• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertler ust uste..

ne yapim soyleyin allah askina zaten depresyondayim bu bir. anksiyetem var stres vucuduma vuruyr hastalaniyrm bu iki. babam smdi evdeykn huzurda yok annemle devamli atismalar dirdirlar. Annemin surati sirke satiyor. Ne yapim nasil motive olim
Onları görmemeye çalış başka çıkış yolun yok gibi sen kendi çabanla kurtulabilirsin ancak..

Bir kere depresyondayim anksiyetem var demekten vazgeç. Boyle diye diye bu durumu iyice kendine yediriyorsun, tamam zor durumdasin ama bu durumdan kurtulmak icin bunu yapman lazim. Hangi bölümde okuyorsun bilmiyorum, ama hep boyle olacak değil bir noktada değişecek herşey elbet o noktanin uzaklığı yakinligi sana bağlı, kendini yakından tanı mesela. Nelerden mutlu oluyorsan küçük küçük onlarla işe başla. Küçük mutluluklarla. Elbet birseylerin degiscegini göreceksin sevgiler :KK52:

Bir kere depresyondayim anksiyetem var demekten vazgeç. Boyle diye diye bu durumu iyice kendine yediriyorsun, tamam zor durumdasin ama bu durumdan kurtulmak icin bunu yapman lazim. Hangi bölümde okuyorsun bilmiyorum, ama hep boyle olacak değil bir noktada değişecek herşey elbet o noktanin uzaklığı yakinligi sana bağlı, kendini yakından tanı mesela. Nelerden mutlu oluyorsan küçük küçük onlarla işe başla. Küçük mutluluklarla. Elbet birseylerin degiscegini göreceksin sevgiler :KK52:

umut dolu sozleriniz icin yinede cok sagolun.. uygulmaya calisacagim ama annenin o suratini gorunce otomatikmen etkileniyorsun :(((

zor bir durum önce işi bulup sonra çıkmalıydı evdekı sorumluluğunu arka plana atmış.Sigara içmesi hem de evin içinde sigara içmeyenler için tam bir işgence .Zararlarından bahsedın sigaranın en azından dışarıda mutfakta içsin.

Bana bazı arkadaslarim polyanna der bu yüzden :KK51: aslında depresif bi yapım vardır ama ayni zamanda sürekli umut eden bir yanım da var.. Evet canım annen ve baban seni çok etkilemiş, bir sure bunu gormezden gelmeye calis mutlu olmak biraz da senin elinde. Evet mutsuzluklarin var ama goremedigin multuluklarinda vardır. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsak eğer kendimizden baslamaliyiz değil mi :KK56:

zor bir durum önce işi bulup sonra çıkmalıydı evdekı sorumluluğunu arka plana atmış.Sigara içmesi hem de evin içinde sigara içmeyenler için tam bir işgence .Zararlarından bahsedın sigaranın en azından dışarıda mutfakta içsin.

ah ahh nerde o dusunceler babamda. Calismak zor biliyorum ama sirumluluklari var o da bunu bilmeli :( hastalanip oturuyorum asagi gercekten.. Allahim bana yardim etsin eger bunlar hep imtihansa daha fazlasi agir geliyor ..

Bana bazı arkadaslarim polyanna der bu yüzden :KK51: aslında depresif bi yapım vardır ama ayni zamanda sürekli umut eden bir yanım da var.. Evet canım annen ve baban seni çok etkilemiş, bir sure bunu gormezden gelmeye calis mutlu olmak biraz da senin elinde. Evet mutsuzluklarin var ama goremedigin multuluklarinda vardır. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsak eğer kendimizden baslamaliyiz değil mi :KK56:
napim mesela ? okulumun son yili. Ayrildigim.kisiyi haftada bir kesin gormek zorundayim. Mutsuzum onu bn birakmama ragmen yalnizim umutlarim yok.oldu aska dair. Hastaligim ise ayri uzuyr nyseki ilaci var iciyorum . Evde de huzur olsun istiyrm calismiyrkn evde oluyor annmle didisip duruyrlr ayri odamuz da yokki gdil oturalm yatakodasi soguk. Bilmiyorum cidden daha kotu durumda insanlarda vardur illaki. Dert ettigim fakirlik degil babamin sormsuz olmasi :((( sinir olmamak elde dgl

napim mesela ? okulumun son yili. Ayrildigim.kisiyi haftada bir kesin gormek zorundayim. Mutsuzum onu bn birakmama ragmen yalnizim umutlarim yok.oldu aska dair. Hastaligim ise ayri uzuyr nyseki ilaci var iciyorum . Evde de huzur olsun istiyrm calismiyrkn evde oluyor annmle didisip duruyrlr ayri odamuz da yokki gdil oturalm yatakodasi soguk. Bilmiyorum cidden daha kotu durumda insanlarda vardur illaki. Dert ettigim fakirlik degil babamin sormsuz olmasi :KK43:(( sinir olmamak elde dgl
Haklisin yaşadıkların seyler kolay şeyler değil yasamayan anlayamaz.. Yapacağın en iyi şey bu durumda bu okulu onca olumsuzluga rağmen başarıyla bitirmek sonrasi bir şekilde gelir inşallah. Birde surekli mesgul et mesela kendini, sevdigin alanlara yonel. Hakkında, hakkimizda hayırlısı olsun canım

Haklisin yaşadıkların seyler kolay şeyler değil yasamayan anlayamaz.. Yapacağın en iyi şey bu durumda bu okulu onca olumsuzluga rağmen başarıyla bitirmek sonrasi bir şekilde gelir inşallah. Birde surekli mesgul et mesela kendini, sevdigin alanlara yonel. Hakkında, hakkimizda hayırlısı olsun canım

tesekkur ederim saoln desteginiz icin..

Back
X