- 18 Aralık 2017
- 296
- 128
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
-
Alacak tabi almasi degil mevzu. Ben soyledigine kirildim. Yengem demis ki ona aliyosan digerine de al ona babasi alsin banane demis. Ben de elimi ayagimi kesicem bundan sonra. Hakkimi da asla helal etmiyorum. Tam da iyilesemiyor simdi umrumda da degilSiz yaptiginiz iyilikleri allah icin yaptiginizi soyluyorsunuz. O halde alinmaniz gereksiz. Kadin hediye almis kuzeninize,hediye alma konusunda gonulluluk esastir. Varsin alsin. Nolacak.
Bu arada her ailede bir favori vardir,bir de kimsenin sevmedigi. Dert etmeyin
Kirilmayin bence. Ama iyilik yapmak zorundaliginiz elbette yok. Sevme zorunlulugunuz da yok. O da demek ki sizi sevmiyor.Alacak tabi almasi degil mevzu. Ben soyledigine kirildim. Yengem demis ki ona aliyosan digerine de al ona babasi alsin banane demis. Ben de elimi ayagimi kesicem bundan sonra. Hakkimi da asla helal etmiyorum. Tam da iyilesemiyor simdi umrumda da degil
Evet sevmiyor. Zorla degil yaKirilmayin bence. Ama iyilik yapmak zorundaliginiz elbette yok. Sevme zorunlulugunuz da yok. O da demek ki sizi sevmiyor.
Neden böyle yaptıgını bıze anlattgın gibi anlat bak ben ona baktım ama benle hiç ilgilenmiyor kuzenıme davrandıgı gibi davranmıuor deeeeBu kez de annem cok uzuluyor. Neden boyle yapiyosun diye bildigin bana saldiriyor
Yaptim negatif 3 kutu testBen pek dert edilecek birşey göremedim hergün ayrı bir konu açıyorsun naptın test yaptın mı
Ama iste esas sorun sizin bu durumu kendinize dert etmeniz. Hic takilacaginiz bir durum degil.Evet sevmiyor. Zorla degil ya
Soyledim zaten. Benden bisey istedigi zaman sen sevdigin torununa soyle bana soyleme dedim kac kez anlasa anlardi heraldeNeden böyle yaptıgını bıze anlattgın gibi anlat bak ben ona baktım ama benle hiç ilgilenmiyor kuzenıme davrandıgı gibi davranmıuor deeee
Evet Allah beterinden korusun. Ama eger beni gercekten tanimak istiyorsan lutfen onceki konumu da okuO senin anneannen bi bakima icin burkuluyor olabilir. Benim babamin baska cocuklari var. Ben onlardam kucugum. Hepimiz evlendik barklandik. Cocuklarimiz var. Beni hep babam olsun ablalarim olsun ayirdi.cocugumada oyleler . Gorusmeyiz , etmeyiz. Cok zaman once , icimde kapattim bi defteri.. soylemem oki Allah beterinden korusun , daha kotusu var...
Bunlar bende birikiyor. Beni boguyor. Sende olmuyor muBenim ananemde erkek torunlarına düşkün mesela küçüklükten beri onlara hep iki kat harçlık verirdi bi de biz görürken herşeyde ayrımcılık yapardı. Çocuğuz ya anlamıcaz sanki. Şimdi ne oldu ne arıyorum ne soruyorum bayramdan bayrama hal hatır tamamm (asla saygısızlık ya da surat yapmam da) isterse dünyaları versin ennn çoook onları sevsin umrumda olmaz. Akrabalık ilişkilerimde küçüklüğümden beri öğrendiğim birşey varsa o da şudur sıfır beklenti= sonsuz mutlulukdemem o kii üzerinize düşeni gerektiği zaman yaparsınız ama ne söylediğini ne yaptığını hiç aklına bile getirme. Boşverr, gerçekten bu çok güzel bi kafa tavsiye ederim
Birikme biryere kadar oluyor insan çok üzülüyor hele çocukken daha bi içine batıyor sonra şu anda hissettiğin gibi bi şekilde belli etmek istiyorsun ima etmek istiyorsun sonra onunda bir tepe noktası var o aşamaya ulaşınca tam anlamıyla bir boşvermişlik hissi geliyor böyle yokuş aşağı koşmak gibiBunlar bende birikiyor. Beni boguyor. Sende olmuyor mu
Allah icin yaptim. Ama hakkimi helal etmiyorum. Yine düsse yine bakarim. Simdi tam iyilesemiyor. Benden helallik almadan da iyilesemez eminimBende de benzeri bir durum oldu, isin garibi ben annanemi kaybettikten sonra bu ayrim mevzusunun farkina vardim :) insan ne dese dusunuyor kafaya takiyor... Bi arkadas yukarida demis sifir beklenti sifir sorun kesinlikle katiliyorum, akraba iliskilerinin en temel tasi bence bu cumle, bekleme bisey en guzeli, birde ben olsam bakmazdim ki sen altini bile almissin helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?