Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her turlu hacet ıcın yasın-i serıf olabılır
bebek ıcın yusuf suresi olabılır
izmi azam-ı da duymustum ???yıne hergun bır arkadasa bır kez okuruz sırayla fıkırlerınızı beklıyorum kızlar
hadiborazan..................
Paris68.........................
Perlonere......................
Egeli............................okudu
ne kadar zor..................okudu
ironik............................okudu
mavimenekşe.................
Nisanbu........................
Blk10............................okudu
bahar85........................
Vck.............................
Umut99........................
Başak2569....................
Esma............................
Rainsun.........................
Purple-timi.....................okudu
dolunay12.....................
Capri...........................
Sevgilim 06...................okudu
ecrin23........................okudu
cerol...........................
Denizim_85...................
Uğurluselin..................
Sevincmerden..............
Nesrin6868.................okudu
[ı]bismillâhirrahmânirrahîm
allâhumme innî eseluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân * yâ mennân * yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm * yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin * allâhumme innî eseluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad * elif lâm mîm * allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm * ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm * yâ zel celâli vel ikrâm * yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî eseluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu * vahdehû lâ şerîke lehû * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şeyin kadîr * lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm * eseluke bismikel eazzul ecellul ekrem * rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şeyin kadîr * el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm. [/ı]
kızlar bu ismi azam duası...ya bunu okuyalım yada yusuf suresıne baktım ben 111 ayet yusuf suresı bebek ıcın okunuyor.kımse fıkrını yazmıyor.okumak ısteyenler yazarsa baslayalım bır kaç gune lıste yapıp
sırayla ikisinide okuyalım olmazmı ben listeyi bu akşam bitiririm inşallah 2kişi kaldı zaten ama hergün 1kişiye okunacak değilmi birden fazla okuyamam çünkü
kızlar yeni duaya katılcam ben unutmayın beni haberdar edin![]()