İnslah duzelir canim cunku gercekten cokBenimkide buna yakın bi modeldi ama bu kadar değil sadece espiriye alırdı ve bişeyini çıkartırdı.
Bende yapma milletin yanında beraberken tamam ama milletin yanında yapma şunu diyodum.
Tepki gösterdim falan düzeldi baya arada olduğunda ters ters bakıyorumda anlıyo.
Tepkini ortaya koy inşALLAH düzelir.
O kızada bişey deme.
Ama şunu yapabilirsin bi ara yine 4ünüz olduğunuzda sevgiline de ben sana nasıl katlanıyorum diye oda muhtemelen asıl ben sana katlanıyorum der
Seviyosun katlan bi zahmet de ama espirili bi şekilde de. Kızada cevap olur
Kesinlikle oyle 2 insan gorup beni tamamen unutuyor nasilAbartmamışsın,hesabından silmek de trip olmaz.Olaylar gözünün önünde oluyor,ettiği lafa bak.İnsanlar da kolay değişmiyor malesef.Bugün arkadaş yanında şımaran yarın aile yanında şımarır.
İnslah duzelir canim cunku gercekten cok
Kotu bisy milletin yaninda rezil oldugunla
Kaliyorsun laf soylesen dert sussan dert ben sustugm icin kendimi tutamadim agladim sinirlendim cunku bisey diyemedim o sekilde tepki verdim ama o duzelirmi blmiyorm chnku arkdslarinin yaninda benim varligimi unutuyor ben yokmusum gbi
Kesinlikle oyle 2 insan gorup beni tamamen unutuyor nasil
Basa cikicam blmiyorm insallah yoluna girer canim
Ben ne haliniz varsa gorun der badip giderdim.hic abartmamissin..
Canım erkek arkadaşının yaptığı tabii ki hoş değil ama bazı erkekler arkadaşlarının yanında kız arkadaşına yakın davranmaz samimi olmaz onlar erkek erkeğe siz kız kıza muhabbet etseydiniz biz öyle yapıyoruz eşimle çok kızsanız bile o anda tepki vermeniz iyi olmamış sevgilinde mahcup olmuştur onlardan ayrılınca diyeceğini derdin.kız seni fazla tanımıyorsa ve o bağırmalarını görünce nasıl dayanıyor demiiş olabilir ona aşırı gelmiş olabilir ama bunu sevgilin neden sana söylüyor bence silme yani sadece onlıne gördüğünde bu konuda hassas olduğunu ve o an kızdığını söyle mesafe koyabilirsin ama bundan sonrabaşkalarının yanında böyle yapma yoksa herkes hakkında bu şekilde düşünür sürekli yyanınızda değiller ki
Biliyorum o durumu bak sana bişey anlatayım..
Bi gün bunun arkadaşı sevgilisi falan bowlinge gittik.
Bende güç yoktur o top sanki gülleydi öyle gelirdi bana..
Arkadaşının sevgilisi benden daha uzun daha kuvvetli..
O kız bowling topunu tam aldı elinden düşürdü ayağının dibine.
Benimkisi diyo ki
İyiki bişey olmadı parmağına denk gelse kırılır çatlardı falan dedi
Bende evet ya ALLAH korusun dedim.
Aradan bi süre geçti ben tam topu aldım atıcam elimden kaydı top ayağımın yakınına benimde.
Bizimkinin dediği şey aynen şu
-Dikkat etsene beaa
O an nasıl hissettim var ya bişeyde diyemedim sinirlendim sinirli sinirli baktım..
Selam kk bayanlari
Benim derdim su;
Gecen pazar gnu erkek arkadasim onun cocukluk arkadasi ve o cocugun kiz arkadasi yani zafer ve aleyna hepimiz blustuk ciftler olarak sabah guzel bir kahvalti yaptik hersey cok guzel. Benim erkek arkadasimla cikali 1 seneyi gecti ve bazi seyler disinda her konuda anlasabiliyoruz cok fazla tartismiyoruz ve beni sevdigindende eminim.tek sorun erkek arkadasim 2 adam gorsun simarir tam bir arkadas asigidir. Arkadaslari onun herseyidir. Herneyse arabada gidiyoruz aleyna ve zafere laf yetistirmekten benimle hic ilgilenmedi biseyy sordugumda duymadi bile bende bosverdim hep en son uskudarda oturuyoruz fotograf cektik bi siteye koyucaktm bnu nasil diye sordum oda o an aklina bisey geldi arkadasina bisey anlatmaya basladi bende sinirlendim ve beni dinlicekmisin bisey soruyorm dedim bana dondu ve bir ton laf soyledi nasil bagiriyor goruceksiniz o an kendimi tutamadim aglamiyorm ama gozlerimden yaslar nasil suzuluyor dayanamiyorm kendimi tutamiyorm bu kalkti bu sefer neden agliyosn diye bagirmaya basladi bende kendimi toparlamaya calisiyorum bu ustume geliyor bende kes git basimdan konusmicam dedm oylemi dedi evet dedm
Ve o gun benimle hic kohusmadi elimden bile tutmadi o kadar kirildim ki insan bi ozur diler fazla bagirdim der ben orda rezil oldugumla kaldim kendimi tutamadim oyle seyler soylediki arkdslarinin yaninda resmen ezik gbiydim. Neyse eve geldim baya konustuk dalan erteai gun is yerime cicek yollamis ozur dilemis bir suru msjlar haklisin benim kabaligim falan fistik neyse bugun blustuk konusuyoruz arkadasinin kzi arkadasi benim hakkimda o cocuk o kiza nasil dayaniyor allah sabir versin demis ben bnu duydum dahada sinirlendim ama belli etmedim tabi. Kizlar sorum su yaptigimla gercekten abartmismiyim siz olsaniz o durumda napardiniz ? Ve ben o kiza laf carpmak istiyorm
Napabilirim sosyal ardkslik sitelerinden hesabimda ekli silsem sacma bir tribe girmis olurmuym ? Ve ben sevglimi nasil degistireblrm arkdslarini gorup simaran ve benimle ilgilenmeyen briine ne yapabilriim ? Lutfen iyi kotu yorumlarinizi bekliyorm size ihtiyacim var
Ben bir daha grup halinde takılmazdım,bunun sonu yok çünkü.Aradaki dengeyi kurmayı öğrenmesi lazım.O nasıl sana onların yanında bağıracak hakkı buluyorsa,senin de tepki gösterme hakkın var.
