benim için okuyan herkesden allah razı olsun allah ne muradınız varsa tez zamanda gerçekleştirsin
kızlar hepinizin nur topu gibi bebekleriniz olur tez zamanda inşallah
biri yazmış ya dua ettim olmadı falan inanın bende fark etmeye başladı işler rast gitti bu aralar birde künfe yekün okuyorum ...
burcu canını sıkan olay geçti inşallah
amin inşallah canım....şimdi daha iyiyim çok saolun hepiniz ilgilendinzi sordunuz anlatacak duruma geldim artık
eşimin teyzesiyle aynı şehirde yaşıyoruz ve bayramda benim hakkımda pek de hoş olmayan şeyler söylemiş bu da beim kulağıma geldi iftira atmış bir nevi yapmadığım şeyleri yaptı demiş kayınvalideme içim içimi yiyor ben ona hürmette kusur etmemeye çalışırken evime geldiğinde ayrı özen gösterirken nun bana yaptığını kaldıramıyorum...
arkadaşlar listemiz bitiyor ve yeni listeye oluşturmaya başlamamız gerekiyor listeye girmek isteyenlerin söylemesi yeterli..:))
Gunaydin ark lar.
Nurlum icin okudum Rabbim kabul eder ins.
Allah im hepimizi tez zamanda hayirli bir sekilde istediklerimizi yasamayi nasip etsin ins.
Doga cnm oda gelir gecer. Sikma canini. İnan hzur ve saglik oldumu gerisi bos. Bol bol dua oku. Sukur et ve sabir cek. Bak nasil kolaylikla atlatacaksiniz ins Allah. Esmaul husna dan faydalanabilirsin ben cok faydasini gordum.
Allah o evlatlarini sana esine bagislasin ins.
Burcum kimsenin ettigi yanina kalmaz. Eden bulur. Rabbim e havaleet ve gec. Oyle insanlara selam bile verme artik.
İlahi adaletin sektigi hic gorulmemistir. O adalet gidip onu da bulur.
Gunaydin ark lar.
Nurlum icin okudum Rabbim kabul eder ins.
Allah im hepimizi tez zamanda hayirli bir sekilde istediklerimizi yasamayi nasip etsin ins.
Doga cnm oda gelir gecer. Sikma canini. İnan hzur ve saglik oldumu gerisi bos. Bol bol dua oku. Sukur et ve sabir cek. Bak nasil kolaylikla atlatacaksiniz ins Allah. Esmaul husna dan faydalanabilirsin ben cok faydasini gordum.
Allah o evlatlarini sana esine bagislasin ins.
Burcum kimsenin ettigi yanina kalmaz. Eden bulur. Rabbim e havaleet ve gec. Oyle insanlara selam bile verme artik.
İlahi adaletin sektigi hic gorulmemistir. O adalet gidip onu da bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?