- 23 Haziran 2025
- 29
- -13
- 1
- 26
- Konu Sahibi bhintkumasi
Yapmak zorunda değiller. Kendi oğlu sorun etmiyorsa siz neden sorun edip ortalığı karıştırmaya, huzurluk çıkarmaya çalışıyorsunuz ki? Bu durumdan memnun değilseniz aileyle mesafenizi koruyun.
Belki de onların maddi durumu daha kötüyse o şekilde destek olmaya çalışıyorlardır.
Bana hiç hoş gelmiyor bu konuları açıp açıp huzur bozmak. Eşiniz herşeyin farkındadır emin olun. Sadece ailesi olduğu için kötü olmak istemiyordur. Anne baba bu sonuçta. Ayrıca evlenirken, çocuk yaparken birilerine güvenip yaptığınızı sanmıyorum. Ee o zaman sorun
Ortaligi karistirmak miYapmak zorunda değiller. Kendi oğlu sorun etmiyorsa siz neden sorun edip ortalığı karıştırmaya, huzurluk çıkarmaya çalışıyorsunuz ki? Bu durumdan memnun değilseniz aileyle mesafenizi koruyun.
Belki de onların maddi durumu daha kötüyse o şekilde destek olmaya çalışıyorlardır.
Bana hiç hoş gelmiyor bu konuları açıp açıp huzur bozmak. Eşiniz herşeyin farkındadır emin olun. Sadece ailesi olduğu için kötü olmak istemiyordur. Anne baba bu sonuçta. Ayrıca evlenirken, çocuk yaparken birilerine güvenip yaptığınızı sanmıyorum. Ee o zaman sorun ne?