Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

valla arada girip bakıyorum naaptınız diye:1:merak ediyorum sizleri :16:

anladım o zaman benim neler yaptığımı belki biliyorsundur.bu ay tüpbebebk raporumu çıkardım kısmetse önümüzdeki ay tedavime başlıyorum inşallah eşimde sperm bulunursa tedavim devam edicek
hayırlısıyla bebeğime kavuşmamı nasip eder Rabbim inşallah sen çok yoğunsun sanırım dualara katılmasanda arada bir uğra yoksa seni takip edip gelirim peşinden unutma:1::1::1::1:

azelya(selin) için okuyoruz
niyeti hayırlısıyla sevdiği kişi ile evlenmek
1-bahar85
2-skylıne
3-azelya
4-vck-----------okudu
5-mavimenekşe----------okudu
6-nisanbu
7-doğa3
8-nekadarzor
9-askbebek
10-mrvb --------------okudu
11-nur.sen------------okudu
12-mirror1981----------okudu
13-esma
14-umut99
15-capri
16-ecrin23
17-esenmia
18-rainsun-----------okudu

bende okudum kendimi işaretledim Rabbim kabul etsin Selinin gönlündekini versin inşallah:)))

Son düzenleme:
1-hadiborozan ........OKUDUM
2-paris68...............OKUDUM
3-perlonere.............OKUDUM
4-egeli....................OKUDUM
5-ne kadar zor.........OKUDUM
6-ironik....................OKUDUM
7-mavimenekşe.........OKUDUM
8-nisanbu................okudum
9-blk10.................okudum
10-bahar85...........okudum
11-vck...................okudum
12-umut99...............okudum
13-başak2569..........okudum
14-esma...................okudum
15-rainsun................okudum
16-purple-timi................okudum
17-dolunay12..............okudum
18-capri.....................okudum
19-sevgilim06............okudum
20-ecrin23................okudum
21-cerol..................okudum
22-denizim_85............okudum
23-uğurluselin............okudum
24-sevincmerden...........okudum
25-nesrin6868.................okudum
Allah hepımızın dualarını kabul eylesın inşllhh aminnn

dolunay12 ,capri ,sevgilim06 ,ecrin23 , denizim 85 arkadaşlarıma okudum,Allah niyetlerini kabul etsin ....gönüllerine göre versin,çok az kişi kaldı,onlarıda yarına bitiririm inşallah...

1-hadiborozan ........OKUDUM
2-paris68...............OKUDUM
3-perlonere.............OKUDUM
4-egeli....................OKUDUM
5-ne kadar zor.........OKUDUM
6-ironik....................OKUDUM
7-mavimenekşe.........OKUDUM
8-nisanbu................okudum
9-blk10.................okudum
10-bahar85...........okudum
11-vck...................okudum
12-umut99...............okudum
13-başak2569..........okudum
14-esma...................okudum
15-rainsun................okudum
16-purple-timi................okudum
17-dolunay12..............okudum
18-capri.....................okudum
19-sevgilim06............okudum
20-ecrin23................okudum
21-cerol..................okudum
22-denizim_85............okudum
23-uğurluselin............okudum
24-sevincmerden...........okudum
25-nesrin6868.................okudum
Allah hepımızın dualarını kabul eylesın inşllhh aminnn

:nazar::nazar::nazar:Allah kabul etsın canım ne guzel boyle cabuk bıterse yenı dualarla yenı lıste yaparız :)

tamamen bitti bende canım.tamam bekliyorum ozman

:nazar:tamam canım Allah kabul etsın bende senın gıbı beklıyorum.arkadaslar hızlandı bu gıdısle bıter.ben yenı dualar arayısındayım belkı yenı bır duayla yenı lıste yaparız tabııı sızlerde ıstersenız canım.bende cok buyuk bır dua kıtabı var onu ıncelıyorum sımdı:9:

Kızlar listemizin son hali aşağıdaki gibi... 5 kişiyi listeden çıkardım. Onları isterlerse bir sonraki listeye ekleriz. Siz de dualarınızı bunlara göre yapın lütfen....

1-hadiborozan
2-paris68
3-perlonere
4-egeli
5-ne kadar zor
6-ironik
7-mavimenekşe
8-nisanbu
9-blk10
10-bahar85
11-vck
12-umut99
13-başak2569
14-esma
15-rainsun
16-purple-timi
17-dolunay12
18-capri
19-sevgilim06
20-ecrin23
21-denizim_85
22-uğurluselin
23-sevincmerden
24-nesrin6868

arkadaşlar merhaba..kusra bakmayın forma giremedim bazı problemler nedeni aksadı ile şöle genel olarak bütün arkadaşlarını dileklerinin kabul olması yönünde duayı okumuştum önceden...benim için okuyanlardan allah razı olsun allah hayırlı ise dualarımızı kabul eylesin..bende vakit buldukça sıraya uymaya çalışıcam bugün başladım "hadiborazan" adlı arkadaşımız için okudum..allah gönlünün muradını versin inşallah bebekse bebek..şifa ise şifa...hacet is hacet..hayırlısı ise kabul olur inşalah..hayırlı geceler...

