Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

canım valla ne geldi bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun. olur bazen öyle insan hayatında üst üste insanı yorar bunaltır.
Ama Rabbim sabrını da verir canım. sende de Allah razı olsun böyle bir topic açıp biraraya gelmemize vesile olduğun için.
öpüyorum kib sevgiler

saol canım teşekkür ederim rabbim kimseye dermansız dert vermesin allaha şükür halledilmeyecek şeyler değil aslında sorun kalmadı da ama ben beynimde bitiremiyorum sorun orda allahın izniyle bunu da anlatırım...asıl allah sizden razı olsun dualarımıza iştirak ettiğiniz için

Moonlight için okudum.
Rabbim kabul etsin inşallah.

moonlight_night için okudum Allah dualarını hayırlısıyla kabul etsin.

vck,cemre1987,mavimenekşe,bahar,mrvb dualarını okudum allah kabul etsin inş .

ben yeni gördüm :( inş. bugün okuycam hepiniz için...

Turkuazım Rabbim senden razı olsun inş. hep dualarındayız inş. herşey gönlüne göre olur cnm bnm:54:

Canim Allah sizden de razi olsun. Ama samimiyetimle soyluyorum hep dua ediyorum sizlere. Seni de emin ol cok iyi anliyorum.
Allah im bizlere hayirli huzurlu bir yuva kurmak nasip etsin ins.

Moon balim dun sanada okumustum ben. Allah kabul etsin ins. Amin amin Ya RAbbi
Sevgiler

Arkadaşlar isterseniz yine bizde salavat-ı fatih duasını okuyabiliriz.
Eğer çok zamanım yok diyorsanız her an, herhangi bir iş yaparken bile Rabbimizin esmalarını çekebiliriz. Herbirini 100 defa okuyabiliriz.

ESMALAR:

* ES-SAMED: Tüm hacetlerin bitirilmesi,ızdırap ve dertlerin giderilmesi için tek merci ve herkesin muhtaç olduğu tek varlık...

YA SAMED ismi şerifini hergün100 defa okuyanun isteklerine ALLAHU TEALA kafi gelir,imdadına yetişir.

* YA LATİF (EL- LATİF) için küçük bir bilgi:

Anlamı:

-Lutuf ve keremi bol olan,lütfeden,inayet ve ihsanı sınırsız olan.kulun istek ve ihtiyaçalrını yumuşaklıkla ve kolayca ulaştıran.En ince nasıl yapıldığı bilimiyan işleri bilen,derinliklere ve bilinmezlere nüfuz eden.Akla hayale gelmeyen yollardan ve yerlerden kuluna nimetler ,hayırlar ve faydalar çıkaran,sürekli lütfeden.

Fazileti:

. Herhangi bir dileğinin olmasını isteyen bir kimse bilhassa iş,rızık,dava,bir hakkın meydana çıkarılması,evlenmek,hapisten kurtulmak,imtahanda başarılı olmak,kaçmışı döndürmek,velhasıl her ne derdin ve sorunun var ise 16641 defa Ya Latif ismi şerifini geceleyin veya gündüzde olabilir öncelikle Allah rızası için 2 rekat namaz kılıyorsunuz sonra 10 salavat,10 istiğfar,10 kelime-i tevhid,10 tekbir ve tekrar 10 salavat ve 1 Fatiha-ı şerif okuduktan sonra kıbleye dönük olarak Ya Latif ismi şerifini okuyup tamamlayan ve buna haftada 1 defa olmak üzere üç hafta devam eden kimseye Cenab-ı Hakk mutlak suretle muradını ihsan eder.

Ya Mücib : Duaları kabul eden

İhlasla "Yâ Mücib" diye bir müslüman bu isme devam etse, insanlar tarafından sevilir, duası kabul olur.

Ya Fettah: Hayırlı kapıların açıcısı (maddi- manevi)

Ya Vedud: çok şefkatli, muhabbetli, sâlih kullarını çok seven ve onlarca çok sevilen, onları rahmet ve rızâsına erdiren; sevilmeye ve dostluğu kazanılmaya yegâne lâyık olandır. Sevgi ve dostluk hissini yaratandır. Kur'an'da iki sûrede (Hûd:90 ve Buruc:14) geçmektedir.

Yaratılışın temelinde sevgi vardır. Yüce Allah'ın Güzel Adları genelde sevgiye işâret etmekte iseler de Vedûd adı bu sevgiyi özellikle belirtmektedir. İnsanların sevgileri gelip geçicidir. Yaratıcı'nın sevgisi ezelî ve ebedîdir. O zaman gerçekten sevilecek varlık yüce Allah'tır. Bir ayetde "…onlar Allah'ı sever, Allah da onları sever" demek suretiyle bu karşılıklı sevgiye işâret edilmiştir.

