Merhaba kızlar ben de burda sizlerle dua ettim, sürekli allahımdan hayırlı bir eş istedim. Karşıma çıkarsın istedim, ama şuan benimle tanışmak isteyen iki kişi var ve ben ne yapacağımı bilemiyorum. Birinin mevkisi çok iyi mesleği çok iyi Türkiye'nin en büyük fabrikalarından birinde çalışıyor ve yakışıklı, diğerinin de huyları çok güzel inancı çok güzel değer veren sözünün eri, iyi kalpli bir insan.
Bu yakışıklı olanı çok tanımıyorum ama o beni tanımak istediğini söyleyip duruyor sürekli aramak konuşmak istiyor. Mesleklerimiz denk ama kişiliğini bilmiyorum ve içime doğduğuna göre bana güvenilir gelmiyor.
Diğeri ise iş yerimden tanıdığım biri eğer olursa zorluk yaşayabiliriz gibime geliyor nedense, aynı iş yerinde olduğumuz için ve ben onun şefiyimmeslek olarak da denk değiliz . Ama bu kişi evlenmek istiyor niyeti ciddi yani, rüyasında evleneceği kişiyi görmek için istihare namazı kılmış ve atın üstünde beni görmüş rüyasında. Maneviyata ve inanç konularında hassas bir insan benim gibi. Şimdi bu insan bana açıldı ama ben zaman istedim çünkü aklım o kadar karışık ki ve yeni uzun soluklu bir ilişkiden çıktım, ne diyeceğimi bilemiyorum. Bir kez beraber zaman geçirmiştik arkadaş olarak, çok eğlenmiştim. Napıcam ben ne dicem offff
selam kızlar nasılsınız ?kusura bakmayın topikle fazla ilgilenemiyorum bu aralar bugün yine hastanedeydim cuma günü yine hastaneye gidicem yarın evdeyim temizlik falan yapıcam inşallah yarın gelip dualarla tekrar ilgilenicem.sizler iyisinizdir inşallahbu arda şimdi hangi duayı okumak istiyorsunuz kün feyekün duasına devam mı yoksa diğer paylaştığım dualarımı okuyalım
hanımlar kimse uğramıyor sayfaya sanırım ara verme zamanı geldi listedeki arkadaşları bitirip bu işe ara verelim listede 5 kişiyiz 5 kişiyi tamamlayan haber versin kızlar..((
selam kızlar nasılsınız ?kusura bakmayın topikle fazla ilgilenemiyorum bu aralar bugün yine hastanedeydim cuma günü yine hastaneye gidicem yarın evdeyim temizlik falan yapıcam inşallah yarın gelip dualarla tekrar ilgilenicem.sizler iyisinizdir inşallahbu arda şimdi hangi duayı okumak istiyorsunuz kün feyekün duasına devam mı yoksa diğer paylaştığım dualarımı okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?