Dertler derya

Bel fıtığım, boyun fıtığım var ağrıyor,
Eşimle iş dolayısıyla ayrı yaşıyoruz onun üzüntüsü,
Yaşadığım şehirde ne ailem var ne de bir tanecik bile arkadaşım,
Bir de üstüne gebelik deniyoruz,aylardır olmuyor :/

Şu dertleri paylaşacağım arkadaşım bile yok, kusura bakmayın.
Boğazım düğümlendi,ağlamıyım diyorum, ne yapsam bilemedim.
Ahh ahh şu bebek olayı bizde dedi sıkıntı yarım saat önce gözlerim şişene kadar ağlayıp tekrar hiç birşey olmamış gibi eşimin yanına uzandım :KK61: hayat işte:KK43::KK12:

Bende de var pco. Hic stres yapma. Bitkisel kurler dene. Bir de rahim filmi cektirmediysen cektir. Ben cektirdigim ay hamile kaldim. Oglum 1,5 yasindayken de hic planlamadigim halde surpriz ikinci gebelik oldu. Biri 2 yasinda biri 2 aylik simdi. Yani pco gebelige engel degil. Umarim en hayirli zamanda sen de kucagina alirsin bebegini
Cnm bende pkoyum ve tek tüpüm kapalı ne kürü denedin acaba yardımcı olurmusun

Sürekli Ağrı çekmek çok zor. Sağlığınızla ilgili ne gerekiyorsa araştırıp yapmaya çalışın. Fizik tedavi spor. Söylemesi kolay yapması zor onu da biliyorum. Ama başka çare yok. Umarım sağlığınız düzelir.
Bebek denediğiniz için ağır Ağrı kesiciler içmeyeceğinizi düşünüyorum. Bu Bebek durumundan sonra Ağrı kesicilerden de faydalanın.
eşinizle biraraya gelirsiniz yakın zamanda umarım.
Bu da hayatınızda böyle bir dönemmiş. Güçlü durmaya çalışın. Hayat insanı yıkmaya çalışan bir sistem. hayata direnmek gerekiyor. Yoksa insan yıkılıyor.

Cnm bende pkoyum ve tek tüpüm kapalı ne kürü denedin acaba yardımcı olurmusun
Tabi ki olurum canim. Ben once sogan kuru yaptim. Beslenmeme dikkat ettim, spor yaptim, sigarayi biraktim. Hormonlarimin duzene girmesi icin de testere disli aslanpencesi cayi ictim. Bunlarin nasil yapildigi internette yaziyor. Saracoglunun tarifleriyle yaptim hepsini. Bunlar yaptiktan sonra her sey duzene girmisti ama yine olmayinca tuplerde tikaniklik oldugunu dusunerek rahim filmi cektirdim. Cok agrili oldu benimki. Sanirim tikanikliklar acildi o sayede cunku o ay rahmimde yara oldugu icin dogru duzgun iliski olmadigi halde gebe kaldim. Sana tavsiyem vucudunu iyi tani, stres yapma, olacagina inan. Ben asla anne olamayacagim saniyordum. 18 ay sonra geldi cok sukur. Ikincisini de hic planlamiyorduk, surpriz oldu. Kafaya takmadiginda oluyor.

Tabi ki olurum canim. Ben once sogan kuru yaptim. Beslenmeme dikkat ettim, spor yaptim, sigarayi biraktim. Hormonlarimin duzene girmesi icin de testere disli aslanpencesi cayi ictim. Bunlarin nasil yapildigi internette yaziyor. Saracoglunun tarifleriyle yaptim hepsini. Bunlar yaptiktan sonra her sey duzene girmisti ama yine olmayinca tuplerde tikaniklik oldugunu dusunerek rahim filmi cektirdim. Cok agrili oldu benimki. Sanirim tikanikliklar acildi o sayede cunku o ay rahmimde yara oldugu icin dogru duzgun iliski olmadigi halde gebe kaldim. Sana tavsiyem vucudunu iyi tani, stres yapma, olacagina inan. Ben asla anne olamayacagim saniyordum. 18 ay sonra geldi cok sukur. Ikincisini de hic planlamiyorduk, surpriz oldu. Kafaya takmadiginda oluyor.
İnşallah öyle olur benimde rahim filmim çok sancılı geçti adet dönemi mi Bekliyorum soğan kürü için ama adetlerim de düzensiz ve 2 ay oldu adet olmayalı şuan civanperçemi içiyorum inşallah bir faydası olur

Back
X