ben de sonuna yetişemedim malesef, neyse hayırlısı olsun hepimiz için.
bu arada benım görüşme iptal edildi... gün, saat ve yeri kararlaştırmıştık, 1 saat içinde tanıdık arayıp iptal oldugunu, benim ne zaman ıstersem kendısını zıyaret edebılecegımı söyledi, yani erteleme degil anlayacagınız, tamamen iptal oldu. bozuldum açıkçası.. benım zaten boyle bir talebım yoktu ve o tanıdıkla samımıyetımız yoktu, o yuzden şaşırmıştım. ama her şey belırlenıp de sonra işi çıkmış, iptal oldu dıyınce bozuldum. stres olmuştum, şimdi de zaten az olan kendıme olan güvenım gitti... çunku o kişinin benı görme veya birilerinden daha sorma ıhtımalı vardı, belkı o arada benı gördü begenmedı veya birisinden sordu , hoşlanmayıp vazgecti...
boşver canım herşeyde bir hayır vardır..inşallah görücüye gerek kalmadan Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırır tez vakitte
canım şöyle mi(yanlış anlam çıkmaması için emin olmak istiyorum)
be uzuyo uzayarak kaf harfine bağlıyosun(cezmliyosun)?
bundan emin olabilmek için henüz okuyamadım canım dediğimin doğruluğunu onaylarsan hemen başlıcam inşallah.
aslı cım beğenmiyorsa istemiyorsa keyfi bilir. biz burda hep beraber hayırlı eş için dua ettik.
demekki hayırlı değil yaww. üzülme senin içini kıpırdatan hayırlı kısmetin çıkacak inş.. aman evliliğin kötüsü çok zor canım çok zor. Allah ım kötü olacaksa hiç nasip etmesin. boşver önemli olan hayırlı kişiyle olması.
nursen cnm evet cezmliyorsun yani türkçe karşılığı olmadığı için zor gelebilir
çünki k harfinin yanında durak işareti veya harf olmadığı için mecburen cezm yapmalısın
inş yardım edebilmişimdirrrrrrrrrrrrr
vck cnm ben meral arkadaşımın duasını okudum hayırlısıyla bebişleri gelsin inş
cnm duayı daha önce sonu kadar okumamaıştım
aslında bilinen ayetler çok geçiyo neyse ki türkçe okurken rahatlıkla arapçaya çevirebildim
cnm sana bi de tavsiyem var nacizane tatlım gününü yaz ki bizde ona göre bitirelim sarkma olmasın bak
yasinlerde de tefriciyelerde de oluyo biraz daha özen gösterelim lütfen çöabuk ve seri okuyalım ki yeni dualar da okuyabilelim
tamam canım ekliyorum seni listeye o zaman... evet pazartesi başlıyoruz bugün son arkadaşımıza okuyoruz canım saolasın
hydtnze için okumasını tamamlayanlar 08.10.2012 PAZARTESİ
1. hytdnze--------okudu
2. turkuaz8-------okundu
3. ececemix--------okudu
4. dttubakoc
5. doga3--------okundu
6. aybirgen-------- okudu
7. moonlight_night-------okudu
8. esmeralda
9. ell82------------okudu
10. nurlum-------okundu
11. burcu---------okudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?