• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertler üstüste gelince napıyorsunuz ??

Sanırım ogretmensuniz benim yaşadığım yer doğuda bir il buradada sözleşmeli öğretmen bulamayıp işletme mezunu artık ne bitirdiysen aliyorlar
halbuki daha cok öğretmen atasalar seve seve gönüllü bi şekilde geliriz ama devletin işine geliyor daha az maaşla eleman çalıştırıyolarlar .işletme mezunu pedegojik formasyon bile olmadan nasıl öğrenciyle iletişim kurabiliyor nasıl sınıf yönetimini saglıyor merak ediyorum dogrusu..

Dert anası olup yaşama devam ediyorum ne yapayım.
Benden iyilere bakıp özenerek, benden kötü durumdakilere bakıp şükrederek.
Kolay kolay ağlamam ben, başladım mı da saatlerce iç çeke çeke ota, b.ka, Allah ne verdiyse :)

Allah hepimizin işlerini yoluna soksun, dualarımızı kabul etsin. Amin..
bende öyleyim ama yasım ilerledikçe daha bi sulugöz oldum :))çok takıyorum sanırım hep ondan umursamamayı öğrenenler herzaman daha mutlu

Her dert kendince ağırdır.. Ben çok beter şeyler yaşadım.. Ama hep dua ettim .Şükür ettim.Sabır diledim.. Sabiri da böyle ogrendim açıkçası.. Kendinizi bu kadar yipratmayin. Zamanı gelince niye bu kadar takmisim diyeceksiniz.. Kendinizi kapatmayin.. Hayat bir imtihan.. Bu da sizin imtihaniniz.. Herşey gelip geçiyor inanın ki..
geçiyor elbette ama bizden götürdüklerini napıcaz :/ nasıl geri getiricez .. genede buna şükür imtihanım baska türlü olmasın çok ütüste gelince agır geliyo ssadece

Sanırım bugün ve yaklaşık 3 seneden beri yaptığım tek şey ağlamak. .evlendigimizden beri borç hep borç. .abisiyle ortakti guya,ama borc gorunce yari yolda birakti,arabayida aldi kacti..hersey duzelick derken daha da kötüye gidiyor hersey..yarı aç yarı tok yasiyoruz..onlar ise güllük gulistanlik yasiyolar..ev bile yaptırdilar ..ve artık benim psikolojm alt üst. .ha dersin ki unudun var mi?artik hic yok ,hemde hic..sadece sonumuzu bekliyorm..off off Rabbim hayırlı kapı açsın,ne diyeyim..
çok üzüldüm inşallah tez zamanda düzelir allah büyük elbet görüyor sizde üzmeyin kendinizi :(

Rabbim sevdiği kullarına dertle imtihan edermiş. Şükre mi yoksa isyana mı gidecek diye. Şükür ve dua edin öyle zamanlarda insana en iyi gelicek şey namaz kılıp bolca dua etmek az önce çok sıkıntı ettiğim bir konunun geçen yılki haliyle şimdiki halini düşündüm de içten edilen dua tıpkı kuvvetli bi antibiyotik gibi ilaç gibi yani tedavi ediyor.

bulunduğunuz ilin halk eğitim ve belediye kurslarını araştırın onlar da ücretli öğretmen alımı yapıyorlar zaman zaman, alanınız nedir bilemiyorum ama, el sanatları vs vs ise kullanabilirsiniz, yok türkçe matematik falansa özel kreş ve etütleri araştırın. ücretli öğretmenlerde gerçekten az paralara çalışıyor, yaşınız da gençmiş özgeçmiş doldurmaya bakın bir süre parayı önemsemeyin. o arada da kpss çalışıp atanmayı hedefleyin.
bransım matematik özel derse öğrencilerim vardı gecen sene bu sene gelirlermi bilmiyorum para kazanmakta degil ama evde olmak gercekten cok sıkıyor beni en azından kendimi motive etmek adına devlet okullarında çalısmak daha uygun diye dusunup basvuru yaptım olmadı ama :( etüt merkezleri gibi yerler bulundugum yerde pek fazla yok ama gene de arastırıp basvuru yaparım.destekleme kurslarına basvuru yapıcaktım sistem onuda kabul etmiyor :/ sabahtan beri ugrasıyorum olmuyor yarında son gün özel okullara basvuru yapmıstım onlarda torpille daha önceden tanıdıgım bi kaç arkadası aldılar :/ yani böyle tüm bunlar üstüste gelince umudumun tükendiğini kapılarımın kapandıgını hissediyorum

