Kizlar hayirlisi olsun ins. Kismet cikti bu aksam ama resimden gordum oglani begenmedim . Napsam
şu sıra kısmetler çıkıyor ama gönlümüze göre değil galiba... ama sadece fotografla olmaz ki, görüşme imkanın varsa canlı canlı gör derim:)
Ya bilmiyorum... Resimden elektrik alamadim haha... Ama nasil olmaz desem yani ne sekilde?
Canım belki fotoğrafta olduğundan daha farklı ve kötü çıkmıştır. İnsana can veren ruhu, konuşması, tavrı, mimikleri, düşünceleridir aynı zamanda... ne bileyim yine de bir kez olsun gercek hayatta görseydin derim ben...
Hayırlısı olsun. Tarzım değil diyebilirsin istemiyorsan eğer...
rica etsem benide ekler misiniz acabaiptal olan düğünümün ardından daha hayırlı şeyler yaşamak ya da barışmak için...
bende şu an aynı duayı bitirmeye çalıştığım için burada okuyamıyorum ama bitirir bitirmez bende hepimiz için burada da okumaya başlarım.
Allah hepinizden razı olsun şimdiden...hepimizin gönlüne göre hayırlı kısmetler nasip etsin inş.
serap için bende okudum.Allah kabul etsin inşlhh
canım dün, serap için bende okudum.yazdım ama faretmedin herhalde silebilirmisin listeden..
allah razı olsun arkadaşım dualarala yatıp kalkıyorum buduada bana nasip oldubende benden sonraki arkadaşıma 7 tane hacet dilek duası bırakıyorum rabbim ne istiyosa gönlündekini ona versin inşallah dualarımızı kabul etsin
ayy kızlar çok güzel bu topik ya :) ben okumak ıstıyorm hacet duasını.. :) ne zaman kadar peki ? :) pek bilmiyorum ilk defa katıldım :)
imüsait olunca oku canım şidi mesela kısa zaten bilmiyosan internetten aç .sende senden sonraki arkadaşına istediğin duayı bırakıp onun için dua ediyosun mesele ben sana ettim sen başkasına böyle gelenler görenler devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?