Dertler bitmiyor ne yazik ki

Aynısını yaşadım cidden nedense öyleler daha çok seviliyor çok ilginç hep sinir olmuşumdur ama napıyım demekki herkese gerektigi gibi onlar gibi olmak lazım ama yapamıyoruz
Aynen. Iki yuzlu köpekler. Naparlarsa yapsinlar ya su dakikadan sonra inan ki ben torunluktan istifa ettim. He hastalanir giderim yine yapmam gerekeni yaparim onun disinda ananemdir ziyaretine gideyim sarilayim opeyim bitti kapandi o defter benim icin

İkinizdr torunusunuz ve eşit davranmak zorunda. Ben de yaşadım benzer durumlar anlıyorum o yüzden seni
Evet zorunda. Ama oyle davranmiyor. Ben gitmeyecegim dedim annem beni parcalayacakti neredeyse. Ne yaparsa yapsin su dakikadan sonra hiiiic umrum degil yemin ederim

Aynen. Iki yuzlu köpekler. Naparlarsa yapsinlar ya su dakikadan sonra inan ki ben torunluktan istifa ettim. He hastalanir giderim yine yapmam gerekeni yaparim onun disinda ananemdir ziyaretine gideyim sarilayim opeyim bitti kapandi o defter benim icin
Aynen seni çok iyi anlıyorum bunu iki taraftanda yaşamıştım valla kendileri yapıyorlar ayrımcılık sevmem helede ben bukadar iyiyken böyle olmasına hiç anlam veremem

Aynen seni çok iyi anlıyorum bunu iki taraftanda yaşamıştım valla kendileri yapıyorlar ayrımcılık sevmem helede ben bukadar iyiyken böyle olmasına hiç anlam veremem
Allah görüyor bosver. Hakkimi da asla asla asla helal etmiyorum. Bu dunyada da obur dunyada da.

Back
X