• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertler dertleeer

Coook tesekkur ederm canim bende senin gbi dusunuyorm annemede anlattm
Kalkip eve gelseydin dedi ama hala o ve arkadaslari tepkimin gereksiz dugunu dusunuyor beni bu yoruyor

Hayret bir şey ya.Nasıl haksız olduğunu düşünürler? Demekki o kızın sevgilisi sizin yanınzda kıza dümdüz gitse sesi çıkmayacak.Böyle bir mantık var mı? Sen yine iyi sabırlıymışsın,ben annenin dediği gibi basıp giderdim ordan.Başkalarının yanında daha özenli olacağı yerde :19:

yahu erkegin hatasını veya ilişkinizde bagırmalar vs nasıl havada ucusuyor yuzgoz olunmayı gormuyorken size takması kıskandıgını direkt kıyaslama yaptıgını gosterir.
o yuzden sevgiliniz size kul köle oldugunda o sonra kendi sevgilisine cemkirecek bak millet huysuz kadına bile neler yapıyor sen degerimi bilmiyorsun diye... aslında haklılık payı var ama iyi niyetle yaklasmıyor sorun burda. bırak ne halleri varsa gorsunler.
sen sevgilinin hakkından gel.
ortak arkadaslarla dısarı cıkmamak da cozum degil, aksine tavrını koy o da dogru davranmayı ogrensin diyorum.

not: yerinizde olsam beni dinlememesine ben de gıcık olurdum ama orada bagırmazdım fevri davranmıssınız.
ne olursa olsun baskalarının yanında kimseye bagırmayın.
gurur yapar normalde vermeyecegi tepkileri verir. ya da oyle bir içerler ki intikam almaya calısır. veya kırılır iliskiniz biter.
her dediginizin davranısınızın sonucunu dusunerek hakret etmeye calısırsanız benzer sorunlar da yasamazsınız.

Aslinda ben bagirmadim sadece baksana baksana bakicakmisin dinlixekmisin diye sorularimi hep siraladim gulerek beni dinlesin benle ilgilensin diye oda konusmaya baslaynxa bende siralayinca bana dondu lafa girip durma bisey anlatiyorum yeter ya gbisinden bi ton laf soyledi bagirip cagirarak bende o an tutamadim kendimi cunku tum gun ilgi bekledim olmayincada israrla sordum sordum boyle bisey duyuncada kendimi tutamadim aglamak tabiki istemezdm bu kdr gucsuz dusmeyi ama tutamayinca tutamiyor insan olay tam olarak boyle olsu anlicagin.

Gercektwn basarili bir sonuca ulasmissin canim bende kiskanc biriyim ama dozunda olduguma
İnaniyorum bende goateriyorm tepkimi ama biz oan kavga ediyoruz ve saatlerce birlikte yan yana olsakta tek kelime etmiyoruz dusman gbiyiz ondada bendede ego var malesefki o benden. Bekliyor ben ondan o haksiz olsada hep benden bekliyor kavag edelm haksiz olsun elimi dahi tutmaz benden bekler biz sizin gbi yansitmayalm
Moduna giremiyoruz ki daha kendimizi asamiyoruz gurur yapiyoruz ozur bile dileme huyu yokki ben o an konuyu kapatiyim o oan bana herseyi yasatiyor zaten susup sonraya saklayamiyorum yuz yuzeyken ozur dileyil sarilmak bu kdrmi zor oluyor anlamiyorm insan sevdigini karsisinda aglarken gorunce kiyamaz diyorum ama o bana hala bagiriyor cagiriyor onada soyledim senden sarilip ozur dolemeni fazla bagirdim demeni beklerdim sorunu cozerdjk dedm sen yapmadin bide ustune benimle
Konusmadin elimden bile tutmadin dedm sende bana kes dedin diyo bunu kullanarak uste cikmaya calsiiyor yani bu nasil bir ego anlamiyorm

