Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verilen ilacın kan pıhtılaşma yaptığını duymadım ama virüs kendisi pıhtılaşma yapıyorKan sulandirici. Verilen yogun ilaclar kanda pihti yapiyormus o da beyne gidebiliyormus bunun icin 1 tane aspirin icin doktorunuza soylerek demisti
büyük hastalıklar geçirmediğiniz nasıl da belli.Hastaligi dert olarak görmeyin,insanlarin donem donem silkelenmesine elindekinin kiymetini bilmeye vesile olduğunu dusunun ,hastalik adam eder,sifayla gecicek diye düşünün
Gerci baya zamlandi ama bol bol alkol öneriyorum ben de naçizane...60 yasinda hergün icen komsum dipçik gibi geziyor valla...Alkolu bol alinca virüs icimize girse pişman oluyor bence..." çık çık burda yasanmaz" falan diyordur muhtemelen....Alkol candirAblamın yaklaşık 20 gün once karnı agrımaya başladı .Safra kesesınde taş varmış .Oldukçada ıltıhaplıymış .Doktor bulduk amalıat oldu fln.Hamd olsun .Ama hala normal hayatına donemedı tabıkı .Enıştemde bu arada rahatsızlandı .Ayaga kalkamadı .Kas agrıları oldu .Bel agrısı oldu .Gıtmedıgı doktor kalmadı .3 kez korona testı yaptırdı .Sonuçlar negatıf.En son nefes alamafı .Nefes darlıgı yasadı .Gogus bolumune gıttı ve doktor korona gecırmıssın cıgerlere ınmış dedı .Dıkkat edın kızlar .Test negatıf cıkıyor ama korona oluyorsun.Ve cıgerlere ınıyor .Sonra hastanede yatıyor enıstem .Ablamda evde .Bıtmıyor bu korona.Gıderek daha kötü oluyor .Psıkolojım bozuldu ıyıce .Allah cocuklarına bagıslasın.Eşine ,Aılesıne...Dıyecek kelıme bulamıyorum.Şimdi kime kızalım .Yanı anlıyacagınız kabus gıbı bır 20 gun gecırdım .Halada gecırıorum.Dualarınızı esırgemeyın.Testı negatıf cıkanlar ve hala rahatsızlıgı devam edenler cıger fılmı cektırın.
İnsallah bıtsın bu kabusçok geçmiş olsun
Geçecek hepsi
Dünyaca atlatacağız inşallah
Tesekkur ederım herkes hepımız saglıklı olalımAcil şifalar diliyorum..Her ikisi de sağlıkla
Atlatsın inşallah..
İlk kez duydum ben .Gerci baya zamlandi ama bol bol alkol öneriyorum ben de naçizane...60 yasinda hergün icen komsum dipçik gibi geziyor valla...Alkolu bol alinca virüs icimize girse pişman oluyor bence..." çık çık burda yasanmaz" falan diyordur muhtemelen....Alkol candir![]()
Pes diyorum,sirf egonuzu tatmin icin cevap yazmışsıniz,neler atlattigimizi aile boyu bilseniz,soka girersiniz,büyük hastalıklar geçirmediğiniz nasıl da belli.
