Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

canim gecmis olsun.sikma canini dualarimiz sizin icindi inaniyorum en kisa surade gececek sikintilarin.......once fetih suresini okudum sonra kunfe yekun arkadasimin istedigini soyledim sonra o alttaki kisa duayi okudum ...dogru algilamismiyim?Allahim hatalarimizla kabul etsin..amin

Tüm dua okuyan arkadaşların ağzına sağlık. Allah sizden razı olsun....

İnşallah en kısa sürede Yüce Rabbim dualarımızı kabul eder.

cerol...........................:nazar:
nurlum.........................:nazar:
denizim_85...................(şifa için):nazar:
kend...........................:nazar:
ftm............................:nazar:

Bu arkadaşlarımız için okudum. Allahım tez vakitte ne muradları varsa versin inşş.

vck.............................:nazar:
umut99........................:nazar:
başak2569....................:nazar:
esma............................:nazar:
rainsun.........................:nazar:
purple-timi.....................:nazar:
dolunay12.....................(hacet için):nazar:
capri...........................(hacet için):nazar:
sevgilim 06...................(hacet için):nazar:
ecrin23........................:emir_bebek:
didecinne.....................:nazar:

Bu arkadaşlar için okudum.Allah ne muradınız varsa tez zamanda nasip etsin.Dualarınız kabul olsun.Dualarımız kabul olsun tez vakitte.:16::16:

Allah razı olsun arkadasım rabbım senınde ne muradın var ıse versın pazartesı gunu tekrar sperm testı yaptırcaz rabbım bı mucıze yasatır ınsalllah bıze dualarımı kabul eder kımın gönlunde ne muradı varsa herkese onları nasip etsın amin

kızlar fetih suresi 1 kere mi okunacak
ben de hemen okuyayım bahar için
başlanmış dualara geç gördüm kusura bakmayın.

askbebek....................(hacet için):nazar:
uğurluselin..................(hacet için):nazar:
sevincmerden..............:nazar:
nesrin6868.................:nazar:

Bu arkadaşlar için okudum. Allahım ne muradları varsa tez vakitte nasip etsin. yüzlerini güldürsün.Dualarımız kabul olsun inşş.

Bütün arkadaşlara okudum.Allah ne muradlarınız varsa tez vakitte versin. .Bana dua edenlerden de Allah razı olsun bin kere.Peygamber Efendimiz(s.a.v.) yüzü suyu hürmetine dualarımı dualarımızı kabul et Allahım. Bizleri dua kapından geri çevirme.:16::16:

Son düzenleme:
Tüm dua okuyan arkadaşların ağzına sağlık. Allah sizden razı olsun....

İnşallah en kısa sürede Yüce Rabbim dualarımızı kabul eder.

:nazar:Canım ben yeni listeyede katılmak istiyorum not alırsan sevinirim.elimden geldiğince hem kendim hemde sizler için dua etmek istiyorum.:40::16:

Allah razı olsun arkadasım rabbım senınde ne muradın var ıse versın pazartesı gunu tekrar sperm testı yaptırcaz rabbım bı mucıze yasatır ınsalllah bıze dualarımı kabul eder kımın gönlunde ne muradı varsa herkese onları nasip etsın amin

Allah senden de razı olsun.Allah şifanızı versin.Haberdar et bizi durumlardan.En kısa zamanda bebek sahibi olursun inşş.:emir_bebek: Bütün arkadaşlarımızın muradlarını nasip etsin Allahım.Amin

allah razoı olsun arkadaslar okuyanlar ve okumayanlardan canım benımde esıme sperm testı yaptırdık 1sı devlette yaptırdık sonuc kotu cıktı hareketlı sayısı az ıdı devlete guvenemedık ozele lgıttık yıne aynı cıktı..bı ılac verdı toz onu kullandık 15 gun 1 ay sonra tekrar yaptırdık sonuclar mukemmel cıktı doktorumuz dedı spermlerde bı bebek gıbı ama 3 aya bı yenılıo kendını doguyo buyuyo gelısıo dedı sızın sonuc nasıldı ılac kulandımı esın?