Rabbim sevdiği kullarına dertle imtihan edermiş. Şükre mi yoksa isyana mı gidecek diye. Şükür ve dua edin öyle zamanlarda insana en iyi gelicek şey namaz kılıp bolca dua etmek az önce çok sıkıntı ettiğim bir konunun geçen yılki haliyle şimdiki halini düşündüm de içten edilen dua tıpkı kuvvetli bi antibiyotik gibi ilaç gibi yani tedavi ediyor.
çok haklısınız gecmişe bakınca benimde var öyle bi kaç olayım iyiki olmamıs diyorum :)) allah kararlıyo herseyi belkide ben yanlıs hakkımda hayırsız seyler istiyorum bilemiyorum zamanla anlıcam :/

bransım matematik özel derse öğrencilerim vardı gecen sene bu sene gelirlermi bilmiyorum para kazanmakta degil ama evde olmak gercekten cok sıkıyor beni en azından kendimi motive etmek adına devlet okullarında çalısmak daha uygun diye dusunup basvuru yaptım olmadı ama :KK43: etüt merkezleri gibi yerler bulundugum yerde pek fazla yok ama gene de arastırıp basvuru yaparım.destekleme kurslarına basvuru yapıcaktım sistem onuda kabul etmiyor :/ sabahtan beri ugrasıyorum olmuyor yarında son gün özel okullara basvuru yapmıstım onlarda torpille daha önceden tanıdıgım bi kaç arkadası aldılar :/ yani böyle tüm bunlar üstüste gelince umudumun tükendiğini kapılarımın kapandıgını hissediyorum

hangi şehirdesiniz?

Evde olmak iyidir ya.Ben kurtlar sofrası bir ortamda stres ve kırgınlık içinde fazla mesailerle çalışıyorum.Keyfine bak.
Oldupu zaman çalışırsın.
yaklasık olarak 9 aydır evdeyim :(( ve inanın kapıya bak misafir agırla sınava calıs yemek hazırla flan filan çooook sıkıldım düşünüyorum ben bunlar için mi okudum onca sene diye tabikide çalısma ortamıda cook önemli huzursuz bi ortamda olmaktansa evde sakince sıkılmak tabikide daha iyi ama evde köreliyorum gbi hissediyorum :/ bazen öyle bi an oluyo dısarı bile cıkmak istemiyorum işte tüm bu sebepler beni iş aramaya itiyorr

geçiyor elbette ama bizden götürdüklerini napıcaz :/ nasıl geri getiricez .. genede buna şükür imtihanım baska türlü olmasın çok ütüste gelince agır geliyo ssadece
Ben de hep üst üste gelen problemler yaşadım.. Ama nasıl.. 2 sene sürdü.. birşey bitti birşey başladı. Anlatsam .. Bazen dusunuyorum gerçekten nasıl dayanmisim.. Onları atlattım. Sonra da özel hayatımda başladı.İs hayatım da başladı. Ama özel hayatım tam bir darbe, bir yıkım olmuştu.. Gerçekten sadece dua edin.Bunları yasamanizda da bir hayir vardır.. Hep böyle gitmez biliyorsunuz.. Bu sizi daha olgunlastirir daha sağlam temellerle hayatınıza devam edersiniz.. Rabbim can sağlığı versin.Herşey olur hayırlısıyla.

3 senedir sacma sapan bir hayatım var tam hiç bir şeyim yolunda değil diyecegim bakıyorum gözüm görüyor kulağım duyuyor aklım yerinde şükür diyorum. En büyük nimet sağlık , hic bir sey icin kimse icin can sağlığıni uzmeye değmez. Neler çekiyorum bir bilsen gecmedi de ama diyorum ki sabır , şükür , dua. Rabbim hep darda koymaz insani ne kadar sıkıntı o kadar cok güzel gün inşallah

Ben de hep üst üste gelen problemler yaşadım.. Ama nasıl.. 2 sene sürdü.. birşey bitti birşey başladı. Anlatsam .. Bazen dusunuyorum gerçekten nasıl dayanmisim.. Onları atlattım. Sonra da özel hayatımda başladı.İs hayatım da başladı. Ama özel hayatım tam bir darbe, bir yıkım olmuştu.. Gerçekten sadece dua edin.Bunları yasamanizda da bir hayir vardır.. Hep böyle gitmez biliyorsunuz.. Bu sizi daha olgunlastirir daha sağlam temellerle hayatınıza devam edersiniz.. Rabbim can sağlığı versin.Herşey olur hayırlısıyla.
peki gectti mi şimdii artık mutluyum diyebiliyomusunuz eger öyleyse gercekten sevinirim her kötü olayın sonucu güzel bitmeli bence ki acılar hafiflesin :)

3 senedir sacma sapan bir hayatım var tam hiç bir şeyim yolunda değil diyecegim bakıyorum gözüm görüyor kulağım duyuyor aklım yerinde şükür diyorum. En büyük nimet sağlık , hic bir sey icin kimse icin can sağlığıni uzmeye değmez. Neler çekiyorum bir bilsen gecmedi de ama diyorum ki sabır , şükür , dua. Rabbim hep darda koymaz insani ne kadar sıkıntı o kadar cok güzel gün inşallah
bosuna dememişler allah sevdiği kuluna dert veririmiş diye :/ iste bence siz sabrederek dua ederek imtihanı geciyorsunuz fakat ben sınıfta kalıcam bu gidişle o anlık kendimi öyle kötü hissediyorum ki belkide isyana giriyor :(( sonraadan bide bunlar için üzülüyorum kendimi sucluyorum

Back
X