Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

Bu duayı yapan mutlaka rabbinin yardımını görür,bu dua sıkıntı ve darlığı giderir,En zor halden kurtarır,En güçlü tövbe duasıdır,Bu isimle Allah'a yönelmeye cevap verilir,isteğine ulaşılır

Bu Dua Peygamberlerin sığındığı bir duadır.Allahın yüce isminin içinde bulunduğu duadır.bir müslüman hastalandığında bu kelimeleri 40 defa okursa ve bu hastalıkta ölürse şehit sevabı alır

İyileşirse günahlarından kurtulmuş olarak iyileşmiş olur.

gece iki rekat namazdan sonra okuyanın Allah sıkıntısını giderir.

Bismillahirrahmanirrahim

La ilahe illallah Sübhaneke inni künte minez zalimin

herhangi bir haceti olan öncelikle 2 rekat hacet namazı kılar ve ikinci rekatın secdesinde 41 defa hz.Yunus (as)tövbe duasını okursa Rabbim onun her türlü hacetini verir.
arkadaşlar çocuğumun olmadığını bilen bir arkadaşım banabu şekilde namaz kılmamı namazım bittikten sonra şu duayı okumamı söyledi .geri çevrilmeyen duaymış.
Allah'ım Yunus (AS) mın duasıyla sana tövbe ediyor ve senden benide affedip bana tarafından hayırlı soy sop vermeni istiyorum
hz.Zekeriya'nın duasını ardından okuyabilirsiniz evlat için.Hz. Zekeriyya'nın (a.s) Yaptığı Dua

"Rabbi heb lî min ledunke zurriyyeten tayyibeten, inneke semi'ud-dua."
Ey Rabbim! Katından bana temiz bir zürriyet ver. Şüphesiz sen duaları işitensin.[8]

her türlü sıkıntı anında her kapıyı açan dua fetih suresi 33 defa okuyanın tüm sıkıntıları gider ve ne haceti varsa verilir

arkadaşlar ben yine listenin başından devam ederek

nur.sen
nisan bu
sengelen
flask2003

arkadaklarıma okudum
Rabbim hayırlı muradlarını versin işallah

Yumurtlama günleri için doktora batlarını yazmışsın dikkat ettim de son üç batımız da aynı.Kasımda da olmadı. Ayrıca aradaki iki kişi ekimde hamile kaldı.Allah dualarımızı kabul etsin...

وَأَيُّوبَ إِذْ نَادَى رَبَّهُ أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

Ve eyyûbe iz nâdâ rabbehû ennî messeniyed durru ve ente erhamur râhimîn(râhimîne).

Ve Hz. Eyüp, Rabbine (şöyle) nida etmişti: “Muhakkak ki, bana bir zarar isabet etti (hastalık geldi). Ve Sen, rahmet edenlerin en çok rahmet edenisin.”

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ فَكَشَفْنَا مَا بِهِ مِن ضُرٍّ وَآتَيْنَاهُ أَهْلَهُ وَمِثْلَهُم مَّعَهُمْ رَحْمَةً مِّنْ عِندِنَا وَذِكْرَى لِلْعَابِدِينَ

Festecebnâ lehu fe keşefnâ mâ bihî min durrin ve âteynâhu ehlehu ve mislehum meahum rahmeten min ındinâ ve zikrâ lil âbidîn(âbidîne).

Bunun üzerine ona icabet ettik (duasını kabul ettik). Böylece zarar veren şeyi giderdik (hastalığı iyileştirdik). Kullara bir zikir (öğüt) ve katımızdan bir rahmet olsun diye. Ona ehlini (ailesini) ve onlarla beraber bir mislini daha verdik.

وَإِسْمَاعِيلَ وَإِدْرِيسَ وَذَا الْكِفْلِ كُلٌّ مِّنَ الصَّابِرِينَ

Ve ismâîle ve idrîse ve zelkifl(zelkifli), kullun mines sâbirîn(sâbirîne).

Ve Hz. İsmail ve Hz. İdris ve Hz. Zelkifli; hepsi sabredenlerdendir.
وَأَدْخَلْنَاهُمْ فِي رَحْمَتِنَا إِنَّهُم مِّنَ الصَّالِحِينَ

Ve edhalnâhum fî rahmetinâ, innehum mines sâlihîn(sâlihîne).

Ve onları, rahmetimizin içine dahil ettik. Muhakkak ki onlar, salihlerdendir.

وَذَا النُّونِ إِذ ذَّهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَن لَّن نَّقْدِرَ عَلَيْهِ فَنَادَى فِي الظُّلُمَاتِ أَن لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Ve Zennûn (Yunus A.S), gadaba gelerek (öfkelenerek) gitmişti. Böylece ona muktedir olamayacağımızı (hükmedemeyeceğimizi) zannetti. Sonra karanlıklar içinde (şöyle) nida etti: “Senden başka İlâh yoktur. Sen Sübhan'sın (herşeyden münezzehsin). Muhakkak ki ben, zalimlerden oldum.”

