Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
desene aynı durumdayız bir nevi bende geçiktim bu ay ama inat ettim test yatırmıcam..:))) eşin için allah zihin açıklığı versin canım...stres yapma herşey olacağına varır inşallah pazartesi güzel haberlerini alırız
bende yalnız olmadığıma çok sevindim şimdi inanikimiz içinde hayırlısı o zaman tatlım seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah gönlüne göre versin seninde rabbim.
bizim sınava gelince eşim öğretmenlik okuyo aslında ama atamalar malum o yüzden bu sınav bize çok iyi gelecek ama herşeyin hayırlısı tabi son bi kaç gün kaldı artık kuyruğuna geldik artık rabbim isteyen herkese versin inş![]()
benim eşimde öğretmen..:))) ortak yönlerimiz artıyor...rabbim hakkınızda hayırlısını versin canım...ben fakülte mezunuyum ve 4 yıldır uğraşıyorum hala işsizim ne kamu ne de özel tık yok..(( emeklerim boşa gitti sanırım...
biz öğretmenlikten kestik tatlım ümidi yaa zor iş
ikimizde hamileymişiz bide tam olur bende yüksek lisans mezunu bir ev hanımıyım bak bu yönümüzde hemen hemen aynı ben kendim istedim ama evde olmayı hayırlısı olsun tatlım ssenin eşin atanabildi mi bari
neden ümidi kestiniz branşı ne ki.... ben eşimi tanıdığımda öğretmendi canım atanmış geldi bana..:)))
ilk zamanlar bana da çok güzel evde olmak okurken hep çalıştım ünv asistanlık yaptım falan filan cazip geldi ramazanda hele çok sevmiştim ama sıkılmaya başladım artık çocuk da olmayınca öyle işte..(
3 yıldır uğraşıyoruz bebiş için 20 gün geçikmeden ne test ne de başka birşey düşünmem alıştım artık
hmm sen şanslıymışsın biz okurken evlendik yeni bitirdi teknik öğretmen tatlım liselerde bölüm öğretmenleri oluyor ya onlardan ama atamaları zor o yüzden lise kpsssi daha iyi olacak inş bizim için:))
üzüldüm tatlım ama rabbim doğru zamanı bekliyordur bence ferah tut gönlünü hani hz hızırla hz musa olayında hızır as yeni doğmuş bir çocuğun canını aldıktan sonra rabbim daha iyisi versin bu çocuk çok üzecekti ailesini diyor ya onu düşün bence rabbim doğru zamanı bekliyordur
eşimle bizde öyle düşünüyoruz zaten hayırlı zamanda hayırlı evlat ver diye dua ediyoruz...allah kimseyi çocuğuyla sınamasın
aminnnn canım aminnn her yaşantı farklı dolayısıyla sınavlar da farklı bende çok dua ediyorum rabbim sınama diye kim bilir belki ikimiz de hamişizdir tatlım bu defa öyle olur inşallah kaç gün oldu gecikeli
3 gün gecikti canım ama 20 gün geciktiğini bilirim..:)) süt hormonum yükseliyor arada o zaman çok gecikiyor o yüzden alıştım gecikmelere<..:)))
Allah razı olsun sana ve benden sonra gelen kardesime 3 ihlas 1 fatiha ölmüşlerinin ruhuna , 11 yunus as duasi da dertlerine derman niyetine bırakıyorum Rabbim ulaştırsın insaallah
Hastayım derken adet döneminden bahsediyosan o dönemde de okunabiliyor. Diğer türlü hastaysan geçmiş olsun.Amin canlar... Her dualariniza amin insaAllah. Hasta oldugum icin okumuyorum.
bu hızla değil tek tek, herkese toplu şekılde okunsa bile zor biter 4444 kere okumak... o yüzden herkese toplu bir okuyalım bakalım önce, sonrası Allah kerim...
95+10.
ınsl okudum cnm rabbımkolaylık versın bıslere ınsllllarkadaşlar pazar günkü sınava eşimde girecek sırada kim var bilmiyorm kimsenin önünede geçmek istemiyorum sınav zamanı bi fatiha okusanız oda yeter inş rabbim kabul eder
kacak senııııııııı okudum ncm nurgulummmmmmmmmmmm bnm muckkkkbu aralar çok yolculuk yaptım eee bunuda değerlendirdim tabi boş boş durmaktansa okudum
bende varıııımmm
suzada var![]()
didemss_23 için okumasını tamamlayanlar
1. didemss_23
2. suzan6638
3. burcu_81
4. nurlum----okudu
5. hytdnze
6. ell82-----okudu
7. serap_serap
8. nurgu66
9. blowhole25---okudu
10.esmeralda_2286------okudu
11.ayse035----okudu
12.ececimx----okudu
13.geleybebegim
14.freeware
ben bu başlığı ilk gördüğümde okmuştum onu siz didem arkadaşımız için okudu diye yamışsınız bunu bugün okudum yani suzan6638 için
tatlım beni ruveyda arkadaşımızı9n listesine almıştın yarın ki gruba ama madem girmiş bulundum suzan için bu akşam okurum inşallah