Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

canım ben whattodonow, hpk, burcu81, doga3, sevil61 ve senin (vck) için dualarımı okudum...
rabbim hepinize çifter çifter evlat nasip etsin inş

iyi günler hanımlar kusura bakmayın giremedim internete evimde değildim hakkınızı helal edin benim için dua edenlereden allah razı olsun

aruna ....whattodonow......hpk....burcu_81.......doga3.........sevil61.........vck.........için okudum allah kabul etsin

iyi günler hanımlar besmele çekmeye kaldığımız yerden devam ediyoruz bayramdan önce liste yapmıştık

1.gunayder
2.turkuaz8
3.zarifinci
4.doga3
5.moonlight_night
6.aybirgen
7.hytdnze
8.burcu_81

listedeki arkadaşlar eğer listede kalacaksanız haber verin lütfen bu arada katılmak isteyenler arkadaşları listeye eklemeye devam ediyoruz

bayram dolasıyla giremedim herkese hayırlı günlerrrrrrrrr
  • DOĞA
  • SEVİL
  • VCK
  • CEMRE 1987
  • MAVİMENEKŞE
DUALARINI OKUDUM EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA GÖNLÜNDEKİ MURATLARININ OLMASI DİLEĞİYLE
RABBİM KABUL BUYURSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

okudum..........

okudum..........

okudum........

okudum.......

ben listede kaliyorum cnm

canım benıde lısteye alırmısın

hpk-burcu-doğa3-sevil61 için okudum

Hepinizin bayramini kutluyorum kizlar. Rabbim tekrarina kavustursun. Belki seneye evlenmis olarak gireriz bayrama. Hayirlisi olsun hepimiz icin insha Allah.

Hayirli bayramlar canlar :)
insallah seneye evlenmis olarak bayram yapariz :) hayirli biriyle tabiii

Selam kizlar umarim bayram ve tatil herkes icin iyi gecmistir.
Esila iyi olmana cok sevindim. Herkesin hayatinda vardir inisli cikisli zamanlar. Hepsininustesinden Allah imin izniyle geliriz bol bol dua oku canim icin sikildikca.

Kizlar suna cok sevindim. Tum bayram dua okudukca hepiniz icin burdaki rumuzu aklima gelen gelemeyen herkes icin soyle dilemistim. İns Allah seneye bayrama hayirli esimizle hayirli yuvamizda istyenlerinde hamis olarak girmesini dilemistim. Sahsen ben evladimini hayirli ve saglikli bir sekilde olmasini cok isterim. :119: goruyorumki kalplerimiz birmis cok mutlu oldum. İns seneye evli mutlu cocuklu gireriz bayrama :119: tabii hersey hayirli olsun ins hepimiz icin.
Allah dualarimizi kabul etsin. Amin amin Ya RABBİ

Son düzenleme:
Selam kizlar gunayder isimli arkadasimiz icin besmele cektim. Allah im gonlundekini ona hayirli bir sekilde tez zamanda nasip olur ins Allah. Amin amin Ya Rabbi.
Sevgiler guzl bayanlar :119:

Ben de kalıyorum listede bugün besmele çekiyoruz değil mi?

Cnm ben uzun zaman nete giremiyecem kayınvalideme gidecem rahatsız olduğu için onda kalacam ne zaman döneceğim belirsiz o yüzden benim adımı listeden silermisin kusura bakma cnm devam etmediğim için hakkınızı helal edin inş. döndüğümde devam ediyorsanız bende okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…