Dertler bitmiyor ne yazik ki

Kadinsoruyor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
296
128
18
31
Artik gercekten ama gercekten dunyadan soyutlanmak istiyorum. Nedenini onceki konuma denk gelen ablalar kardesler bilirler. Simdi bir tane daha konum var. Lutfen bana buyugum olarak kardesim olarak yol gosterin.

Benim ananem beni diger yasit kiz kuzenimden cok ayiriyor. Sebebini bilmiyorum ama az bucuk tahmin ediyorum. Dinlerine cok duskun olduklari icin kuzenimin benden once kapanmasi imamhatipte okumasi felan cok sevindirici birsey oldu. Bense sonradan kapandim. Onunla yaris icerisinde degilim ama bizimle konusmalarindan bile anliyorum.

Gecenlerde kuzenime altin almis. Bu arada kesinlikle kiskandigimdan degil alacak tabi. Benim icin de ona da babasi alsin onu mu dusuncem demis.

Maddiyattan soz etmisken benim babam emekli ve ek iste calisiyoruz paramiz yetmiyor diye. Onlarin kirada evleri dukkanlari var. Allah daha cok versin gozum yok. Ama bana altin almama bahanesi benim babamin parasi varmis bana alirmis. Ben de cok sukur dedim senin altinina kalmadim yuzune karsi soyledim cunku cocuklugumdan beri hep boyle.

Hastalandi simdi. 2 ay altini degistirdim yemegini yedirdim bir kere of demedim. Allah icin yaptim. Annem de ben de beraber baktik. Yengemlerin kucuk cocuklari var bakamazlardi zaten. O bahsettigim kuzenim de arada gosteris gibi gelip nasilsin diye sordu iki dolandi gitti. Her geldiginde bi is verildigi zaman oflayip pufladi. Ama yine de hala onu papatyam diye sever. Yuzunu oksar. Ben dis kapinin dis mandali. Anneme iyilesti artik bi daha adimimi atmam evine gelirse de hosgeldin hosgeldin muhatabim degil dedim. Annem cok kizdi. Benim dusuncem dogru mu ?

Ne yapmam gerekiyor ne demem gerekiyor bilmiyorum. Cok yoruldum

Bu kez de annem cok uzuluyor. Neden boyle yapiyosun diye bildigin bana saldiriyor

Siz yaptiginiz iyilikleri allah icin yaptiginizi soyluyorsunuz. O halde alinmaniz gereksiz. Kadin hediye almis kuzeninize,hediye alma konusunda gonulluluk esastir. Varsin alsin. Nolacak.

Bu arada her ailede bir favori vardir,bir de kimsenin sevmedigi. Dert etmeyin

Alacak tabi almasi degil mevzu. Ben soyledigine kirildim. Yengem demis ki ona aliyosan digerine de al ona babasi alsin banane demis. Ben de elimi ayagimi kesicem bundan sonra. Hakkimi da asla helal etmiyorum. Tam da iyilesemiyor simdi umrumda da degil

Kirilmayin bence. Ama iyilik yapmak zorundaliginiz elbette yok. Sevme zorunlulugunuz da yok. O da demek ki sizi sevmiyor.

Bu kez de annem cok uzuluyor. Neden boyle yapiyosun diye bildigin bana saldiriyor
Neden böyle yaptıgını bıze anlattgın gibi anlat bak ben ona baktım ama benle hiç ilgilenmiyor kuzenıme davrandıgı gibi davranmıuor deeee

O senin anneannen bi bakima icin burkuluyor olabilir. Benim babamin baska cocuklari var. Ben onlardam kucugum. Hepimiz evlendik barklandik. Cocuklarimiz var. Beni hep babam olsun ablalarim olsun ayirdi.cocugumada oyleler . Gorusmeyiz , etmeyiz. Cok zaman once , icimde kapattim bi defteri.. soylemem oki Allah beterinden korusun , daha kotusu var...

Neden böyle yaptıgını bıze anlattgın gibi anlat bak ben ona baktım ama benle hiç ilgilenmiyor kuzenıme davrandıgı gibi davranmıuor deeee
Soyledim zaten. Benden bisey istedigi zaman sen sevdigin torununa soyle bana soyleme dedim kac kez anlasa anlardi heralde

Evet Allah beterinden korusun. Ama eger beni gercekten tanimak istiyorsan lutfen onceki konumu da oku

Benim ananemde erkek torunlarına düşkün mesela küçüklükten beri onlara hep iki kat harçlık verirdi bi de biz görürken herşeyde ayrımcılık yapardı. Çocuğuz ya anlamıcaz sanki. Şimdi ne oldu ne arıyorum ne soruyorum bayramdan bayrama hal hatır tamamm (asla saygısızlık ya da surat yapmam da) isterse dünyaları versin ennn çoook onları sevsin umrumda olmaz. Akrabalık ilişkilerimde küçüklüğümden beri öğrendiğim birşey varsa o da şudur sıfır beklenti= sonsuz mutluluk demem o kii üzerinize düşeni gerektiği zaman yaparsınız ama ne söylediğini ne yaptığını hiç aklına bile getirme. Boşverr, gerçekten bu çok güzel bi kafa tavsiye ederim

Bunlar bende birikiyor. Beni boguyor. Sende olmuyor mu

Bende de benzeri bir durum oldu, isin garibi ben annanemi kaybettikten sonra bu ayrim mevzusunun farkina vardim :) insan ne dese dusunuyor kafaya takiyor... Bi arkadas yukarida demis sifir beklenti sifir sorun kesinlikle katiliyorum, akraba iliskilerinin en temel tasi bence bu cumle, bekleme bisey en guzeli, birde ben olsam bakmazdim ki sen altini bile almissin helal olsun.

Bunlar bende birikiyor. Beni boguyor. Sende olmuyor mu
Birikme biryere kadar oluyor insan çok üzülüyor hele çocukken daha bi içine batıyor sonra şu anda hissettiğin gibi bi şekilde belli etmek istiyorsun ima etmek istiyorsun sonra onunda bir tepe noktası var o aşamaya ulaşınca tam anlamıyla bir boşvermişlik hissi geliyor böyle yokuş aşağı koşmak gibi işte o aşama nirvana. Ondan sonra kim naparsa yapsın ne derse desin umrunda olmuyor. Yani olay kafada bitiyor. Benim akraba ilişkilerimde anne ve babamın geçimsizliğinden dolayı iyi anılar bırakmadı bende hiç.. şimdi kimsenin varlığı yokluğu ne içimi acıtır ne söylediği bişeyi aklıma takarım ne doğru dürüst görüşürüm. Her görüştüğümde gereken şekilde davranır geçerim bu da böyle bişey :)

Sen sana yakışanı yap başkasının ne yaptığına bakma

Allah icin yaptim. Ama hakkimi helal etmiyorum. Yine düsse yine bakarim. Simdi tam iyilesemiyor. Benden helallik almadan da iyilesemez eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…