Dertler derya

Algernonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
458
349
53
Bel fıtığım, boyun fıtığım var ağrıyor,
Eşimle iş dolayısıyla ayrı yaşıyoruz onun üzüntüsü,
Yaşadığım şehirde ne ailem var ne de bir tanecik bile arkadaşım,
Bir de üstüne gebelik deniyoruz,aylardır olmuyor :/

Şu dertleri paylaşacağım arkadaşım bile yok, kusura bakmayın.
Boğazım düğümlendi,ağlamıyım diyorum, ne yapsam bilemedim.

Gebelik deniyoruz aylardır olmuyor kısmına takıldım, biz iki senedir deniyoruz olmadı henüz. Sağlık sorunlarınız ise bir şekilde halledilir, beliniz&boynunuz için doktora görünün.
Bir ara eşimin işi dolayısıyla biz de ayrıydık yazın, o konuda haklısınız zor olur bilirim.
Kendinize bir uğraş bulmanızı öneririm, belki böylece çevre de edinirsiniz.
Gerçekten kafaya takılacak kadar önemli değil çünkü dert ettiğiniz şeyler bence.

Gebelik deniyoruz aylardır olmuyor kısmına takıldım, biz iki senedir deniyoruz olmadı henüz. Sağlık sorunlarınız ise bir şekilde halledilir, beliniz&boynunuz için doktora görünün.
Bir ara eşimin işi dolayısıyla biz de ayrıydık yazın, o konuda haklısınız zor olur bilirim.
Kendinize bir uğraş bulmanızı öneririm, belki böylece çevre de edinirsiniz.
Gerçekten kafaya takılacak kadar önemli değil çünkü dert ettiğiniz şeyler bence.

Aylardır diye gerilmem yaşımın 30 olmasından ve sadece ayda bir görüşüyoruz olmamızdan.
Belim ve boynumun ağrısı geçmiyor, gitmediğim doktor denemediğim ilaç,egzersiz,alternatif tıp kalmadı.
Eşimle bir senedir ayrıyız, hala da ayrı olacağız. Yaşadığım şehir küçücük bi yer.
Halk eğitim kurslarına bile gideyim dedim sadece mesai saatlerinde var. Ben de çalıştığım için gidemiyorum.
Spora da gidemiyorum ağrılarım yüznden
Ailem de uzakta.
Durum böyle. :(

Aylardır diye gerilmem yaşımın 30 olmasından ve sadece ayda bir görüşüyoruz olmamızdan.
Belim ve boynumun ağrısı geçmiyor, gitmediğim doktor denemediğim ilaç,egzersiz,alternatif tıp kalmadı.
Eşimle bir senedir ayrıyız, hala da ayrı olacağız. Yaşadığım şehir küçücük bi yer.
Halk eğitim kurslarına bile gideyim dedim sadece mesai saatlerinde var. Ben de çalıştığım için gidemiyorum.
Spora da gidemiyorum ağrılarım yüznden
Ailem de uzakta.
Durum böyle. :KK43:
Anlıyorum ama 30 yaş birşey değil, ben de tam basmasam da 31 sayılıyorum artık. Ki ay değil iki seneden bahsediyorum. Biz de birçok şeyi denedik testlerde de vs.. Hepsi normal. Gençsiniz yani daha. Stres olmayın bu yuzden dicem ama ben de yapıyorum bazen. Neyse. Umarım herşey gönlünüzce olur.

Anlıyorum ama 30 yaş birşey değil, ben de tam basmasam da 31 sayılıyorum artık. Ki ay değil iki seneden bahsediyorum. Biz de birçok şeyi denedik testlerde de vs.. Hepsi normal. Gençsiniz yani daha. Stres olmayın bu yuzden dicem ama ben de yapıyorum bazen. Neyse. Umarım herşey gönlünüzce olur.

