Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

canım bende okudummmmmmmmmm

Allah herkese hayırlısını versin.. Ama inanın yoruldum kızlar. Etrafımdaki herkes bir bir sözleniyor,evleniyor.. Ben ise yapayalnızım..
Beni de katın dualarınıza lütfen. Rabbim hepimize kıymetimizi bilecek,bizi hep sevip sadık olacak eşler versin.

Dualarınız için çok sağolun kızlar,söyledikleriniz uygulayacağım en kısa zamanda şuan namaz kılmak için müsait değilim ama müsait olur olmaz yapıcam. Şuan birine daha bir meylettim ilk önce onun için yapıcam istihare namazı, o benim için yapmıştı ve hayırlı olarak görmüş beni. Ama benim için o hayırlı mı, bu da önemli tabi. İnşallah hayırlı eş isteyen herkese Allah'ım bir an önce hayırlı insanlarla karşılaştırır. Rabbim bizleri kötü niyetli insanlardan korusun, sizlere de hayırlı eşler nasip etsin en kısa zamanda inşallah....

canım ben nazlı efe ve hadiborozan arkadaşlarımın dualarını okudum Rabbim kabul etsin inşallah

nazlıefe-------
Hadiborazan----okudu
paris68---------
Perlanore------
egeli-----------
nekadarzor-----okudu
ironik----------
mavimenekşe---
nisanbu-------
blk10----------okudu
bahar85-------
vck------------
umutt99------

canım ben hadiborazan için okudummm

1-vck
2-mavimenekşe
3-nisanbu
4-doğa3
5-nekadarzor
6-askbebek
7-mrvb
8-nur.sen
9-mirror1981
10-esma
11-bahar
12-mirror1981
13-blk10

arkadaşlar sayımızın artmasını bekliyorum üyesi olduğunuz topiklerde haber verirseniz iyi olur bir an evvel başlıyalım istiyorum

RABBİM bana ve dileyen herkese helal süt emmiş,degerinimizi bilecek hayırlı bir eş nasip etsin inşallah.müslümanın müslümana ettigi dua makbuldur bu düşüncelerle bende içinden gelenlerden hayırlı eş için bana ayetel kürsi okumalarını istiyorum kızlar.

1-vck
2-mavimenekşe
3-nisanbu
4-doğa3
5-nekadarzor
6-askbebek
7-mrvb
8-nur.sen
9-mirror1981
10-esma
11-bahar
12-blk10

bende ekledim kendimi çok teşekürler

okudum canim Allah kabul etsin ben zaten kendim icin devamli dua ediyorum bu konuda artik senide eklerim dualarima :)

canım ben nazlıefe hadiborazan paris68 arkadaşlarımıza okudum rabbim hepsinin gönlünün muradını nasib etsin

nisanbu canim benide ekleyebilirmisin ama adetliyim yarin banyo yapacam yarin baslarim hayirlisiyla senden haber bekliyorum canim bide benim bildigim bu duada abdestli olmak gerekiyor etrafinizda bilen insanlar varsa bi sorsaniz arkadaslar icimizde rahat etmis olur

Allah kabul etsin kızlar..benimde sevdiğim bir duadır.
regl döneminde okunabilirmi?
bir de ben abdestli yada abdestsiz okuyordum yani illa abdest şartmı?

günaydin arkadaslar son zamanda cok yogunum bu tur size katilamicam. zamanim oldugunda tekrar ugrarim rabbim simdiden tüm dualarinizi kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…