• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertlerimden beni tanıyan bi komşu çıktı iyi mi ?

Ayyy kız ne kötü olur demi o_O mesela kadın buradan yazıyor, "evli bir erkekle beraberim; eşini hiç sevmiyor, zaten eşi de çok çirkinmiş, şişkoymuş, kötü kokuyormuş, iğrençmiş...." tövbe billah toparlanamam; avuç avuç antidepresan içerim :kızgın::KK17::KK17::KK17:
Ay bide bakiyomussun bizim herif malum şahıs al iste cinayet sebebi evlerden irak

tek bir konu açtım bdv de, akşamında yahu görümcem bunu okuyup ben olduğumu anladıysa diye evham yaptım. Görümcem kk biliyor olacakta, üyelik açacakta, bdv yi keşfedecekte, ordan yazdığım bişeyden beni anlayacakta :) deyip deyip kendimi sakinleştirdim. Yalnız nasıl dominant bi karakterse kocam kv eltim fln değil direkt görümcemden tırsmışım.Sonra anlıkta olsa korkmuş olduğuma kızdım, Ne bu yahu velev ki anlasın, kendi ailesinin ayıplarını anlamış olur en azından dedim.Böyle gel gitlerim oldu konu açtığım gün.ama demek ki olabiliyormuş şimdi konunuzu görünce bunu da anlamış oldum.Temkinli olmakta fayda var :)

Valla ben bir derdimi, sıkıntımı birine anlattıysam burada yazmıyorum. Burada yazıyorsam da kimseye anlatmıyorum. KK'ya üye oldugumu da kimseye söylemiyorum. Sorsalar "aaa öyle bir site mi varmış" derim. Yani bu işler sadece rumuzla olmuyor.. Biraz da kendiniz kendinizi saklamalısınız...

Ayy keşke benim ex kv de okusa yazdıklarımı, çok isterim vallahi :)

Kizz ben de kaynanaya saydirmayayim artik. Tirstim valla. Benim de hep oyle korkum var :D bir yerden tanidik cikacak diye odum kopuyor

Kizz ben de kaynanaya saydirmayayim artik. Tirstim valla. Benim de hep oyle korkum var :KK70: bir yerden tanidik cikacak diye odum kopuyor
Benimki buradan anasına saydırdığımı öğrense beni boşar..çünkü prensip olarak birbirimizin ailelerine hiç saydırmıyoruz :KK53: anasına saydırdığım için değil prensipsiz davrandığım için boşar :skandal:

Benimki buradan anasına saydırdığımı öğrense beni boşar..çünkü prensip olarak birbirimizin ailelerine hiç saydırmıyoruz :KK53: anasına saydırdığım için değil prensipsiz davrandığım için boşar :skandal:
Hahaha. Prensipli bir evlilik. Benimki acip bakmaya usenir zaten. Gerci burda yazdigim her seyi o da biliyor farkinda. Sagda solda aile icinde dedikodusunu yapmiyorum. Burda nasilsa kimse tanimadigi icin rahatim.

Ayyy kız ne kötü olur demi o_O mesela kadın buradan yazıyor, "evli bir erkekle beraberim; eşini hiç sevmiyor, zaten eşi de çok çirkinmiş, şişkoymuş, kötü kokuyormuş, iğrençmiş...." tövbe billah toparlanamam; avuç avuç antidepresan içerim :kızgın::KK17::KK17::KK17:

o zaman o kadınla buradan dost olurum buluşurum ve onu parçalarım :KK200:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Hahaha. Prensipli bir evlilik. Benimki acip bakmaya usenir zaten. Gerci burda yazdigim her seyi o da biliyor farkinda. Sagda solda aile icinde dedikodusunu yapmiyorum. Burda nasilsa kimse tanimadigi icin rahatim.
Benim babam, annemin ailesine çok saydırırdı. yaşadıklarımdan ders alıp evliliğimin başında öyle bir prensip kararı aldırdım :KK48: saydırmaya başlayınca sonu gelmiyor çünkü. herkesin saydırılacak bir yönü muhakkak oluyor. huzurlu yürüyen evliliğimi buna borçluyum :KK53::KK53::KK53:

Back
X