Şikayet ettim siteye siziPes diyorum,sirf egonuzu tatmin icin cevap yazmışsıniz,neler atlattigimizi aile boyu bilseniz,soka girersiniz,
Inancli biriyim hastalik,dert insanlara bosuna gelmiyor,umarım sizide şifalandirir, bu yilan dilinize ,hadsizliginize bi çözüm olurlar ,
ama sizce de bu yorum biraz ağır olmamış mı? herkes sizin inancınıza sahip olmak zorunda değil ki, kaldı ki siz yazmadan üye nereden bilsin yaşadıklarınızı?Pes diyorum,sirf egonuzu tatmin icin cevap yazmışsıniz,neler atlattigimizi aile boyu bilseniz,soka girersiniz,
Inancli biriyim hastalik,dert insanlara bosuna gelmiyor,umarım sizide şifalandirir, bu yilan dilinize ,hadsizliginize bi çözüm olurlar ,
Kim dedi bunlaricoronanın genetiğini değiştirmişler ve güçlendirmişler, önce sadece yaşlıları daha sonra erkekleri şimdide çocukları ve kadınları etkilemeye başladı. Haarp bulutlarıyla havadan fıskırtılıyor creesmtry spreyleri ile çok dikkatli olun açık alanda çok gezmeyin havadan olduğu için ne zaman bulutun o bulut olduğunu bilen biri değilseniz anlayamazsınız. 2025te de bir virüs çıkaracakları kanıtlandı ve dünya bankası şimdiden o virüsün kredisinu ülkelere hazırladı o virübtede en çok kadınlar ve çocuklar etkilenicekmiş bunları araştırarak bulursunuz ben araştırmaya vakti olmayanlar için yazıyorum
aynı zamanda maskeyi 1 saatten fazla takmayın orada buhar çok ısındığı anda dışardan yapışan vurüs maskenizin dışına yapışarak ve siz maskeyi indirirken dışından aldığınız virüsü vücudunuza sokuyorsunuz. çok çıkmayın dukkatli olun bu küresel bir plan 2004 yılından beri deneniyor SARS virisüne eklemeler yapılarak üretildiği iddalar arasında çünkü Covid virüs ailesi yıllardır mevcut fakat hiçbirinde böyle bir özellik yok mutüsyonuda yok fakat bu virüs o aileden olamaz o yüzden SARSta elde ettikleri başarıyla işi bu noktaya getirdiler. Çocuklarınıza dikkat edin birde telefonlarınızın 4.5Gsini 5Gsini kapatın başağrısı ve huzursuzluğa sebep oluyor ve daha milyonlarca kötü şeye. operatörlerinizin uygulama ayarlarından veya sms ile yapabilirsiniz.
insanlardan uzak durmakta yetmiyormuş bir de gözümüz havada virüs fışkırtacak bulut arayacağız .ne diyeyim bilemedim gece geceKim dedi bunlari
yillardir bu sitedeyim ilk kez boyle bir akil tutulmasi okudum ahajahsjshajahh bu neeee bir de teknik gorunmesi acisindan birkac yabanci kelime yazmis araya ahajahajahajahacoronanın genetiğini değiştirmişler ve güçlendirmişler, önce sadece yaşlıları daha sonra erkekleri şimdide çocukları ve kadınları etkilemeye başladı. Haarp bulutlarıyla havadan fıskırtılıyor creesmtry spreyleri ile çok dikkatli olun açık alanda çok gezmeyin havadan olduğu için ne zaman bulutun o bulut olduğunu bilen biri değilseniz anlayamazsınız. 2025te de bir virüs çıkaracakları kanıtlandı ve dünya bankası şimdiden o virüsün kredisinu ülkelere hazırladı o virübtede en çok kadınlar ve çocuklar etkilenicekmiş bunları araştırarak bulursunuz ben araştırmaya vakti olmayanlar için yazıyorum
aynı zamanda maskeyi 1 saatten fazla takmayın orada buhar çok ısındığı anda dışardan yapışan vurüs maskenizin dışına yapışarak ve siz maskeyi indirirken dışından aldığınız virüsü vücudunuza sokuyorsunuz. çok çıkmayın dukkatli olun bu küresel bir plan 2004 yılından beri deneniyor SARS virisüne eklemeler yapılarak üretildiği iddalar arasında çünkü Covid virüs ailesi yıllardır mevcut fakat hiçbirinde böyle bir özellik yok mutüsyonuda yok fakat bu virüs o aileden olamaz o yüzden SARSta elde ettikleri başarıyla işi bu noktaya getirdiler. Çocuklarınıza dikkat edin birde telefonlarınızın 4.5Gsini 5Gsini kapatın başağrısı ve huzursuzluğa sebep oluyor ve daha milyonlarca kötü şeye. operatörlerinizin uygulama ayarlarından veya sms ile yapabilirsiniz.