:2:
Allah yar ve yardimcin olsun cnm acil sifalar versin esine. Cok uzuldum insallah eski hastaligi tekrarlamaz canim benim. Suan yaninda olsam sarilir aglardim cok uzuldum etkilendim. Kullandigim ignelerden hormonlar alt ust zaten offfff. Kendi esim geldi aklima allah acilarini ve yokluklarini gostermesin
Canım allah acil şifalar versin biran önce bebeğinize ve eşin sağlığına kavuşur inşallah, ben bu duayı inan dört gözle bekliyordum dünde ilk günün heyecanıyla büyük bir istekle okudum çok içtendim Rabbim kabul eder inşallah:) Çok ayrıntısını bilmiyorum yeni duydum birisinden ama araştırmaya fırsatım olmadı henüz sağlık için Tahmidiye duası varmış çok etkili, eşine yapmanı tavsiye ederim. Duyduklarım çok güzel şeylerdi:))9
Bende bahar85 arkadaşımız için okudum. Allah eşine acil şifalar versin. Hayırlı işler nasip etsin. Amin....
canım ben bahar için okudum rabbim tez vakitte eşine hayırlı bir iş nasip etsin amin
rabbim sevdiklerimi darda bırakmasın
canim gecmis olsun.sikma canini dualarimiz sizin icindi inaniyorum en kisa surade gececek sikintilarin.......once fetih suresini okudum sonra kunfe yekun arkadasimin istedigini soyledim sonra o alttaki kisa duayi okudum ...dogru algilamismiyim?Allahim hatalarimizla kabul etsin..amin
canım ben baharın duasını okudum
Allahım tez zamanda eşine şifalar versin
sonra da hayırlı iş versin inşallah.
Bahar arkadaşım için okudum,Allah'ım dualarımızı kabul etsin inşaallah..
bahar arkadasım için okudum Allah kabul etsinnn inşllhhh
kızlarrr bende geldim bende okuyayımm benide listeye alırmısınız?ama kime okuyacağımıda yazın,sıra sıra hergün birine mi okunuyor?
hoşgeldin canım seni listeye ekledim.canım öncelikle bahar 85 için okuyacaksın niyeti eşinin şifa bulması ve hayırlı bir işe girmesi.
daha sonra skylıne için okuyacaksın arkadaşımızın niyeti tüpbebek tedavisine başladı hayırlı sağlıklı evladının olması
duayı nasıl yapacağınıda daha önceki mesajlarımı okuyarak öğrenebilirsin.
her 2günde bir yeni arkadaşa geçilecek hastalanıncada ara verir daha sonra eksik okuduğun arkadaşlara okursun
yani daha öncede söylediğim gibi herkes herkese okumak şartıyla dualara katılabiliyor
Allah cümlemizin dualarını ve hayırlı dileklerini tez vakitte versin inşallah
Sevgili vck ben yarın akşam ikisi içinde okuyacağım,ancak salı günü de benim sıram gelirse çok iyi olur çünkü çarşamba olumlu yada olumsuz birşey olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?