimizi pohpohlayalım pembe hayaller kurduralım diye mi var önce orda bi netleşelim, tabiki kıyasıya eleştirelim demiyorum ama binlerce gelinlik modeli arasından bunu farketmezdim bile şahsen ama sen diyosan ki bu benim tarzım, güle güle giy, yalan söyleyemicem gerçekten gelinlikten ziyade abiye bi elbiseye benziyo ama abiyede olsa nerde giyilir kafamda bi konsept oturtturamıyorum

Back
X