Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

yattaravalli
beklenengülecek
asinaz
arkadaslarimiz icin okudum. rabbim kabul etsin.

burcu bencede ara verelim...

1-doga3-------------- okundu
2-moonlight_night----- okundu
3-okyonus------------ okundu
4-hytdnze------------ okundu
5-burcu_81----------- okundu

5 kişi için okudum sonra bir müddet katılamıycam aranıza

hanımlar ben yine yazamadım hiç kusura bakmayın.. katıldığım son seriyi tamamladım merak etmeyin ama yeni ekibe şimdilik katılamıyorum ..Allah yar ve yardımıcınız olsun,dualarınız kabul olsun inşallah.

Canım öncelikle hakkında en hayırlısı olsun.

Seçimi yapacak olan kişi sensin. :44:

Bir söz vardır; "Bir kızı 10 kişi ister, kız kendisini istemeyen 11. kişiyle kafayı bozar."

selam kızlar nasılsınız ?kusura bakmayın topikle fazla ilgilenemiyorum bu aralar bugün yine hastanedeydim cuma günü yine hastaneye gidicem yarın evdeyim temizlik falan yapıcam inşallah yarın gelip dualarla tekrar ilgilenicem.sizler iyisinizdir inşallah bu arda şimdi hangi duayı okumak istiyorsunuz kün feyekün duasına devam mı yoksa diğer paylaştığım dualarımı okuyalım

tatlım nasılsın görüşemiyoruz ben uzun zaman oldu bu topiğe giremedim
ama eksiklerim var onları okuyup haber vereceğim
ve sonra ki dualarada katılmak istiyorum

Canım Allah hastane işlerinde kolaylık versin bebeğini biran önce kavuştursun sana, liste bitti hakkını helal et uğraştın bizlerle paylaştın teşekkür ederiz. Ben tüm arkadaşlara aksatmadan gönülden okumaya gayret ettim hepimizde aynı şekilde herkes hakkını helal etsin. Bence diğer paylaştığın dualardan devam etsek iyi olur gibi, neyse her türlü listede ismim olsun istiyorum. görüşürüz :)

hanımlar kimse uğramıyor sayfaya sanırım ara verme zamanı geldi listedeki arkadaşları bitirip bu işe ara verelim listede 5 kişiyiz 5 kişiyi tamamlayan haber versin kızlar..((

tamamladım bende dahil allah kabul etsin...hakkınızı helal edin kızlar.

a.s canım ben iyiyim canımcım sen de iyisindir inşallah
bayağı sessizlik var bizim topikte
sen tedaviye başladın mı yoksa hala rapor işleriyle mi uğraşıyorsun?
Allah yardımcın olsun canım
dua işinde bana göre diğer paylaştığın dualar ne bilmiyorum ama
onları okuyalım derim
künfeyekünü okuduk ondan nasibimizi aldık inşallah
diğer dualardan da alalım derim ben.

aşkbebek-------------
su1838---------------
mirror1981------------
zarifinci---------------
yattaravalli------------
beklenengungelecek----

EsRa1982 arkadaşlar dualarını okudum Allah tez zamnda muratlarınızı gönderiri işallah
asinaz listeden çıktımı bir tek ona okumadım...
hakkınızı helal edin ben tekrar listenin başına döndüğümüzde okuyamıyacam ama mutlaka arada girer okurum haberlerinizi denk gelirse okuyamayan arkadaşlarında yerine okuyabilirim....tez manda bebişlerimize kavuşuruz işallah....

arkadaşlar ben
bahar85
mrvb için okudum

ve listenin sonund en son kendim içind okudum listeyi tamamladım kısaca Rabbim kabul etsn

valla canim sen hangisi dersen benim icin uygun.Allah razi olsun boyle guzel dua ettik.eminimki yine guzel bi dua sececeksin.ve yolumuza devam edecez cok sagol

beklenengüngelecek
asinaz
esra1982
arkadaşlarımıza okudum listeyi tamamladım
Allah hepimizin dileklerini kabul etsin amin

Listeye dahil olmak istediğimi biraz geç haber verdiğimden eklendim mi bilmiyorum ama ben yinede listedeki herkes adına okudum.
Allah kabul etsin inşallah.
Rabbim hayırlısıyla herkesin gönlüne göre versin.

arkadaşlar bende bitirdim listedekileri ve de nurlum için allah kabul etsin hakkınızı helal edin birkaç hafta sonra tekrar başlarız iyi günler

arkadaşlar sıradaki okunacak duayı kendimce seçtim sizede uygunsa fetih suresini okuyalım.33 defa okuyanın her ne haceti varsa giderilirmiş.liste oluşturucam ve 2 yada 3 günde okuruz inşallah.bu arada listeye katılmak isteyenler lütfen haber versinler

Canım sizlerle birşey paylaşmak istiyorum,bu dua için yazdırdığım dileğimi biliyosun evimizi almak ve bebişime kavuşmek ve bir çok engel vardı nerdeyse imkansızdı yani o derece ama dualarımız kabul oldu ve bugün evimizi alıyoruz,inşaallah bebişede kısa zamanda kavuşuruz dua eden bütün arlkadaşlardan Allah razı olsun hepinizin Rabbim gönlüne göre versin inşaallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…