- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
Ben çok beğendim. Kesinlikle al ve giy canım.
Bencede al ve gıy gercekten cok sık mıs ben bayıldım:)yarın kociş evde bi gün evde bi gün işte olduğu için kargo ile alamadım görür diye sürpriz yapıcam, pazartesi koşarak gidicem sanırım almayaD
Bencede al ve gıy gercekten cok sık mıs ben bayıldım:)
yarın kociş evde bi gün evde bi gün işte olduğu için kargo ile alamadım görür diye sürpriz yapıcam, pazartesi koşarak gidicem sanırım almayaD
Canim korkma. Bunu giydikten sonra gunun devamini disarida gecirmek isteyecek adam zanettmiyorum :))
Eğer mağazada bedenini bulamazsan, internetten sipariş et ve kargo adresi olarak kendi semtinin şubesini ver Örneğin Yurtiçi Kargo Suadiye Şubesi gibi...Ben anneme falan sürpriz yapacağımda şubeye göndertiyorum aklında olsun
ardAn bıtanesıde ben olabılırım:)cok begendım ya bendeevlılık yıl donumumuzıcın elbıse bakıyodum ınternetten falan cok hosuma gıttı ya:)bıde kırmızı tam benım rengım bayılıyorum kırmızıya:)inşallah kalmıştır gerçi bu havada pek tüketceklerini de sanmıyorum ama pazartesi sabhtan gidicem hemen
Valla bılmıyorum da o alıcıl
ardAn bıtanesıde ben olabılırım:)cok begendım ya bendeevlılık yıl donumumuzıcın elbıse bakıyodum ınternetten falan cok hosuma gıttı ya:)bıde kırmızı tam benım rengım bayılıyorum kırmızıya:)
Rica ederim canım.süper fikir çok sağol :)
Senin elbiseye bakarken alt tarafta 2 tane siyah elbise gördüm bende onlara vuruldum
Bence güzel bir elbise. Evdesin sonuçta, dilediğince giyin. Hiç de abes olmaz gayet güzel olur:) hem de tarzıma uygun ve çok beğendim diyosun. Fiyatı da gayet uygun.
almaya kesin karar verdim kk dan da onay çıktıktan sonra :) tek korkum o gün çalışmazsa evde olursa sürpriz yatacak gibi benim ama olsun 19 şubat doğum günü o güne sarkar plan heralde
evde basbasa guzel olur dahanımlar özür dileyerek yazıyorum, pek dert değil ama nereye açarsam uygun olur bilemedim gene bdv ye kaldım. yöneticilerde lütfen kusura bakmasınlar gerçekten fikre ihtiyacım var, uygun yere taşırlarsa minnettar kalırım. konu şu
http://www.hm.com/tr/product/88953?article=88953-B
sevgililer gününe özel bi sürpriz hazırlıyorum evde planlıyorum, bu elbiseyi giysem abest-i iştigal mi etmiş olurum bu havada :)) eşim sinemaya gitmek isteyebilir diye düşünüyorum bayılır her özel günü sinemada kutlamaya da
bilemedim çok beğendim ama sizce uygun olur mu?
Ben dun hm ye baktim bunu goremedim gorsem bende alirdim hemen bi tane gelecege yatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?