Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

Bazi arkadaslar hic baslamamis.Sanirim oylesine katildilar.Belki baslamazlar hic onlari beklemeye gerek yok bence capricim :-)

Evet canım henüz başlamamış 5 arkadaşımız mevcut.

Blk10 arkadaşımız eklemişti isimleri... Eğer o da uygun görürse listeden çıkartırız.

Tabi bu arkadaşlar tekrar katılmak isterlerse bir sonraki listeye ekleriz diye düşünüyorum.

Blk10 arkadaşımız eklemişti isimleri... Eğer o da uygun görürse listeden çıkartırız.

Tabi bu arkadaşlar tekrar katılmak isterlerse bir sonraki listeye ekleriz diye düşünüyorum.

Elbette ekleriz capricim.Kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz :-)

Benden onceki ve sonraki arkadaslara ayetel kursi- nas-fatiha-ihlas-kevser surelerini birakiyorum.Rabbim butun haklarinda hayirli olan dualarini kabul etsin.Yuzlerini hep guldursun.

Kızlar Allah izin verirse bugün öğlen yönetimle gidip konuşucam. :18::18::18:

Ben hacet için okuyordum biliyorsunuz. Belki sizlerin duası yanında benim ki hiç kalıyor ama çok istiyorum.

Hacetim işimde yükselmek. (Bunu fazlasıyla hak ettiğime inanıyorum.)

Lütfen beni dualarınızdan eksik bırakmayın. Yüce rabbim yardımcımız olsun.
:16:

Amin inşaallah benden sonraki arkadaşa 100 adet la ilahe illalahül melikül hakkul mübin bıraktım,Rabbim gönlündeki muradını versin inşaallah..

Ben hacet için okuyordum biliyorsunuz. Belki sizlerin duası yanında benim ki hiç kalıyor ama çok istiyorum.

eğer senin için o pozisyon hayırlıysa inşaallah olur,ama hayırlı değilse zaten bir engel çıkar ve olmaz o zamanda kesinlikle üzülme..dualarımız seninle..

sevgilim06
didecinne
cerol
nurlum
denizim_85
kend
için okudum Allah niyetlerini gerçekleştirsin amin

Bende Dua istiyorum arkadaşlar eşim ile sorunlarımız var..Dualar müşterek inşallah..En çok ihtiyacım olan şey dua..

allahım hakkında hayırlısını eylesin gönlüne göre versin

eğer senin için o pozisyon hayırlıysa inşaallah olur,ama hayırlı değilse zaten bir engel çıkar ve olmaz o zamanda kesinlikle üzülme..dualarımız seninle..

allahım hakkında hayırlısını eylesin gönlüne göre versin

Amin kızlar teşekkür ederim. İnşallah hakkımda hayırlısı olur.... Valla gitmeye çok korkuyorum. Geçen haftadan beri gidip konuşucam hergün erteliyorum ama erteledikçe de zaman geçiyor ve bu süreci bir kaçırırsam 1 sene daha beklemek zorunda kalıcam. KOnuşmak için bu son günlerim. Allah yardımcım olsun. Yüce rabbim bana bir yol göstersin inşallah....

nisanbu için...
hadiborazan..................
paris68.........................okudu
perlonere......................okudu
egeli............................
ne kadar zor..................okudu
ironik............................okudu
mavimenekşe.................okudu
nisanbu........................okudu
blk10............................okudu
bahar85........................okudu
vck.............................
umut99........................
başak2569....................okudu
esma............................okudu
rainsun..........................okudu
purple-timi.....................okudu
dolunay12.....................
capri...........................okudu
sevgilim 06...................okudu
ecrin23........................okudu
didecinne.....................
cerol...........................
nurlum.........................
denizim_85...................
kend...........................
ftm............................
askbebek....................
uğurluselin..................
sevincmerden..............okudu
nesrin6868.................okudu

canım ben kendim için okudum gerçei yazmışsın sen okudu diye blk10 içinde okudum onuda yazabilirsin :3:

Arkadaşlar listeleri bir kontrol edelim, arada atladıklarım varsa bilgi verirseniz memnun olurum. Gerekli düzeltmeleri yaparız.

Listelerden de anlaşılacağı gibi daha çok eksiğimiz var.

Özellikle sonradan eklediğimiz (didecinne, nurlum, kend, ftm, askbebek) arkadaşlar henüz hiç başlamadılar. Formda da görmedim zaten ya da ben fark etmedim.

Blk10 canım bu arkadaşların isimlerini senin yazdığın listeden almıştım. Senin bir bilgin var mı?

bende baktım cok eksıkler var bu arkadaslar eger arada gırıp bakıyorlarsa tamamlasınlar duaları derım ben cunku böyle gıderse bıtıremeyız canım ya

aslında ben lısteyı daha öncekı arkadaslarda bıtırmıstım.ama sen ekleyelım deyınce caprıcım bende ekledım.o zaman dedıgın gıbı arkadası cıkaralım sonrakı lısteye eklensınler...baska yapabılecek bırsey yok dıye dusunuyorum

Allah gönlunun muradını versın canım

aslında ben lısteyı daha öncekı arkadaslarda bıtırmıstım.ama sen ekleyelım deyınce caprıcım bende ekledım.o zaman dedıgın gıbı arkadası cıkaralım sonrakı lısteye eklensınler...baska yapabılecek bırsey yok dıye dusunuyorum

Yani şuanda olmalarında sakınca yok ama hiç başlamadıkları için bu liste bitmez. Eğer giriş felan yaparda neden listede yokum diye sorarlarsa sen de gerekli açıklamaları yapabilirsen sevinirim canım.... Ben listeden bu 5 arkadaşı çıkarıyorum.

Kızlar listemizin son hali aşağıdaki gibi... 5 kişiyi listeden çıkardım. Onları isterlerse bir sonraki listeye ekleriz. Siz de dualarınızı bunlara göre yapın lütfen....

1-hadiborozan
2-paris68
3-perlonere
4-egeli
5-ne kadar zor
6-ironik
7-mavimenekşe
8-nisanbu
9-blk10
10-bahar85
11-vck
12-umut99
13-başak2569
14-esma
15-rainsun
16-purple-timi
17-dolunay12
18-capri
19-sevgilim06
20-ecrin23
21-denizim_85
22-uğurluselin
23-sevincmerden
24-nesrin6868

ben hastalandim yani bat gunu 5 gun erken geldi dunden beri afif afif geliyor.....ben duami okuyamiyacagim..hastaligim bitince arka arkaya okuycam arkadaslara

Yani şuanda olmalarında sakınca yok ama hiç başlamadıkları için bu liste bitmez. Eğer giriş felan yaparda neden listede yokum diye sorarlarsa sen de gerekli açıklamaları yapabilirsen sevinirim canım.... Ben listeden bu 5 arkadaşı çıkarıyorum.

tamam canım yenı lısteyı at bu duaya baslanalı epey zaman oldu bu zamana kadar okumadıysalar vardır kendınce bır sebeplerı bır dahakı lısteye eklerız

Back
X