- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
cnm inş herşey yolunda gider dualarım senle rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin tedaviye ne zaman başlayacaksınız
amin canım .bilmiyorum raporumu verdikleri zaman başlıycam 1,5 ay sürebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm inş herşey yolunda gider dualarım senle rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin tedaviye ne zaman başlayacaksınız
amin canım .bilmiyorum raporumu verdikleri zaman başlıycam 1,5 ay sürebilir
KizLar ben hic iyi degilim dualarinza ihtiyacim var... Hasta degilim ama piskolojik. Lutfen.
OKNK ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
NİYETİ HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARININ OLMASI
PERŞEMBE AKŞAMI SAAT 21:00 'A KADAR DUAMIZI OKUYORUZ
Meral1987 (esra)------
esma----------------
41zeynep-----------OKUDU
as25--------------
cemrem29 -----------
nur.sen--------------OKUDU
nisanbu-------------OKUDU
sengelen------------OKUDU
flzaşk2003-----------OKUDU
pıtırcık_43-------------
oknk---------------
tulay_20-----------
nekadarzor-------------OKUDU
aruna-----------------
whattodonow-------------OKUDU
hpk(pınar)-----------
burcu_81------------OKUDU
doga3------------OKUDU
sevil61-------------
vck----------------OKUDU
cemre1987------------OKUDU
mavimenekşe--------------OKUDU
bahar85-----------------OKUDU
mrvb---------------OKUDU
ironik---------OKUDU
skyline---------
suzan361------------
aşkbebek-------------OKUDU
su1938-------------
mirror1981------------OKUDU
zarifinci----------
yattaravalli-------------OKUDU
KizLar ben hic iyi degilim dualarinza ihtiyacim var... Hasta degilim ama piskolojik. Lutfen.
arkadaslar son kalan iki arkadasim nur.sen ve nisanbu icin de duami okudum. Artik normal sirayla listeyi ben de takip edebilecegim yani sirasi gecen arkadaslarimin hepsini tamamladim insaallah da her gun bir arkadasimiza okudugumuz bu dualarimiz kabul olur.
Yarin da benim test gunum, hayirli pozitif sonuclar alip burdan da sizlere duyurmak istiyorum, insaallah ben de umduguma nail olurum. Allah'im kimseyi evlat kokusuna hasret birakmasin. Bu guzel yardimlasma basligini dusunup acan arkadasima tekrar tekrar tesekkur ediyorum. Iki gundur hafifledim diyebilirim. Cok cok stressliydim daha oncesi:)) tekrardan allah razi olsun diyorum.
bugun kime okuyoruz yazarmısınız . bulamadım sayfa resmen karışmış kime okuyacağımı anlayamadım![]()
bugun kime okuyoruz yazarmısınız . bulamadım sayfa resmen karışmış kime okuyacağımı anlayamadım![]()
1 hafta once hayalimdeki is icin gorusmeye gittim. Guzel gecti, ama bilmiyorum. Hala cevap bekliyorum. Sabah aksam dua ediyorum bu is olsun diye. Insallah olur.
Allah herkesin gonlune gore is versin insallah.