Allah razı olsun bende benden önce ki ve sonra ki arkadaşa 100 hasbiyallahu ve nimel vekil bıraktım Allah gönlünüze göre versin inş

allah okuyanlarin ve dua bekleyenlerin dualarini kabul etsin herkesin kalbindeki muradi versin
bende 100 kelimeyi tevhid okudum biraktim benden onceki ve sonrakinin kalbindeki istegini kabul etsin insallah AMIN..

Son düzenleme:
"paris68" arkadaşımız için okudum.Rabbim gönlüne göre versin.isteği,,muradı, hakkında hayırlı ise olsun inşalah..Amin....

Nasılsınız kızlar? O kadar çok seviniyorum ki bana okuyanları gördükçe anlatamam:17: benim durumuma geçeyim hemen malumunuz yere gidemedim çünkü evinde kalacağım ablanın acil bir cenazesi çıktı ve orada kalacak başka kimsem yoktu.şimdilik bunu erteledim.Ama gene de o kadar çok özlüyorum ve dua ediyorum ki.Belki de şimdi gitmemem daha hayırlı.

Kendime okumaya devam ediyorum hala Allah okuyanlardan da razı olsun,İnşallah şu listedeki herkesin muradının gerçekleştiğini tek tek görürüm,sizde oldukça yazın.Benim ki bana mucize gibi geliyor çünkü:ssz: İnşallah sizinkiler olur.Belki sizin dualarınızla benim hayatımda da ümidim olmasada güzel şeyler olur hepinizi seviyorum :)

Vck canım sana yarın okuyorum biraz geç kaldım kusuruma bakma.

nazlıefe........................
hadiborazan..................
paris68.........................
perlonere......................
egeli............................
ne kadar zor..................
ironik............................
mavimenekşe.................
nisanbu........................
blk10............................okudu
bahar85........................
vck.............................
umut99........................
başak2569....................
esma............................
rainsun.........................
purple-timi.....................
dolunay12.....................
capri...........................
sevgilim 06...................okudu
ecrin23........................
didecinne.....................
cerol...........................
nurlum.........................
denizim_85...................
kend...........................
ftm............................
askbebek....................
uğurluselin..................
sevincmerden..............
nesrin6868.................
arkadaşlar ben uğurlu selin için okumuştum daha önce listeye başlamadan önce beni de eklerseniz sevinirim..:)

anladım o zaman benim neler yaptığımı belki biliyorsundur.bu ay tüpbebebk raporumu çıkardım kısmetse önümüzdeki ay tedavime başlıyorum inşallah eşimde sperm bulunursa tedavim devam edicek
hayırlısıyla bebeğime kavuşmamı nasip eder Rabbim inşallah sen çok yoğunsun sanırım dualara katılmasanda arada bir uğra yoksa seni takip edip gelirim peşinden unutma:1::1::1::1:

inşallah istediğin gibi olur canım :emir_bebek:çalıştığım için abdest almak sorun oluyor akşamda yetiştiremem onun için..hadi bakalım 2013 de bebek haberlerinizi bekliyorum :49:

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş benden önce ki ve sonra ki arkadaşa 100 vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim bırakıyorum rojda canım hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inş

Tamam canım düzelttim kusura bakma çok özür dilerim. Bugün çok stresliydim yanlışlıkla seni yazmayı atlamışım. Tekrar kusura bakma....

canım yalnız sen okudum dıye yanlıs lısteye yazmıssın lısteden 5 kısı cıkarıldı ve yenı lıste yanınlandı.tam 25 kısıyız o lısteye oku canım yoksa bosuna okumus olursun sılınen kısılere

Allah hakkında hayırlısını versın amin

arkadaşlar ben uğurlu selin için okumuştum daha önce listeye başlamadan önce beni de eklerseniz sevinirim..:)

Canım biraz tesadüf olmuş ama seni zaten silmemişim. Demek ki kısmetinde bu listede okumak ve okunmak varmış...

Sen okumaya devam et canım ben takibi yapıyorum merak etme...

Kızlar listeleri tekrar yayınlıyorum. Eksik veya hatalı olan kısım varsa bilgi verirseniz sevinirim....

Back
X