Ben de iki ay sonra 31e basacağım:)
Teşekkürler cevabın için

Pcos var bende. Doktor bi an önce deneyin dedi. Biz de göze aldık. Olursa tek başıma idere edeceğim de Keşke olsa.
Bende de var pco. Hic stres yapma. Bitkisel kurler dene. Bir de rahim filmi cektirmediysen cektir. Ben cektirdigim ay hamile kaldim. Oglum 1,5 yasindayken de hic planlamadigim halde surpriz ikinci gebelik oldu. Biri 2 yasinda biri 2 aylik simdi. Yani pco gebelige engel degil. Umarim en hayirli zamanda sen de kucagina alirsin bebegini

Bende de var pco. Hic stres yapma. Bitkisel kurler dene. Bir de rahim filmi cektirmediysen cektir. Ben cektirdigim ay hamile kaldim. Oglum 1,5 yasindayken de hic planlamadigim halde surpriz ikinci gebelik oldu. Biri 2 yasinda biri 2 aylik simdi. Yani pco gebelige engel degil. Umarim en hayirli zamanda sen de kucagina alirsin bebegini

Nasıl yani rahim filmi sadece test değil miydi?
Bi ilaç mı veriliyor beraber nasıl oldu anlatır mısın?

Nasıl yani rahim filmi sadece test değil miydi?
Bi ilaç mı veriliyor beraber nasıl oldu anlatır mısın?

Perşembe günü ben de çektireceğim, bir tek tüplere bakılmadı çünkü. Senin de bakılmadıysa çektir korkulacak birşey yok çok kısa birşey sürüyor zaten.

Yaşadığınız yerde bu kadar yalnızsanız neden eşinizin yanına gitmiyorsunuz? Fazla meraklıyım belki ama özel değilse yazabilir misiniz? Çalışıyormuşsunuz iş yerinizde hiç arkadaşınız yok mu? Ek olarak şu an bence gebelik için hiç doğru bir zaman değil. Sırf uğraşınız olsun diye doğum yapacaksınız gibi geldi bana ama şartlarınız uygun değil ki. Eşiniz olmadan gebelik süreci geçirmek üstüne bebek bakmak çok zor olur sizin için. Yardımcı olabilecek hiç kimse yokmuş üstelik

Perşembe günü ben de çektireceğim, bir tek tüplere bakılmadı çünkü. Senin de bakılmadıysa çektir korkulacak birşey yok çok kısa birşey sürüyor zaten.

İnşallah iyi gelir sana🙏🏻

Yaşadığınız yerde bu kadar yalnızsanız neden eşinizin yanına gitmiyorsunuz? Fazla meraklıyım belki ama özel değilse yazabilir misiniz? Çalışıyormuşsunuz iş yerinizde hiç arkadaşınız yok mu? Ek olarak şu an bence gebelik için hiç doğru bir zaman değil. Sırf uğraşınız olsun diye doğum yapacaksınız gibi geldi bana ama şartlarınız uygun değil ki. Eşiniz olmadan gebelik süreci geçirmek üstüne bebek bakmak çok zor olur sizin için. Yardımcı olabilecek hiç kimse yokmuş üstelik

Tayin durumu olmuyor şu anda.
İş yerinde çok az kişiyiz zaten ve kafaca da uyuşmuyoruz. Aslında gebeliğin tam zamanı. Bir buçuk yıldır evliyiz, doktor bi an önce deneyin geç kalma kısırlık riskin var dedi. Ayrıca gebe kaldıktan sonra 6 aydan sonra ücretsiz izin hakkı var,ayrılıp eşimin yanına gidebilirim. İdare edeceğim ilk 6aylık gebelik. Bu kadar şeyin üstüne o beni hiç korkutmuyor açıkcası.

Anladım teşekkür ederim
Bi araştırayım bakalım. Umarım tek başına yaptırabileceğim bi uygulamadır.
Tabi ki yaptirabilirsin. Benim cok ağrılı gecmisti. Ama bazisi hicbir sey hissetmediğini soyluyor. Eger korkarsan genel anesteziyle de yapiyorlar. Cok kisa suruyor, bence anesteziye gerek yok. Adet bitiminden itibaren bir hafta icinde yapılıyor diye hatirliyorum. Ben ozelde cektirmistim ama devlette de var tabi. Once bir kadin dogumcuya gidip ordan film icin randevu aliniyor devlette. Ozelde direk kendin gidip cektiriyorsun

Back
X