Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

burcu için okudum Rabbim yerine ulaştırsın inş.

allah razı olsun kızlar allah sizinde gönlünüzdekini tez zamanda versin

allah razı olsun kızlar allah sizinde gönlünüzdekini tez zamanda versin

senden de Allah razı olsun canım. burda tek yürek olup ellerimizi açıp hayırlısı için birbirimize dua etmeye vesile olduğun için. herşey için.
Rabbim gönlüne göre herşeyi ama hayırlı bir şekilde sana nasip etsin inş...

cnm flazk ve pıtırcığın duasını okudum Allahım tez vakitte kucaklarını bebişlerle doldursun inşşşş.

Meral1987 (esra)------
esma----------------
41zeynep-----------
as25--------------
cemrem29 -----------
nur.sen--------------
nisanbu-------------
sengelen------------
flzaşk2003-----------
pıtırcık_43-------------

yukarıdaki liste bu gün pıtırcık arkadaşımıza okuyoruz[/QUOTE]

ben duami okudum. ilk önce kime okunduysa ona gelsin bu dua. rabbim bizim dualarimizi geri cevirmesin. Amin.
yukarida yazan arkdaslar icinde okicam. okudugum zaman yazarim buraya

amin canım inşallah cümlemizin dilekleri gerçekleşir

ben pıtırcık kardeşimizin duasını okudum.rabbim en kısa zamnda hayırlı sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin inşallah.

baban için başın sağolsun, iyiki katıldın aramıza Allah razı olsun :)

pitircik icin okudum Allahim gonlundeki intedigi herseyi nasip etsin insallah

Burcu için okundu.
Rabbim kalbindeki dileğini hayırlısıyla kabul etsin inşallah.

baban için başın sağolsun, iyiki katıldın aramıza Allah razı olsun :)

Allah razi olsun canim sagol. Aslinda cok enteresan ben bu basligi gec fark ettim, zaten kendi dilim dondugunce kün fe yekün okuyordum kendi kendime. Benim foruma uye olus sebebim de dua istememdi, benim eltim de tup bebek tedavisi goruyo onla telefonda dertlesirken aslinda cevremiz genis olsa birbirimize dua tesek ne guzel olur falan dedim o da bana kk uye olsana bizim orda tup bebek gunlugumuz var, dertlesiyoruz, dualasiyoruz dedi:)) sayesinde oldu yani, basligi da gec kesfettim keske daha once gorse idim ama olsun, her seyin binzamani var demek ki... Ben okumalarima dua ediyorum, esma kardesimiz icin de okudum, Allah gonlunden ne geciriyorsa tez zamanda kavusturur insaallah...

Canım ben pıtırcığımın duasını okudumm.Allah kabul etsinnnnnn...rabbim onaaaa tez vakitteeeeee çifte çifter evlatlar versinnnnnn aminn:26:

canım pıtırcığın duasını okudum Rabbim tez zamanda gönlündeki muradını nasip etsin.

Burcu senin için de okudum Allah gönlündekini hayırlısıyla kabul etsin.

canım ben flzaskcım ve pıtırcığımın dualarını okudum...
rabbim canlarımın yüzünü bi an evvel bebişleriyle güldürür inş
allahın izniyle en kısa zamanda sağlıklı sıhatli evlatlarına kavuşmak nasip olur inşşşşşşşş

pıtırcık arkadaşımızın duasını kudum. Rabb'im hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…