Dertler üst üste

Başta konu sahibesi olmak üzere konuya yazan, okuyan herkesten vermiş olduğum rahatsızlık sebebiyle özür dilerim.

Bu kadar gençler ölüyor mu??
evet maalesef öyle.sayı olarak görüyoruz tv de ama ölüm yaşı 30 55 arasında yoğunlaştı son zamanlarda .şehitlerimiz gibi bazılarının hikayesi anlatılsa coronadan ölenlerin kimse burnunu evden çıkarmaz.resim hikaye olmadığı için sayı etkili gelmiyor bazılarımıza.aile doktorumuz bile covidden öldü.3 aylık bebeği kaldı geride

Evet hepimize sağlık diliyorum bu virüsten bir an önce kurtulmayı diliyorum. Benim de arkadaşım öldü bir de 19 yaşında tanıdığım hastaneden kapıp vefat etti. Çok üzücü
Allah rahmet eylesın başınız sag olsun .Bıxımde gelının dedesı şu anda yogun bakımda .Eskıden hep duyuyoduk.Şimdi çember daraldı .

Başta konu sahibesi olmak üzere konuya yazan, okuyan herkesten vermiş olduğum rahatsızlık sebebiyle özür dilerim.
Seni sevıyoruz munecım.Lutfen buraya engelleme gelsın .Bı kac konumu anlattım dıye ınsanlar benı yuva bozan kadın olarak tanıyor .Kimsenın yuvasını bozmadım .Sadece aldatıldıklarını soyledım.Ben bana soylensın ısterdım.Insallah sıtede engelleme olurda bazı kişilerı engelleyıp sadece dertlendımız konuları yazıp tartısabılırız .

Back
X