- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
arkadaşım bu duayı nasıl okuyacam diye araştırma yaparken bişeler okudum kafam karıştı paylaştım hatta ama kimseden ses çıkmadı bi bakarsanız kafam karıştı benimtekrar okursanız yorumlarınızı bekliyorum
arkadaşlar kafam karıştı
saganak bu konuda hıc bır bılgım yok.kabını bozma derım ben.sımdı hepımız okuduk cunku...bende bılmıyorum ınan.ama brcok dua kıtabında var bu kenzül arş eger oyle bırsey olsaydı dua kıtaplarına koymazlardı bu duayı..tabıı cok derın arastırmak lazım ama bence bunu bız yapamayız ıstersen sen tanıdıgın bır kaç kuran kursu hocalarına falan sor bende sormaya calısıırım olurmu.aklıma baska bırsey gelmıyor
Allah kabul etsin.Edelim canim tabi yaa toplanip tekrar dualara baslayalimkızlar hadi dua edelim burası boş kalmasın.hepimize hayırlı eş için fatiha okudum .RABBİM kabul etsin.
herkes tamamı baştan mı başlıyoruz
yok daha lıste bıtmedıkı nerden vardın bu kanıya:)ptesı lısteyı tekrar bır guncellıyelım canım bakalım kımın kıme eksıgı var ona göre hareket ederız
Purple timi arkadaşımıza okudum rabbim kabul etsin sıkıntısını gidersin hayırlı evlat versin inşallah
ohoooo diyorum o zaman :) cumaya kadar bitsin dendi ya ondan şeeettimben ozaman pazartesiye kadar dünyevi işlerime yoğunlaşayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?