Dertler bitmiyor ne yazik ki

Siz iyi misiniz ?
Dalga mı geçiyorsunuz ?
Dalga gecmiyorum yanlis bisey de soylemedim. Soylediysem de ozur dilerim. Ama burada neden bilmiyorum insanlar catacak yer ariyolar. Ezile büküle soru sorup cevap almak beni yoruyor. Lutfen biraz forumun gerekliliklerine uyrak cevap verelim

Ezile büzüle soru cevap olayına girmeyeceksiniz elbette...
Ne benim nede bir başkasının zaten buna hakkı yok...
Soru sordunuz nacizane fikrimi belirttim davranısımda sorun yok dediniz (bunu kastetmedigim halde)
Tekrar açıkladım,net oldu mu acaba dedim..
Net oldu acaba diyorsunuz....
Garip geldi tepkileriniz....
Her neyse..
Kolay gelsin...

Ezile büzüle soru cevap olayına girmeyeceksiniz elbette...
Ne benim nede bir başkasının zaten buna hakkı yok...
Soru sordunuz nacizane fikrimi belirttim davranısımda sorun yok dediniz (bunu kastetnedigim halde)
Tekrar açıkladım,net oldu mu acaba dedim..
Net oldu acaba diyorsunuz....
Garip geldi teplileriniz....
Her neyse..
Kolay gelsin...
Tesekkur ederim yorumun icin. Ben fazla yuklendim sana galba pardon

İkinizdr torunusunuz ve eşit davranmak zorunda. Ben de yaşadım benzer durumlar anlıyorum o yüzden seni

Canım merhaba altını annenmi aldı yoksa ananenmi aldı anlayamadım ben orayı ancak ne olursa olsun üzülme inan,

benim annemler 6 kardeş hepsininde 3-4 tane çocukları var ve ananem bize gelirdi rahmetli nur içinde yatsın. Durduramazdık evime gidicem diye tuttururdu, çünkü dayımın eşi gün yüzü göstermedi üzüntüsünden alzhemir oldu. 2 kere kalp krizi geçirdi 3.de kurtaramadılar, ben şakasına hep takılırdım. Senin 2 torunun var biz senin torunun değiliz diye 2 torunda dayımın çocukları oluyor. Bu dünya kimseye kalmıyor nedenmi ananem ölmeden 1 sene önce memlekete gitmiştim. Kendi ellerimle karnını doyurmuştum. İyi ki yapmışım diyorum. Çünkü son görüşüm olacakmış onu 1 sene sonra ben ev taşınma işlemi yaparken ölüm haberini aldım kahroldum. Gidemedim cenazesine 1 hafta boyunca çok zorlandım. Ölmeden önce dediği kelime Allah yavrularımdan ve yavrularımın yavrularından razı gelsin diye dua etmiş yengem için ise son nefesini verirken beddua etmiş...

demem o ki sakın üzülme elinden geleni yap Allah rızası için yapıyorsun. Kendini kinlendirme lütfen ,yanımda olsaydı da yine baksaydım. Babannemi göremedim ben ananemin vefat etmesi beni çok sarsmıştı çünkü, sende üzülme dini vecibelerin olsun kapanma mevzu olsun başkaları memnun olsun diye değil sen isteğin ve Rabbim isteği için yapıyorsun varsın sana uzak dursunlar , ilerde ne demek istediğimi anlarsın

Aynısını yaşadım cidden nedense öyleler daha çok seviliyor çok ilginç hep sinir olmuşumdur ama napıyım demekki herkese gerektigi gibi onlar gibi olmak lazım ama yapamıyoruz

Canım merhaba altını annenmi aldı yoksa ananenmi aldı anlayamadım ben orayı ancak ne olursa olsun üzülme inan,

benim annemler 6 kardeş hepsininde 3-4 tane çocukları var ve ananem bize gelirdi rahmetli nur içinde yatsın. Durduramazdık evime gidicem diye tuttururdu, çünkü dayımın eşi gün yüzü göstermedi üzüntüsünden alzhemir oldu. 2 kere kalp krizi geçirdi 3.de kurtaramadılar, ben şakasına hep takılırdım. Senin 2 torunun var biz senin torunun değiliz diye 2 torunda dayımın çocukları oluyor. Bu dünya kimseye kalmıyor nedenmi ananem ölmeden 1 sene önce memlekete gitmiştim. Kendi ellerimle karnını doyurmuştum. İyi ki yapmışım diyorum. Çünkü son görüşüm olacakmış onu 1 sene sonra ben ev taşınma işlemi yaparken ölüm haberini aldım kahroldum. Gidemedim cenazesine 1 hafta boyunca çok zorlandım. Ölmeden önce dediği kelime Allah yavrularımdan ve yavrularımın yavrularından razı gelsin diye dua etmiş yengem için ise son nefesini verirken beddua etmiş...

demem o ki sakın üzülme elinden geleni yap Allah rızası için yapıyorsun. Kendini kinlendirme lütfen ,yanımda olsaydı da yine baksaydım. Babannemi göremedim ben ananemin vefat etmesi beni çok sarsmıştı çünkü, sende üzülme dini vecibelerin olsun kapanma mevzu olsun başkaları memnun olsun diye değil sen isteğin ve Rabbim isteği için yapıyorsun varsın sana uzak dursunlar , ilerde ne demek istediğimi anlarsın
Simdi de anliyorum ablacim. Ama kirginlik var icimde hep de olacak. Yine olsa yine bakardim ona ama iste. Simdi biraz daha iyi. Gidip bakmayacagim artik annem ne soylerse soylesin

Back
X