- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
amin canım inşallahh cumartesi pıtpıtları da bir duyalım da...tamam canım tüm dualrımdasın sağ salim atlatıp bebişni kucağını almak nasip olur inşallah....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallahh cumartesi pıtpıtları da bir duyalım da...tamam canım tüm dualrımdasın sağ salim atlatıp bebişni kucağını almak nasip olur inşallah....
inşallah canım çok sağol rabbim herkese nasip etsin insanın elinde değilmiş bu korkular anlıyorum şimdi...Serap cim ins duyda sonrada hayirlisi ile kucagina al ins.
Dua ediyorum sana cnm Allah im yardimcin olsun.
Cnm bu dua kitaplarda oluyormu eğer varsa alıp ordan okuyayım ben telden okumak zor oluyo bu arada bende okuyacam hergün birkişiyemi okuyacaz
amin canım inşallahh cumartesi pıtpıtları da bir duyalım da...
hydtnze için okumasını tamamlayanlar 08.10.2012 PAZARTESİ
1. hytdnze--------okudu
2. turkuaz8-------okundu
3. ececemix
4. dttubakoc
5. doga3--------okundu
6. aybirgen
7. moonlight_night
8. esmeralda
9. ell82
10. nurlum-------okundu
11. burcu---------okudu
ALLAH hepinizden razı olsun arkadaşlar
emeğinize yüreğinize sağlık
cümlemizin içinde de benim dualarımız kabul olsun inşallah
aybirgen slm cnm.
besmele çekmeye başladık bugün.
tam dua ariyordum ki uyesi oldugum topikte bu duanin linkini buldum guzel bir tesaduf oldu tesekkur ederim:) sadece sormak isterim okunusu tamamen dogru mu yazilmis? arapcasi iyi olan arkadaslar vardir belki farkedebilen. bu arada yarin asilama yapilacak ben bu gece okurum umarim hatali diildir dua:))) tesekkur tekrar