Bende yanında çok ağladım yeri geldi sarıldı yeri geldi umursamadı pek.
HEr ikisinide biliyorum yani.
Ama ben ilişkinin başından beri geceleri küs uyumucaz millete yansıtmıcaz diyodum.
Çoğunu dinlemezdi çıldırırdım.
Başarılı bi sonuca şuanlık ulaştım evet ama devamının teminatı yok ne yazık ki :50:
Bizimkide cümle mühendisidir ben haklıyım kavga ediyoruz bi bakıyorum anaammm tüm suç bende.
Kendime kızıyodum falan sonra aklım başıma geldi napıyosun dedim kendi kendime onun sözleriyle suçluluk psikolojisine giriyosun dedim.
Ters teptim.
Erkeklerin hepsinde bu ar durum bence.
Ben ezilmem ! egosu..
Bana hep kız erkek ayrı derdi.
Nasıl delirirdim.
dışarı çıkartmazdı artık dışarı çıkıyorum bişey diyemiyorlaar.
Yularını elime aldım:23:

Hayret bir şey ya.Nasıl haksız olduğunu düşünürler? Demekki o kızın sevgilisi sizin yanınzda kıza dümdüz gitse sesi çıkmayacak.Böyle bir mantık var mı? Sen yine iyi sabırlıymışsın,ben annenin dediği gibi basıp giderdim ordan.Başkalarının yanında daha özenli olacağı yerde :19:

Aynen canim dusun yani kiz bu durumda bile ugura o kiza nasil dayaniyorsun sabir versin allah sana demis demekki o benim yerimde olsa sevglisine gulup mutlu olabilecekti yada tamamen beni kotulemek icin edilen bi sozduki buna eminim

Bende yanında çok ağladım yeri geldi sarıldı yeri geldi umursamadı pek.
HEr ikisinide biliyorum yani.
Ama ben ilişkinin başından beri geceleri küs uyumucaz millete yansıtmıcaz diyodum.
Çoğunu dinlemezdi çıldırırdım.
Başarılı bi sonuca şuanlık ulaştım evet ama devamının teminatı yok ne yazık ki :50:
Bizimkide cümle mühendisidir ben haklıyım kavga ediyoruz bi bakıyorum anaammm tüm suç bende.
Kendime kızıyodum falan sonra aklım başıma geldi napıyosun dedim kendi kendime onun sözleriyle suçluluk psikolojisine giriyosun dedim.
Ters teptim.
Erkeklerin hepsinde bu ar durum bence.
Ben ezilmem ! egosu..
Bana hep kız erkek ayrı derdi.
Nasıl delirirdim.
dışarı çıkartmazdı artık dışarı çıkıyorum bişey diyemiyorlaar.
Yularını elime aldım:23:

Bak bu konuda haklisin 2gundur ciddi anlamda soguk davraniyorum cunku kirginim is yerime cicek gondermeler is yerinden almalar gulmeler seni seviyorjmlar sana kiyamam falan neler neler demekki azcik soguk davranmak gerekmis

Bak bu konuda haklisin 2gundur ciddi anlamda soguk davraniyorum cunku kirginim is yerime cicek gondermeler is yerinden almalar gulmeler seni seviyorjmlar sana kiyamam falan neler neler demekki azcik soguk davranmak gerekmis

Süründür !!:23:
Soğuk davranınca yola geliyorlar.
Canım benimde lise1de merve güneş diye bi arkadaşım vardır ya:3::3:

Coook tesekkur ederm canim bende senin gbi dusunuyorm annemede anlattm
Kalkip eve gelseydin dedi ama hala o ve arkadaslari tepkimin gereksiz dugunu dusunuyor beni bu yoruyor

Onlar fazla rahatlarmış herhalde. Sen çok haklısın canım asla abartıyorum diyip geri adım atma

belki sevgilin kız söylemiş gibi söyleyip, senin haksızlığını yüzüne vurmak istemiş de olabilir, boşver kızı da...

sevgilinden azarı yiyip ağlayıp oturmana da üzüldüm açıkçası.

Öyle birini degistiremezsin, Malesef !!

Ve eger simdiden oyleyse dusunki ilerde evlendiniz ozaman
nasil olucak.

Ayrica cok ayip yaptigi , benim nisanlim oyle davranmis olsa bana herkesin icinde asla kalmazdim....
derhal orayi terk ederdim, kalsaydi arkadaslariyla

o kizada gereken cevabi ver lutfen ... nasil katlaniyormuss
Onanee onami kalmis tasasi , sinir oldum yaaa...

