Dert sayilmaz ama fikirlerinizin aciletine ihtiyacim var:)

muallime7285

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
289
93
98
Kizlar hoslandigim bir bey var o da bana zarf atti ama sanirim acilmakta cekiniyo. Bende bu cesaretle twitterdan ekledim suan kabul etmesini bekliyorum. Size sorum sizce nasil bi tivit atarsam acilmasi icin cesaret vermis olurum. Bi yanim o adim atsin hic belli etme o kadar açık belli edersen belki kendini ceker diyo bi yanim da umut vermemi söylüyo.Siz olsaydiniz ne yapardınız?

twitter da tek takipçiniz o bey değilse bence ordan yazmayın.Başkası var diye de düşünebilir,bu kız mavi boncuk dağıtıyor diye de düşünebilir.Sizi gerçekten istiyorsa adım atar mutlaka sabredin.

Kizlar hoslandigim bir bey var o da bana zarf atti ama sanirim acilmakta cekiniyo. Bende bu cesaretle twitterdan ekledim suan kabul etmesini bekliyorum. Size sorum sizce nasil bi tivit atarsam acilmasi icin cesaret vermis olurum. Bi yanim o adim atsin hic belli etme o kadar açık belli edersen belki kendini ceker diyo bi yanim da umut vermemi söylüyo.Siz olsaydiniz ne yapardınız?
Bnde bir zamanlar face hoşlandığım birinin fotosunu begenmstim. İyiki begenmisim. Su an 4 senelik evliyiz

Bence bu kadar istekli gözükmeyin. Siz bir adım atmışsınız üstelik.

Bunun yerine kendisi ile eski twitlerinden, okuduğu bölümden vs. konu açarak sohbet edebilirsiniz. Daha mantıklı olur.

Back
X