• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertler üst üste

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.498
148
Ablamın yaklaşık 20 gün once karnı agrımaya başladı .Safra kesesınde taş varmış .Oldukçada ıltıhaplıymış .Doktor bulduk amalıat oldu fln.Hamd olsun .Ama hala normal hayatına donemedı tabıkı .Enıştemde bu arada rahatsızlandı .Ayaga kalkamadı .Kas agrıları oldu .Bel agrısı oldu .Gıtmedıgı doktor kalmadı .3 kez korona testı yaptırdı .Sonuçlar negatıf.En son nefes alamafı .Nefes darlıgı yasadı .Gogus bolumune gıttı ve doktor korona gecırmıssın cıgerlere ınmış dedı .Dıkkat edın kızlar .Test negatıf cıkıyor ama korona oluyorsun.Ve cıgerlere ınıyor .Sonra hastanede yatıyor enıstem .Ablamda evde .Bıtmıyor bu korona.Gıderek daha kötü oluyor .Psıkolojım bozuldu ıyıce .Allah cocuklarına bagıslasın.Eşine ,Aılesıne...Dıyecek kelıme bulamıyorum.Şimdi kime kızalım .Yanı anlıyacagınız kabus gıbı bır 20 gun gecırdım .Halada gecırıorum.Dualarınızı esırgemeyın.Testı negatıf cıkanlar ve hala rahatsızlıgı devam edenler cıger fılmı cektırın.

allah acil şifalar versin
evet duymuştum çok negatif dedikleri halde sonradan pozitifsin dedikleri oluyo

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Son zamanlarda testi negatif olup coronaya yakalanan çok duyuyorum. Mutasyonlu virüsler testte gözükmüyormuş sanırım. Allah sonumuzu hayretsin valla, sözün bittiği yerdeyiz.

geçmiş olsun

virüs yok, evde geçirenlere bir şey olmuyor, o daha fazla hasta olanlar ilaçları içen diyen kişiler de okusa keşke

ablanıza da büyük geçmiş olsun en azından kısa sürede ameliyat olabilmiş

bir süre iyileşme sürecinde zorlanır ama sonrasında olağan hayatına döner

moral vve bağışıklık önemli

siz de dikkat edin psikolojik olarak çökmek vücudu hastalıklara hazır hale getiriyor

en kısa zamanda ayağa kalkarlar inşallah dediğiniz gibi üst üste gelmiş ama sağlıkla toparlanırlar umarım geçmiş olsun

Cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin. Almanyadada su anda testlerin gecerligi sorgulaniyor. Dediklerine göre test pozitif cikana kadar zaten bir kac gündür bulasmis olabilir. Artik zaten neye güvenecegimizi de sasirdik. Test ayri bir dert, asi ayri bir dert.

Hastaligi dert olarak görmeyin,insanlarin donem donem silkelenmesine elindekinin kiymetini bilmeye vesile olduğunu dusunun ,hastalik adam eder,sifayla gecicek diye düşünün
İnşallah öyle olur .Dogru soluosunuz.Gorup goreceklerı bu olsun

Cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin. Almanyadada su anda testlerin gecerligi sorgulaniyor. Dediklerine göre test pozitif cikana kadar zaten bir kac gündür bulasmis olabilir. Artik zaten neye güvenecegimizi de sasirdik. Test ayri bir dert, asi ayri bir dert.
Boyle ne olucak bılmıorum .3 test yaptırdı ve ciğere inmiş

Ablamın yaklaşık 20 gün once karnı agrımaya başladı .Safra kesesınde taş varmış .Oldukçada ıltıhaplıymış .Doktor bulduk amalıat oldu fln.Hamd olsun .Ama hala normal hayatına donemedı tabıkı .Enıştemde bu arada rahatsızlandı .Ayaga kalkamadı .Kas agrıları oldu .Bel agrısı oldu .Gıtmedıgı doktor kalmadı .3 kez korona testı yaptırdı .Sonuçlar negatıf.En son nefes alamafı .Nefes darlıgı yasadı .Gogus bolumune gıttı ve doktor korona gecırmıssın cıgerlere ınmış dedı .Dıkkat edın kızlar .Test negatıf cıkıyor ama korona oluyorsun.Ve cıgerlere ınıyor .Sonra hastanede yatıyor enıstem .Ablamda evde .Bıtmıyor bu korona.Gıderek daha kötü oluyor .Psıkolojım bozuldu ıyıce .Allah cocuklarına bagıslasın.Eşine ,Aılesıne...Dıyecek kelıme bulamıyorum.Şimdi kime kızalım .Yanı anlıyacagınız kabus gıbı bır 20 gun gecırdım .Halada gecırıorum.Dualarınızı esırgemeyın.Testı negatıf cıkanlar ve hala rahatsızlıgı devam edenler cıger fılmı cektırın.
Ayy cok gecmis olsun benim tanidigim su en etkili dedikleri alman asisini oldu 14 gun once ve dun korona pozitif cikti cigerlerinin her yerini sarmis acil yogun bakima kaldirildi doktorlar bile asi olmus bu kadar kotu olmamasi gerekiyordu dediler alkol sigara kullanmaz ustelik.

Valla cani isteyene bulasiyo sanki bu korina iyice psikolojim bozulmaya basladi disarida nereye dokunsam korona kapicam tedirginligi yasiyorum

Back
X