Ovulasyon testi

busra1921

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar merhaba benim 5 gün önce pembemsi bi akıntım oldu regli oldum sandım daha sonrasında 1 gün sonra hiç böyle bi durum yaşamadığım için evde ovulasyon testin vardı yaoayım dedim üst üste kaç gündür pozitif çıkıyor 2 gün önce de çok koyuydu bugün de öyle normalde yumurtlama günlerim bu güne denk gelmiyor Reglime 1-2 gün var bu durumu yaşayan var mı

Eklentiler

• IMG_1340.webp
    IMG_1340.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar merhaba benim 5 gün önce pembemsi bi akıntım oldu regli oldum sandım daha sonrasında 1 gün sonra hiç böyle bi durum yaşamadığım için evde ovulasyon testin vardı yaoayım dedim üst üste kaç gündür pozitif çıkıyor 2 gün önce de çok koyuydu bugün de öyle normalde yumurtlama günlerim bu güne denk gelmiyor Reglime 1-2 gün var bu durumu yaşayan var m
Gebe olma ihtimalin var canım🌸

Bence gebesin bende takip ettim gebelikte ovulasyon testiyle ve yumurtlama olmasada gebelik olduğu icin koyu çıkıyordu

Femara kullandım bitti elimde çubuk test bitmişti eczaneden artimed aldım ama tam pik görünmüyor ya anladım bu testi

Eklentiler

• 1000003338.webp
    1000003338.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 9
Bence gebesin bende takip ettim gebelikte ovulasyon testiyle ve yumurtlama olmasada gebelik olduğu icin koyu çıkıyordu
Kan vericem şimdi bakalım daha fazla arafta kalmamak için her an regli olucak gibi hissediyorum ya hayal kırıklığı yaşamak da istemiyorum

Femara kullandım bitti elimde çubuk test bitmişti eczaneden artimed aldım ama tam pik görünmüyor ya anladım bu testi
Bu marka değil de Trendyoldan Bakın isterseniz ben onu kullanıyorum ama cizginşn koyu ve diğerinden daha koyu olması gerek yumurtlama olması için

u marka değil de Trendyoldan Bakın isterseniz ben onu kullanıyorum ama cizginşn koyu ve diğerinden daha koyu olması gerek yumurtlama olması için
Evet ovulasyon testi kullanıyorum internetten alıyorum normalde elimdeki bitmisti bunu almak zorunda kaldım

Bana da gebe gibi geldi arkadaşım Hayırlısı olsun ♥

Back
X