Aslinda ben bagirmadim sadece baksana baksana bakicakmisin dinlixekmisin diye sorularimi hep siraladim gulerek beni dinlesin benle ilgilensin diye oda konusmaya baslaynxa bende siralayinca bana dondu lafa girip durma bisey anlatiyorum yeter ya gbisinden bi ton laf soyledi bagirip cagirarak bende o an tutamadim kendimi cunku tum gun ilgi bekledim olmayincada israrla sordum sordum boyle bisey duyuncada kendimi tutamadim aglamak tabiki istemezdm bu kdr gucsuz dusmeyi ama tutamayinca tutamiyor insan olay tam olarak boyle olsu anlicagin.

senin ilk anlattıgına gore sen baksana derken o dinlemeyince sen birden bagırmaya basladın o da sesini yukseltti,
sen aglayınca bu sefer hepten ustune geldi şeklinde anlamıstım olayı.
o yuzden ilk hata senden cıkmıs ama sevgilininki tamamen terbiyesizlik demistim.

senin şu anlattıgına gore yaptıgın tek sey sabırsız davranmak.
bunun icin o kadar laf yiyorsan... o cicegi ot niyetin cig cig yedirirdim o adama.
ayrıca annen konuyu bilip terkedip gelseydin dedikten sona bu cocugu damat olarak istemem demedi mi?
bence sevgilinin hareketlerini iyi gozlemle... uyardıgın halde degismek icin caba sarfetmiyorsa ozen gostermiyorsa da bitir.
sorun arkadaslarının yanında seni unutması veya o kızın seni suclamasından öte, yaptıgı terbiyesizlik.

senin ilk anlattıgına gore sen baksana derken o dinlemeyince sen birden bagırmaya basladın o da sesini yukseltti,
sen aglayınca bu sefer hepten ustune geldi şeklinde anlamıstım olayı.
o yuzden ilk hata senden cıkmıs ama sevgilininki tamamen terbiyesizlik demistim.

senin şu anlattıgına gore yaptıgın tek sey sabırsız davranmak.
bunun icin o kadar laf yiyorsan... o cicegi ot niyetin cig cig yedirirdim o adama.
ayrıca annen konuyu bilip terkedip gelseydin dedikten sona bu cocugu damat olarak istemem demedi mi?
bence sevgilinin hareketlerini iyi gozlemle... uyardıgın halde degismek icin caba sarfetmiyorsa ozen gostermiyorsa da bitir.
sorun arkadaslarının yanında seni unutması veya o kızın seni suclamasından öte, yaptıgı terbiyesizlik.

Annem
Aglamama kizdi terkedp gelseydin dedi annem onu taniyor ve cokta seviyor hemen bitir diyemez bi daha boyle bisey olursa devamini getirme dedi o kadar

Değişmesini bekleme erkekler evlenince simdi sinyallerini verdiği karakterlerinin en yoğun halini yaşıyorlar .aslında kıza duyduğunu böyle birşeyi arkamdan konusmasinn hoşuna gtmedgnide soyleyeblrsn aka silmende senin bileceğin iş saçma değil bende hayatımda hatrlamk görmek istemedgm insanlar sosyal medya hesabımdan numaralarini tel umdan silerek basliyorum

ben olsam söyle yapardıım . tekrar toplardım hepsini yani erkek arkadasıma soylerdim onların yanında özür diliceksin derdim normalde böyle olmadığımızı göstericeksin derdim:31:bunu yapmak zorunda düştüğün durum çok kötü çünkü o kızda haklı yani hep öyle olduğunuzu sanmış nerden bilsin

ben olsam söyle yapardıım . tekrar toplardım hepsini yani erkek arkadasıma soylerdim onların yanında özür diliceksin derdim normalde böyle olmadığımızı göstericeksin derdim:31:bunu yapmak zorunda düştüğün durum çok kötü çünkü o kızda haklı yani hep öyle olduğunuzu sanmış nerden bilsin

Ama
Oyle olmaidigmi bliyor ilk defa blusmadikki bu belki 10. Blusmamiz

Back
X