DERTLERİM BİTMİYOR...

Iamscorpio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
16
9
1
33
Merhaba
2.5 sene önce yapmış olduğum bir evlilik vardı 6-7ay birlikte kaldık sonra bosandik
Fakat annemin rahatsızlığı benim yalnız yaşıyor olmam (babam vefat etti,annem farklı bir şehirde tedavi goruyordu) bizi tekrar birbirimize bağladı ve bu sürece kadar aynı evde yaşamaya devam ettik.
Fakat esimin eve gec gelişleri işinden dolayi bazen de umursamamaktan beni bitirdi. Ve bu ilişkiyi bitirmeye karar verdim.
Fakat annem kanser hastasi ve benden başka ilgilenecek kimse yok. Tedavisi yaşadığımız şehirde devam edicek o yüzden Eşim nasıl olsa yanimdasin annen de gelsin dedi. Bir süre 1 ay kadar annem bizde kaldı
Fakat bu süreç beni daha da yipratti
Eşimle zaten sorunlarımız var ve bu iliski yürümüyor 2.5 sene önce boşanmışız birde annem bize geldi ben iyice kafayı yedim her gece nasıl olucak diye düşünmekten
Tabi esim yine umursamaz davraniyor eve giriş çıkış saatleri işinden dolayi zaten çok ters öğlen 3 gece 5te eve giriyor
İyice bunaldim ve bu iş böyle olmaz diyerek annemin evine geldik

Fakat annem kanser hastasi oldugundan her hafta gibi hastanedeyiz
Tek Başımayim
Uni okudum fakat çalışamiyorum
Onunla ilgilenecek kimse yok
26 yasindayim ve günler gelip geçiyor
Çalışmam gerek
Bilmiyorum ne yapacağımı. ..

Esinizle bosandiniz. Ama birlikte yasamaya devam ettiniz. Annenizide yaniniza aldiniz hatta. Hala esim diye soz ediyorsunuz eski kocanizdan. Dogru mu anladim?

Maddi geliriniz olmadigi icin, destek olsun diye geri dondunuz sanirim. Oda istedigi gibi davranmis size.

Bence bir ise girin. Muhakkak isteyen bir is bulabilir. Bi akrabinizi bilr bakici olarsk tutabilirsiniz az bir ucret karsiliginda. Siz olmadiginizda annenize refakat eder. Emin olun sizi kullanan bir esten daha iyi olur.

Size katılıyorum...İlk önce bir işe girin... Annenizle beraber yaşayın... Küçük büyük fark etmez iş yeterki ayakta durmaya çalışın... Kendinize güveniniz gelsin... Başarmak zorundasınız değilse bu hayat böyle geçmez...

Hic kimseniz yoksa..bi geliriniz de yoksa.. calismaktan baska careniz yok ki... iliskiniz yuruse hadi,diycem eski esle yasayin diye ama olmuyo diyosunuz. Anneniz hasta zaten,sisi uzgun gormek bi duzensizligin icinde kendni fazlalik.hissetmesi iyce hasta eder kadini..
Bence annenizin durumu cok agir degilse bi ev tutun ikiniz yasayin ve siz calisin,kendi basina yasayabilecekse siz yokken. Agirsa,bi devlet hastanesjnde yatabilir belki siz de calisip bakim ucretlerini.karsilarsnz ve refakatcisi olursunuz.. bilemedim. Zor durum..
Keske annenizle.ilgilenebilcek bi 2.kisi olsa..
Allah huzur versin,sifa versin ..

Öncelikle Allah annene şifa versin arkadaşım.
Boşandığın eşle birlikte yaşamak ne kadar doğru sence.
Hiç evlenmeyip birlikte yaşamayı anlarım tercihtir.
Ama sizi boşanmaya itecek kadar geçerli nedenler varsa ve bu kadar yıpranmışsanız neden birlikte yaşamak ?
Ayağa kalkmalısın en kısa zamanda.
Ekonomik özgürlüğünü al eline Rabbim hayırlı bir is versin sana.
Kendine huzurlu bir hayat kurman dileğiyle

Teşekkürler yazanlara.. kendime güvenim var evliyken uni okudum fakat suan annemin bakıma ihtiyaci var ve çalışamiyorum. . En verimli caglarim böyle geçicek sanırım. Allah büyük herseyin bir çaresi vardır. Belki bu da benim sınavım.

Allah annene sağlık versin, sonrasında planını programını yapar çalışmaya başlarsın. Biraz daha sık dişini.

Allah annenize şifa versin kendinizi bunaltmayın çünkü elinizden bişey gelmez sizin yaşınızdayken calışıyordum işimden memnun olmadığım için ve evleneceğimden dolayı kendi isteğim üzerine çıktım. Annem felç geçirdi. Evlenmeyi 1,5 sene erteledim annemin fizik tedavisi falan derken annem iyileşti ve evlendim. 1 sene kursa fln gittim. Ardından babam kanser oldu 1,5 sene mücadele verdik ve babamı kaybettim. Yaşım geçiyor artık dert bana uğramaz bi çocuk düşüneyim dedim doğumdan sonra çalışırım. Suan hamileyim ve annem yine rahatsız oldu. Demem o ki olmayınca olmuyor....

Büyük geçmiş olsun.. haklisiniz olmayinca olmuyor heralde. Mutlu olacagim calisacagim kariyer yapacagim gunleri bekliyorum umudumu kaybetmiyorum. Belki ailemizin hastaliklarina destek olmamizin da bir mukafati olacak.bende babamı 17 yaşımda kaybettim o yüzden annem ve ben yalnizim.. Eğer onada birsey olursa yapayalnız kalacağım. . Ama içimde öyle bir umut varki hep güç veriyor Allahıma şükürler olsun.
Peki 1 sene daha çalışmasam 27 yaşında is bulmak zorlaşır mi acaba korkuyorum ...

Allahın hoşuna gitmeyecek bir yaşayışla imtihanını vermeye çalışma lütfen.

Teyze,anane,dayı ne bilim hiç kimse yokmu gündüzleri annenin yanında kalacak. Benim annemde kanser tedavisi gördü, kemoterapi görüyor zannedersem anneniz. İyi bakılması lazım bundan dolayı yalnız kalamaz. ama sizinde çalışmanız lazım. anne tarafınızdan biri vardır elbet yardımcı olabilecek.

işe girin çalışın babanızdan kalan bır maaş yada annenızın kendı gelırı elbet vardır , hastaneye gıt gellerde yanına ona yardımcı olacak bır refakatcı tutarsınız genel bakımı ıle de ılgılenır gerekırse ve sızde paranızı kazanırsınız , ayrıca bosandıgınız adamla aynı evde yasamak ve hala esım demek bence cok yanlıs eş olabılmeniz ıcın evlı olmanız gerek... o su an sızın sevgılınız ya da beraber yasadıgınız bırı konumunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…