Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok tesekkurler, hemen okumaya basliyorum, okuduklarimi not alirim, burdan da bildiririm:)) simdiden de butun dua isteyen her nerde ne muskulu olan din kardesim varsa derdini Allah'a havale ederim, insaallah hepimizin gonlunden gecen hayirli dilekleri umutlari gerceklesir. Ben dualarin gucunden hic umudu kesmedim basimdan gecen bi olayi da paylasmak istiyorum, benim rahmetli babam kanser hastasiydi, aylarca dua ettim, Allah'im şifa ver diye, en sonunda durumu kotuye gidince ben bi gün duamda aglayarak, Allah'im babama ya şifa ver, ya da hayirli bir ölüm nasip et dedim. Ben babamin vefatindan sonra anladim ölümün güzeli olurmu? Vallahi oluyormus. Basinda evlatlarin, butun sevdiklerin, Kuran'ini okurken, kelime- i sehadeti soyleyerek, basini sag tarafa cevirerek, gulumseyerek ölünür mu? İste ben o zaman duamin kabul oldugunu anladim... Bu nedenle, yanlis anlamayin beni nolur, inaniyorum duamin geri cevrilmeyecegine. Hele ki hic tanimadigim bi mumin kardesime ettigim dua mutlaka ki en munasip bi sekilde kabul olur bu sadece benim icin gecerli degil, herkes icin hepimiz icin de gecerli... Keske butun basliklara katilabilsem, ama bu seferlik buraya kismetmis.
O yuzden bu baslik icin de cok tesekkur ederim.
Allah tez zamanda hayirli dileklerimize kavustursun insaallah...
pıtırcık_43 ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
NİYETİ HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARININ OLMASI
PERŞEMBE AKŞAMI SAAT 21:00 'A KADAR DUAMIZI OKUYORUZ
Meral1987 (esra)------OKUDU
esma----------------
41zeynep-----------
as25--------------
cemrem29 -----------
nur.sen--------------
nisanbu-------------
sengelen------------
flzaşk2003-----------
pıtırcık_43-------------
oknk---------------
tulay_20-----------
nekadarzor-------------
aruna-----------------
whattodonow
hpk(pınar)-----------
burcu_81------------
doga3------------okudu
sevil61-------------
vck----------------
cemre1987------------
mavimenekşe--------------okudu
bahar85-----------------
mrvb---------------
ironik---------
skyline---------
suzan361------------
aşkbebek-------------okudu
su1938-------------
mirror1981------------
allah kabul etsin
Allah razi olsun canim sagol. Aslinda cok enteresan ben bu basligi gec fark ettim, zaten kendi dilim dondugunce kün fe yekün okuyordum kendi kendime. Benim foruma uye olus sebebim de dua istememdi, benim eltim de tup bebek tedavisi goruyo onla telefonda dertlesirken aslinda cevremiz genis olsa birbirimize dua tesek ne guzel olur falan dedim o da bana kk uye olsana bizim orda tup bebek gunlugumuz var, dertlesiyoruz, dualasiyoruz dedi:)) sayesinde oldu yani, basligi da gec kesfettim keske daha once gorse idim ama olsun, her seyin binzamani var demek ki... Ben okumalarima dua ediyorum, esma kardesimiz icin de okudum, Allah gonlunden ne geciriyorsa tez zamanda kavusturur insaallah...