Son düzenleme:
selam kizlar.ben sevil icin okudugumu saniyordum ama yine okudum.sevil61-mrvb-ironik icin okudum.tez vakitte ne muratlari varisa gercek olsun insallah

nisanbu----------whattodonow,hpk,burcu,doga,sevil,vck,cemre1987,mav imenekşe,bahar,mrvb
sengelen-----------hpk,burcu,doga,sevil,vck,cemre1987,mavimenekşe,bah ar,mrvb
whattodonow---------tülay,nekadarzor,aruna,whattodonow,hpk,sevil,vck,c emre1987,mavimenekşe,bahar,mrvb
sevil-------------as25,cemre29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask,pıtır cık,oknk,tülay,nekadarzor,aruna,whattodonow,hpk,bu rcu,doga,sevil,vck,cemre1987,mavimenekşe,bahar,mrvb
mavimenekşe-------vck
mrvb----------bahar,mrvb
skyline----------oknk,tülay,nekadarzor,aruna,whattodonow,hpk,sevil, vck,cemre1987,mavimenekşe,bahar,mrvb
suzan-------cemre1987,mavimenekşe,bahar,mrvb
aşkbebek--------mrvb
su1938--------mavimenekşe,bahar,mrvb
yattaravalli------burcu,doga,sevil,vck,cemre1987,mavimenekşe,bahar,mrvb
zarifinci-------bahar,mrvb
beklenengüngelecek-----------haber bekleniyor
asinaz------haber bekleniyor

Son düzenleme:
vck cnm ben
baharın _ mrvb nin
ironik in _ ve skyline nin duasını okudum
rabbim tez zamnada dualarını kabul etsin inşşşşşşşşşşş:16:

İRONİK ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
NİYETİ HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARI OLMASI
03.11.2012 SAAT 21.00'A KADAR DUAMIZI OKUYORUZ
Meral1987 (esra)-------OKUDU
esma------------------
as25------------------
cemrem29 -------------OKUDU
nur.sen---------------
nisanbu----------------
sengelen---------------
flzaşk2003-------------OKUDU
pıtırcık_43-------------OKUDU
tulay_20---------------
nekadarzor-------------OKUDU
aruna------------------
whattodonow----------
hpk(pınar)--------------
burcu_81---------------
doga3------------------
sevil61-----------------
vck--------------------
cemre1987-------------
mavimenekşe-----------
bahar85----------------
mrvb-------------------
ironik------------------
skyline----------------
suzan361-------------
aşkbebek-------------
su1838---------------
mirror1981------------
zarifinci---------------
yattaravalli------------
beklenengungelecek----
asinaz-----------------

Son düzenleme:
Flzask ,cemrem hoşgeldiniz allah kabul etsin nasılsınız:16::16::16::16::16:
Ben eşimi uyuttum sonra pc başına geçtim:9::9::9::9:

Flzask ,cemrem hoşgeldiniz allah kabul etsin nasılsınız:16::16::16::16::16:
Ben eşimi uyuttum sonra pc başına geçtim:9::9::9::9:

HOŞBULDUK CNM ALLH RAZI OLSUN HEPİMİZDEN
ne olsun idare ediyorum ben çok şükür
benim ki işte ben tekim evde
hormon testlerinin sonucu çıktı bi tek fsh yüksek 24 lerde
diğerleri normal bakalım salı günü saraçoğlunu arayıp bi kür alıcaz inş bizdede yararını görürüz cümlemizde
sen nasıslın:29:
bu arada flzask cnm sende hoşgeldin güzelim:29:

hoşbulduk cnm allh razı olsun hepimizden
ne olsun idare ediyorum ben çok şükür
benim ki işte ben tekim evde
hormon testlerinin sonucu çıktı bi tek fsh yüksek 24 lerde
diğerleri normal bakalım salı günü saraçoğlunu arayıp bi kür alıcaz inş bizdede yararını görürüz cümlemizde
sen nasıslın:29:
Bu arada flzask cnm sende hoşgeldin güzelim:29:

allah iyilik versin canım.fsh yüksekse ona göre keçiboynuzu vermiyor takma kafana daha öne kaçtı dahamı düşüktü
ara canım ama dediğim gibi sabırlı ol sakın telefonu kapatma yaklaşık 1 saat hatta kalıyorsun:1::1::1::1:
Inşallah şifa olur eşlerimize bütün kullandıkları bizlerde bebişlerimize kavuşuruz.bende 10gün sonra kan tahlili için gidicem yavaş yavaş yaklaşıyorum tedaviye
inşallah sonucu güzel olur.bu arada eşin sperm testide yaptımı öncesinde yaptırsa iyi olurdu

Back
X