Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

Aminn allah razı olsun senden ya.yarın sana okuyorum bir ay sonra gene okurum hiç farketmez iyi geceler canım[/QUOTE]

cümlesindencanım sıra sende senden sonra bana sıra gelicek yarın kendin için oku karışıklık olmasın canım.Allah razı olsun canım dualarınızda yer almak beni çok mutlu ediyor Allah gönlünüzün hayırlı muratlarını versin inşallah.canım bu aralar topiğime kimseler uğramıyor çünkü ben tüpbebek raporu çıkarmak için uğraşınca topiği baya boşladım sonra bilgisayarım bozulunca 10gün yine topiğe giremedim bu sebepten dolayı kimse duaya tekrar başladığımızı bilmiyor ve dualar ilerlemiyor normalde hergün bir kişiye okursak herkese hemen okunmuş olurdu

purple-timi.....................
dolunay12.....................
capri...........................
sevgilim 06...................
ecrin23........................

arkadaşların dualarını okudummmmmm

Purple timi arkadaşımıza okudum rabbim kabul etsin sıkıntısını gidersin hayırlı evlat versin inşallah

Ben umut99 için okumuştum(28.sayfa) diğer arkadaşlarınkini de tamamlayacağım en kısa zamanda. (adet olduğumu sanmıştım ama değilmiş, vücudum beni şaşırtıyor) Adet aolmazsam bugün veya yarın tamamlarım inşallah. Dua okuyan arkadaşlardan Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin...

kızlar nolur banada dua edın moralım cok bozuk ben hep dua edıyorum ama kabul edecek olan ALLAH.bırde 170 defa ayetel kursı okuyanın duası kabul dıye okumustum nette 2 gundur aksamları abdest alıp okuyorum rabbım bu sure hurmetıne duamı kabul eder ışallah yoksa ben kendımden umudu kestım tek umudum ALLAH...

yok daha lıste bıtmedıkı nerden vardın bu kanıya:)ptesı lısteyı tekrar bır guncellıyelım canım bakalım kımın kıme eksıgı var ona göre hareket ederız

ohoooo diyorum o zaman :) cumaya kadar bitsin dendi ya ondan şeeettim ben ozaman pazartesiye kadar dünyevi işlerime yoğunlaşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…