Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

cnm bu dua zikir gbi bişey mi anlamadım kusuruma bakmayın da okudum yukarda yani tamamı bu kadarmı duanın yani işyerinde oturduğumuz yerde okusakta olurmu ki yoksa abdestli flan mı okusak...

Canım bende oturduğum yerden okuyorum ama evde 2 rekat namaz kılıp fatiha ihlas okuyup arkasından bu duayı okumak daha etkili olur bence birde evde okursun tesbihat gibi değil canım canı gönülden isteyerek okunacak bir dua duanın anlamını bir okusana neler neler hürmetine istiyorsun gönlündeki şeyi..

Kim ki iki rekat namaz kılıp her rekatında Fatiha ve bir de İhlas okuyup selam verdikten sonra bu duayı okursa dünya ve ahirete ait ne isterse tüm istediklerine nail olur.Bu duanın fazileti sayılamayacak kadar çoktur

Son düzenleme:
yeni listemizi oluşturuyoruz katılmak isteyen adını listeye eklesin

1-vck
2-mavimenekşe
3-nisanbu
4-doğa3
5-nekadarzor
6-askbebek
7-mrvb
8-nur.sen
9-mirror1981

kızlar sonradan geriye gidip bakınca yazdım sıralamayı vck isterse değiştirebilir

yeni bir dua yeni umutlar Allah razı olsun :)

canim cok sagol ya nerden buldun yine cook guzelmis okumak icin sabirsizlaniyorum benide eklermisin listeye.ve adetliyken yada abdestsizken okunuyoru.Allah razi olsun

insallah canim kuran na baktim yok boyle dua ne olusun han kitap ta oldugunu soylermisin cok guzel dua allah razi olsun

Arkadaşlar araştırdım aynen yazdığı gibi kopyalıyorum :

Hayızlı iken Kur'anı Kerim haricinde
bütün dualar okunabilir,sakınca yoktur

Arkadaşlar hergün bir kere okumayı alışkanlık haline getirelim olur mu? Şimdilik aklıma okuyacakların listesini oluşturup okuyanlar söylerse okudu diye yazıcam karşısına..aklıma başka birşey gelmedi eğer başka fikri olan varsa söyleyin öyle yapalım arkadaşlar..

16 Kasım Cuma

Nazlıefe--------
Hadiborazan----
paris68---------
Perlanore-------
egeli-----------
nekadarzor-----
ironik----------
mavimenekşe---
nisanbu--------

$dua.webp
insallah canim kuran na baktim yok boyle dua ne olusun han kitap ta oldugunu soylermisin cok guzel dua allah razi olsun

Canım bak buldum kitabı

cnm günaydın çıkarttırdım yazıcıdan okuyacam inş. Rabbim nasip ederse haber ederim okudum diye

Canım benim Allah kabul etsin,cuma saati yaklaşıyo Seninde ne kadar çok istediğini biliyorum ve senin için gerçekten canı gönülden dua ediyorum ben sana çok çok dua edersem Rabbim banada verir :21:

arkadaşlar sıradaki okunacak duayı kendimce seçtim sizede uygunsa fetih suresini okuyalım.33 defa okuyanın her ne haceti varsa giderilirmiş.liste oluşturucam ve 2 yada 3 günde okuruz inşallah.bu arada listeye katılmak isteyenler lütfen haber versinler:34::34::34::34::34:

sağolasın canım iyi düşünmüşsün
ne zaman başlanıyo peki ben şimdi adetliyim bitince başlayabilirim.

Arkadaşlar hergün bir kere okumayı alışkanlık haline getirelim olur mu? Şimdilik aklıma okuyacakların listesini oluşturup okuyanlar söylerse okudu diye yazıcam karşısına..aklıma başka birşey gelmedi eğer başka fikri olan varsa söyleyin öyle yapalım arkadaşlar..

16 Kasım Cuma

Nazlıefe--------
Hadiborazan----
paris68---------
Perlanore-------
egeli-----------
nekadarzor-----
ironik----------
mavimenekşe---
nisanbu--------

canım peki nazlıefe arkadaşımızın niyetine mi okuyoruz anlayamadım

yeni listemizi oluşturuyoruz katılmak isteyen adını listeye eklesin

1-vck
2-mavimenekşe
3-nisanbu
4-doğa3
5-nekadarzor
6-askbebek
7-mrvb
8-nur.sen
9-mirror1981
10-esma

benıde eklersenız okurum.hatta baslıyorum okumaya.bırazdan yazarım okudum dıye ama herkez kendıne mı okuyor yoksa lıstedekı arkadasamı

ronik------------------
skyline----------------
suzan361-------------
aşkbebek-------------
su1838--------------
mirror1981------------
zarifinci---------------
yattaravalli------------
beklenengungelecek----
asinaz-----------------
EsRa1982--------
listeyi tamaladım