ben.esım.nurgu66.kaynım.gırecegız kaynım bgn gıryorrr ınsl... en cokonun kazanmasını ıstyrmm gene bızım meslek vr onnn unıv..arsılıgını alması gerek ınsll kısmetınden vrsa olsun allah ımmmm amın... okuacagım cnmayetlerı ınsl...duamm ıındesın sendee cnm
canım bende okudum(dıdem,suzan,burcu,)3 de tamamdır cnm rabbımkabul buyursun ınsll ama haber edemedımm pc de sorun vardıı esım gec st de yaptıı ve dun aksam evımı su bastııı

guluyourmm cunku 7.kattaouturuyorum ve mutfagım suar altında ıdı sular gıtmıstı mutfagın suyu acık kalmıs nasılsa rtık ben kulanmadım dıe htrlıyorumm gorumcemlere yemege gıtmıstıkk yan komsum aradıkıı alt komsunun mutfagına su akıyormuss nerdesın dıee hehe kostuk esımle hemen genede gorumcemın evı karsı bınammm,,hemen suy u kapatıp sulu supurge ıle cektırdı esım ve kaynımdusunnn mutfak dolaplarının ıcı bılene dolmus,bulasık makınesının ıcı fılan abowwwwwwwwwwwww cosmuss ama en kotusude bu aykı su faturası kabarık gelecekkk

halısını balkona attıkk onnun ustunede gece yagmur yagmıss bır gusel heheheh

evdede mısafır vardııı amannnnnn bende ıs cok cnm
canım ınsllnormaldır ve bebgın sennledır ınsll cnm beım rabbımm kolayık versın sen ıyı ounca bız burdayız ınslll
rabbım kabul etsınn gonlunuze saglık ınslll kısa zamnda kabull olur ve bende bebegıme veesım ıle de memurluk hayatıma başlarım ınsll