Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

blk10 arkadaşım istersen listelerin takibini beraber yapabiliriz. Daha kolay olur.

Arkadaşlar blk10 arkadaşımın listeleri 24,25,26. sayfalarda sağolsun oluşturdu.

Listenin son halinde aşagıda ismi bulunan arkadaşlar var.

nazlıefe
hadiborozan
paris68
perlonere
egeli
ne kadar zor
ironik
mavimenekşe
nisanbu
blk10
bahar85
vck
umut99
başak2569
esma
rainsun
purple-timi
dolunay12
capri
sevgilim06

Bu cumaya kadar listeye eklenmek isteyenler tekrar yazarlarsa onları da ekleyelim. Hakısızlık olmasın. Ondan sonra gelenlere de gerekli açıklamaları yaparız.

1-bahar85
2-skylıne
3-vck
4-mavimenekşe
5-nisanbu
6-doğa3
7-nekadarzor
8-askbebek
9-mrvb
10-nur.sen
11-mirror1981
12-esma
13-blk10
14-umut99

arkadaşlar bahar85 için okuyoruz niyeti eşinin şifa bulması ve hayırlı bir iş bulması salı akşamı saat 20.00

canım büyük bir sevinç ve hevesle başladım zaten dört gözle bekliyorum. Bahar arkadaşımızınkinide okudum harika bir düzenleme yapmışsın ikisi arka arkaya iyi oluyor insan kaptırıyor kendini Rabbim kabul etsin inşallah :)))

ya lütfen birisi benim için de okusun yalvarırım bende onun için tüm kalbimle okucam ben panikatak hastasıyım bilen bilir çok zor bir hastalık 7 yıldır çekiyorum..allah düşmanıma vermesin..boyun fıtığımda var ayrıca:( kızlar nolur birinizde benim için şifa için okuyabilirmi birde işe girmeyi çok istiyorum hayırlısı ise bu hastalık yüzünden hiçbişe giremiyorumve girmem lazım.. lütfen benm içnde okuyun:((bende size okucam :43:

geçmiş olsun..Amatista taşını önermek istiyorum..Kesinlikle işe yarıyor..Antalya da iken bir komşumuz 6 ay ara ile annesini babasını kaybetti ilk babasını kaybettiğinde hastaneden çıkmadığı için mezarında bile bulunamamış..Amatista önerdim..kolye bileklik ve küpesini almıştı ve annesinin cenazinde rahatsızlanmamış bile..O kadar etkisi olmuş..

Paris68 arkadaşımız için okudum.

Yüce Rabbim muradı neyse onu en kısa zamanda hayırlısı ile nasip eder inşallah...

Aminn....

[B]Perlonere, egeli , nekadar zor ve ironik arkadaşlarımız için de okudum.

Yüce rabbim bu aziz mübarek günlerin hayrına inşallah dualarımızı kabul eder.

İnşallah gönlünüzdeki ne ise rabbim en kısa sürede yardım eder.

Amin....
[/B]

Son düzenleme:
[b]perlonere, egeli , nekadar zor ve ironik arkadaşlarımız için de okudum.

Yüce rabbim bu aziz mübarek günlerin hayrına inşallah dualarımızı kabul eder.

Inşallah gönlünüzdeki ne ise rabbim en kısa sürede yardım eder.

Amin....
[/b]

benı gene unutmusunuz ama ya:(((

benı gene unutmusunuz ama ya:(((

Canım geriye dönük sayfalara bakmadım. Blk10 arkadaşımızın yaptığı listeden bakarak tekrar listeleri güncelliyorum. O nedenle ismini eklemek isteyenler cumaya kadar bildirmesini rica ettim. Sonra ekleme yapamayacağım. Takibi çok zor oluyor.

Seni listeye ekliyorum.

allah razı olsun arkadasım.. Evet daha lıste baslatılmadan sen benım ıcın okumustun caprı

Ne demek senden de Allah razı olsun.

Yüce rabbim inşallah dualarımızı kabul eder... İnşallah gönlündekini Rabbim en kısa sürede nasip eder.

allah razı olsun arkadasım.. Evet daha lıste baslatılmadan sen benım ıcın okumustun caprı

Ne demek senden de Allah razı olsun.

Yüce rabbim inşallah dualarımızı kabul eder... İnşallah gönlündekini Rabbim en kısa sürede nasip eder.

Çiftlere imrenerek bakmaktan bıktım... Karşılıksız, imkansız aşklardan yoruldum... Yalnızlıktan sıkıldım... Başımı omzuna güvenle yaslayacağım, şefkatli,sadık, dürüst, merhametli, kibar, anlayışlı, sevgisi ve saygısı olan, duyarlı, iyi kalpli, doğru insanı bulmak istiyorum.
Allahım seçimimize pişman etmeden, utandırmadan hepimize hayırlı kısmetler ver, bizlere kolaylık sağla. AMİN.

Ben de aynı durumdayım hepimize en hayırlısını nasip etsin rabbim inşallah. Aminnnnnnnnnnn!!!!!

Canım cevap verdim ama görmedin galiba....

capri arkadasım ilgın ıcın cokkk tsk ederım Allah razı olsun.ilgilenmeyıp lısteden cekılmedın ıstersen bırlıkte takıbını yapalım bırkaçgun daha gecsın ben yenıden guncelleyecegım ama gecen 1.5 saatımı aldı onemlı degıl bu hafta ıcı yenıden guncelleyecegım.Allah gonlunun muradını versın.burada kım ne ıstıyorsa Rabbım ıstegını nasıp etsın

Back
X