Kusura bakmayın ama erkek arkadaşınız tam bir terbiyesiz. Ne demek elalemin yanında bağırıp çağırmak ! Başkalarının yanında daha bir üstünüze titremesi lazım siz iyi hissedin diye. Bu ne ya. Bazı yorumlara da çok şaşırdım. Tabi ki siz abartmamışsınız. Bence sert bi şekilde tepkinizi koyun
abartmış mıyım diye sorduguna gore gercekten ne yaptıgının farkında degilsin.
ama bu erkek arkadasının tepkisini haklı kılmaz. oyle bir cicekle de barısmazdım acıkcası. cok ayıp etmis.
ayrıca o kızın senin hakkında soyledigi seyi yetistirmesi sanki ona hak vermis gibi olmus. demek ki pismanlık yok.
kızı kafama takmak yerine sevgilimin hakkından gelirdim ki tekrarlamasın.
ayse fatma gider ama bu cocukla evlenirseniz hayatınızdaki yeri de kalıcılasır. o yuzden her hatasını iyi degerlendirin.
o kızın haddine de dusmezdi boyle bir yorum. ayrıca abartmıs bile olsanız sevgilinizin yaptıklarına destek cıkar gibi konusması hos degil. siz bildiginizi belli edip ona laf carparsanız erkek arkadasınızı dedikoducu pozisyonuna da sokmus olursunuz...
yerinizde olsam 3.kisileri onemsemez ama bir daha karsılastıgımda o sevgiliyi kendime oyle kul kole yapardım ki onların yanında...
sevgilinize daha da acısın isterse, kardesine alacak hali yok ya. önceki gorusmede ezmek neymis sevgiliniz de anlardı.
Canim grcekten beni anliyorsun benim erkek arkadasimda oyle arkadasinin kiz arkadasiyla konusuyor girgir samata adam
Beni unutuyor umrunda olmuyor yani benmi kiskaniyorm diyorm kendi kendime kiziyorjm seninki gbi cok sey yasadim bende peki sen nasil basa ciktin ? Neler yaptn
Evet oyle ama
Hersey goZlerinin onunde olmusken bu kdr piskin laf soylemesine gercekten anlam
Veremedim sadece kendisini ovup beni kotulemek dusuncesinde oldugu icin boyle bisey soyledigine eminim ve bnun altinda kalmak istemiyorm belki dedign gbi bi sonraki bulusmada olabilir
Bende şu huy var ben çok kıskancım ama ne onun arkadaşlarını sevgililerinde nede benim yakın arkadaşlarımdan kıskanmam.
Hiç bi şekilde inşALLAH bu durum böyle olurda..
Neyse konuya gelelim.
Ben başlardada çok tepki verirdim zaten sinirli bi yapım var.
Ondada sinirli bi yapı var.
Ben hep ''ben yapsam nasıl olur ?'' derim bunu her canımı sıkan konuda söylerim artık bütünleştim o cümleyle.
Hep bunu dedim ama kesinlikle arkadaşlarının yanında sözel olarak tepki göstermedim.
Onada derdim yanımızda birileri varken kavgamızı bell etmeyelim anlarlarsa anlarlar ama sözel bişey demeyelim sonra ölümünede kavga etsekte onların yanında olmasın bu.
Ondan ses etmezdim ama tavrımı belli ederdim ister istemez.
Ha arkadaşları anlamaz mıydı analrlardı hatta tripli yenge derlerdi siz arkadaşınız görmediniz galiba derim.
Geçen günde bi arkadaşı diyo sen çok triplisin benim sevgilim gibi
Bende dedim sen bu durumdan şikayetçiysen kızı bırakabilirsin ama bu durumdan burak rahatsız değil
Çocuk bozuldu
Beni iyi anlaman için konularımı oku canım.
Küfürler hakaretle neler neler yaşadım.
2yıldır beraberiz bizde.
Kasımdan sonra bende olaylar koptu çok değiştim.
Önceden gidemezdim ondan şimdi bırakıp gitmeye başladım oda peşimden koşucak biri değil benimde hiç umrumda değildi bu durum çok ilginç ama mesaj atmazsa atmasın derdim o dereceye getirdi beni.
Ama o peşimden koşmaz dediğim çocuk nasıl koşuyo yalvarıyor.
Barıştık.
Tekrar olaylar oldu ayrıldım.
Ben ayrıldım arkama bakmadan 2 aya yakın hergün yalvardı
Sevdiğim için döndüm.
Şimdi gözümün içine bakıyor.
O hataları yapmamak için çok uğraşıyor.
Romantikleşti falan.
Yontulmuş odun diyorum artık
Önceden kelektin şimdi meleksin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?