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Bunun üzerine ona icabet ettik (duasını kabul ettik). Ve onu, gamdan (üzüntüden, kederden) kurtardık. Ve Biz, mü'minleri işte böyle kurtarırız.

وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Ve Hz. Zekeriya, Rabbine (şöyle) nida etmişti: “Rabbim, beni tek başıma bırakma ve Sen, varislerin en hayırlısısın.”

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ

Festecebnâ leh(lehu), ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevceh(zevcehu), innehum kânû yusâriûne fil hayrâti ve yed’ûnenâ regaben ve rehebâ(reheben), ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).

Bunun üzerine ona icabet ettik (duasını kabul ettik). Ve ona, Yahya (A.S)'ı hibe (armağan) ettik. Ve onun için, zevcesini de ıslâh ettik (çocuğu olabilecek duruma getirdik). Muhakkak ki onlar, hayırlarda yarışırlardı. Ve Bize, rağbet ederek ve korkarak dua ederlerdi. Ve onlar, Bize huşû duyanlardı.

وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ

Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).

Ve o (Hz. Meryem), ırzını korudu. O zaman Biz, ruhumuzdan onun içine üfledik. Onu ve oğlunu, âlemlere âyet (ibret) kıldık.

arkadaşlar sizler için dualar paylaştım isterseniz şimdi bu dualardan herhangi birini uygulaya biliriz istersenizde tekrar kün feyekun duasını okuyabiliriz

cnm ben okudum...Diğer arkadaşlarıma da okudum listeyi tamamladım

okyonus için okumasını tamamlayanlar

1.turkuaz8--------------------------okudu
2.esmeralda-------------------------okudu
3.doga3------------------------------okudu
4.moonlight_night---------------------okudu
5.aybirgen-
6.hytdnze-
7.burcu_81---------------------------------okudu
8.nurlum----------------------------okudu
9.dttubakoc
10.okyonus-

günaydın hanımlar nasılsınız ben 2 gün evde olamıcam her zaman ki gibi bebek görmeye gidiyorum şehir dışına pazar akşam gelebilicem listemiz bitti yeni listeye pazartesi geçelim diyorum hem katılmak isteyen arkadaşlar eklenir hemde haftasonu genelde foruma pek girilmiyor...

pazar akşamı görüşürüz hanımlar dikkat edin kendinize

günaydın burcu,

ewet haftasonu kimsecikler yok malesef, bence de P.ertesi listeyi oluşturur sonra başlarız yine Allahın izniyle inş.

okyonus için okudum Allah kabul etsin dualarını.

Kismet Açilmasi Için

Bir bardak temiz su alinir ve bunun üzerine 101 defa asagidaki ayetlerokunup üflenir.Kismeti kapali olan,evlenmek isteyipte birini bulupevlenemeyen kisi bu sudan içer.Bu isleme 21 gün devam edilir.Hem kismeti açilir hemde üzerinde bir baglilik varsa Allahin izniyle çözülür.Inna fetahna leke fethan mübina.Ve fütihatis semaü fekanet ebvaba.

acaba bu dogrumudur

Son düzenleme:
Yumurtlama günleri için doktora batlarını yazmışsın dikkat ettim de son üç batımız da aynı.Kasımda da olmadı. Ayrıca aradaki iki kişi ekimde hamile kaldı.Allah dualarımızı kabul etsin...

evet cnım yazmıştım ama olmadı malesef kısmet tabii bunlar inşallah hepimiz için hayırlısı olur

Ben de ikinci çocuk için el açtım 4 aydır uğraşıyorum, kasımda pek ümitliydim ama olmadı Yeni bat 4 aralık...Allah hepimizin dualarını kabul etsin...

Ben de ikinci çocuk için el açtım 4 aydır uğraşıyorum, kasımda pek ümitliydim ama olmadı Yeni bat 4 aralık...Allah hepimizin dualarını kabul etsin...

aman canım maşallah 1 tane varmış senin Rabbim ömür versin benim yok henuz
bu arada sohbet etmek isterim seninle ancak burası yeri değil benim profilimden açtığım konuya bakarsan bi topik var muhabbet topiği buyur oraya gidelim sohbet ederiz

su1838 ve mirror1981 arkadaşlarımız için okudum Allah dileklerini kabul etsin amin

Kizlar nerelerdesiniz dönün artik saklandiginiz yuvalarinizdan :)))
Bunu yapabiliriz umutdolucum,
Hergün yeni birbardak suya okuyup üflicez dimi ? yani okuyup iccez her aksam,
bence iyi ben yapabilirim bunu
kizlar ben cok kötüyüm ya sanki hic evlenemicekmisim gibi geliyor ((
Allahim nolur artik en tez zamanda gönlümüze göre versin, hepinizinde, benimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…