Bütün arkadaşlara okudum.Allah ne muradlarınız varsa tez vakitte versin. .Bana dua edenlerden de Allah razı olsun bin kere.Peygamber Efendimiz(s.a.v.) yüzü suyu hürmetine dualarımı dualarımızı kabul et Allahım. Bizleri dua kapından geri çevirme.:16::16:

allah razı olsun canım rabbim seninde gönlünün muradını versin

askbebek....................(hacet için):nazar:
uğurluselin..................(hacet için):nazar:
sevincmerden..............:nazar:
nesrin6868.................:nazar:

Bu arkadaşlar için okudum. Allahım ne muradları varsa tez vakitte nasip etsin. yüzlerini güldürsün.Dualarımız kabul olsun inşş.

cnmallah razı olsun sızlerden allahım dıleklerımızı yerıne getırır ınsallah cnm reglıme 15 gun var bakalım ınsallah regl olmamda tedavıyede gerek kalmz hayırlısı ınsallah

canım ben baharın duasını okudum
Allahım tez zamanda eşine şifalar versin
sonra da hayırlı iş versin inşallah.

allah razoı olsun arkadaslar okuyanlar ve okumayanlardan canım benımde esıme sperm testı yaptırdık 1sı devlette yaptırdık sonuc kotu cıktı hareketlı sayısı az ıdı devlete guvenemedık ozele lgıttık yıne aynı cıktı..bı ılac verdı toz onu kullandık 15 gun 1 ay sonra tekrar yaptırdık sonuclar mukemmel cıktı doktorumuz dedı spermlerde bı bebek gıbı ama 3 aya bı yenılıo kendını doguyo buyuyo gelısıo dedı sızın sonuc nasıldı ılac kulandımı esın?

canım benım eşimdede ılk devlette yaptırdık 0 çıktı snra kaan aydosa gıttık muane olduk eşim 1 yasındayken ınmemıs testıs amelıyatı olmus ama doktor tetsısler ele gelıo tek taraflı sanırım dedı bıze 15 gunluk ılaç verdı endol ve sufraded dıe sanırım tekrar denedık ve sonuc gene 0 suan maltepe bıtkısel ilaçlarla uğrasan azerı bır kadın tavsıye edıldı bı yakınımız onlarında 1 senelık denemede hıc sperm çıkmamasına rağmen bu bıtkısel faydalı gelerek bıanda çıktı ve çoğaldı şuan bızde o kadının tedavısını uyguluyoruz 1 aylık surecımız pazar bıtıyo pazartesı test yaptırcaz içimizde umut var aama korkuda var rabbıme heran dua edıyuorum inşallah olumlu sonuc alırız dıe

Allah senden de razı olsun.Allah şifanızı versin.Haberdar et bizi durumlardan.En kısa zamanda bebek sahibi olursun inşş.:emir_bebek: Bütün arkadaşlarımızın muradlarını nasip etsin Allahım.Amin

inşallah arkadasım tabıkı hemen haberdar ederım ınsallah guzel haberlerle gelırım buraya amin arkadasım aminn butun bebeğini bekleyenlere rabbım nasip etsın

canım benım eşimdede ılk devlette yaptırdık 0 çıktı snra kaan aydosa gıttık muane olduk eşim 1 yasındayken ınmemıs testıs amelıyatı olmus ama doktor tetsısler ele gelıo tek taraflı sanırım dedı bıze 15 gunluk ılaç verdı endol ve sufraded dıe sanırım tekrar denedık ve sonuc gene 0 suan maltepe bıtkısel ilaçlarla uğrasan azerı bır kadın tavsıye edıldı bı yakınımız onlarında 1 senelık denemede hıc sperm çıkmamasına rağmen bu bıtkısel faydalı gelerek bıanda çıktı ve çoğaldı şuan bızde o kadının tedavısını uyguluyoruz 1 aylık surecımız pazar bıtıyo pazartesı test yaptırcaz içimizde umut var aama korkuda var rabbıme heran dua edıyuorum inşallah olumlu sonuc alırız dıe

hadı hayırlısı cnm ınsallah olumlu sonuclanır tedavınız...bızıde bılgılendır cnm

Canım Allah razı olsun ve ne muradın varsa en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin.

Yeni listeyi henüz oluşturmuyoruz canım. Daha doğrusu öyle bir takip şuanda ben yapmıyorum. İlerde tekrardan haberleşiriz.

Dualarından bizleri eksik etme...
.

Back
X