- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
ne gereği cnm ya Rabbimiz var bizi dinleyen, dermanı bize verecek olan.
bizi dinlemekten hiçbir zaman sıkılmayan,bıkmayan Rabbimiz var o yeter bize. Kimseye söyleyemediklerimizi bilen rabbimiz var.
inş. canım herşey güzel olacak.
güzel düşünelim güzel olsun dimi....
Kızlar burayı duasız bırakmayalım ne olur, turkuazın dediği 1001 fatihayı okuyabiliriz biz de, yeni bir liste oluşturalım isteyenlerden ve hergün 1 kişiye okuruz 10 kişi olsak 1 kişiye 10 tane düşer günde, belki daha kalabalık oluruz kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
Kızlar burayı duasız bırakmayalım ne olur, turkuazın dediği 1001 fatihayı okuyabiliriz biz de, yeni bir liste oluşturalım isteyenlerden ve hergün 1 kişiye okuruz 10 kişi olsak 1 kişiye 10 tane düşer günde, belki daha kalabalık oluruz kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
aybirgencim yanlis hesapladin sanirim 10 kisi olsak gunde 10 tane okusak 100 eder? benimmi yanlisim var?
Cnm hamile kalmışsın inş sağlıklı bir hamilelik geçirirsin Rabbim tamamına erdirir inş.
canım benim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza.allah senden de razı olsun
çok teşekkür ederim kızlar allah tez zamanda sizlerde nasip etsin inşallahkızlar ben bugün esma arkadaşımız için okudum duayı.
sengelen seni de tebrik ederim çok mutlu oldum. Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. dünya ve ahiret hayatınız için hayırlı bir evlat olsun inşallah
Hergün birine mi okuyalım yoksa hepimize birlikte mi ne dersiniz?
Cnm hamile kalmışsın inş sağlıklı bir hamilelik geçirirsin Rabbim tamamına erdirir inş.
canım benim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza.allah senden de razı olsun
çok teşekkür ederim kızlar allah tez zamanda sizlerde nasip etsin inşallahkızlar ben bugün esma arkadaşımız için okudum duayı.
sengelen seni de tebrik ederim çok mutlu oldum. Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. dünya ve ahiret hayatınız için hayırlı bir evlat olsun inşallah
Başka güzel bir dua biliyorsanız onu da okuyabiliriz ama başlayalım bir an önce, azar azar da olsa okuyalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?