- 16 Mart 2017
- 16
- 9
- 1
- 33
- Konu Sahibi Iamscorpio
-
Allah annenize şifa versin kendinizi bunaltmayın çünkü elinizden bişey gelmez sizin yaşınızdayken calışıyordum işimden memnun olmadığım için ve evleneceğimden dolayı kendi isteğim üzerine çıktım. Annem felç geçirdi. Evlenmeyi 1,5 sene erteledim annemin fizik tedavisi falan derken annem iyileşti ve evlendim. 1 sene kursa fln gittim. Ardından babam kanser oldu 1,5 sene mücadele verdik ve babamı kaybettim. Yaşım geçiyor artık dert bana uğramaz bi çocuk düşüneyim dedim doğumdan sonra çalışırım. Suan hamileyim ve annem yine rahatsız oldu. Demem o ki olmayınca olmuyor....
işe girin çalışın babanızdan kalan bır maaş yada annenızın kendı gelırı elbet vardır , hastaneye gıt gellerde yanına ona yardımcı olacak bır refakatcı tutarsınız genel bakımı ıle de ılgılenır gerekırse ve sızde paranızı kazanırsınız , ayrıca bosandıgınız adamla aynı evde yasamak ve hala esım demek bence cok yanlıs eş olabılmeniz ıcın evlı olmanız gerek... o su an sızın sevgılınız ya da beraber yasadıgınız bırı konumunda.Büyük geçmiş olsun.. haklisiniz olmayinca olmuyor heralde. Mutlu olacagim calisacagim kariyer yapacagim gunleri bekliyorum umudumu kaybetmiyorum. Belki ailemizin hastaliklarina destek olmamizin da bir mukafati olacak.bende babamı 17 yaşımda kaybettim o yüzden annem ve ben yalnizim.. Eğer onada birsey olursa yapayalnız kalacağım. . Ama içimde öyle bir umut varki hep güç veriyor Allahıma şükürler olsun.
Peki 1 sene daha çalışmasam 27 yaşında is bulmak zorlaşır mi acaba korkuyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?