dertlerinizle nasil basa cikiyorsunuz?

Huzursuz oldugum ve üzüntülü zamanlarimda derdimi sadece dua ederek Rabbime anlatiyorum.. kimseye anlatmamaya yaymamaya calisiyorum genelde.. derdimi derdi verene anlatiyorum.. merhametliyi merhametsizlere sikayet etmiyorum.. dua sabır tevekkül.. ve sonuc mutlu son gercekten. Ferahlamis , huzurlu bi beden ve ruh.. dertlerin hicbirisi kalici degildir hepsi görevi bitince gidiyor.. Allah sabirla duayla isyansiz gecirmeyi nasip etsin..

değişim :)

bir söz vardı ama bulamadım, şuna benzerdi sanırım;

Her gün yaptığınız bir şeyi değiştirmeden hayatınızı değiştiremezsiniz

İlk işe girdiğimde bende senın gibiydim :) Stresten gecelere kadar ağlardım. Ama şimdi iş yerınden çıktığım an siliyorum iş yerını evıme odaklanıyorum :))
Eğer yenıysen bence normal..
Dertlerımlede bazen ağlayarak , bazen gülerek , bazen müzik dinleyerek , bazen derdim olan kişiye bağrıp çağırarak başa çıkıyorum. He bazende içime atarak :))

Ben yolunu buldum. Sinirlenince kime siniryendiysem hemen o an çemkiriyorum ne sinir kalıyor ne bişey. Millette çekiniyor benden deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı :D

Normalde ruhsal ve fiziksel salardim kendimi...
ama artik daha korkusuzum mu
yoksa daha bikkinmi mi
yoksa daha guclu mu bilmiyorum ama soyle diyorum
bu dert basindaysa gucu da senin icinde gizli diye dusunuyorum...

Ben yolunu buldum. Sinirlenince kime siniryendiysem hemen o an çemkiriyorum ne sinir kalıyor ne bişey. Millette çekiniyor benden deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı :KK70:
En guzelı aslında da bazı ınsanlar oluyo bağıramıyosun :D Eşim yazık höd dese misliylen karşılığını alıyo :D ama bı annem sınırmı bozsa kendı kendımı yıyom :)

Evet kizlar benim derdimde bu.. dertlerinizle skntilarinizla nasil basa cikiyorsunuz?

Hayatimda hic birsey yolunda gitmiyor diyebilirim. Is alaninda cook skntilarim var ve tüm hayatimi etkiliyor. Gecelerim uykusuz mide bulantisiyla geciyor artik..

Siz nasil ayiriyorsunuz isde cektiginiz skntilari özel hayatinizdan? Artik mutsuz herseye aglayan bir insan oldum.. alip basimi cekip gidesim var...

Öğretmenim demişsiniz branşınız nedir ve ne gibi problemler yasiyorsunuz? Biraz aciklarsaniz oneride bulunabilirim.

haledebileceyim bir sikintiysa hall etmeye calisirim.olmayinca sabir ve dua ederim.
Rabime siginirim.kimsenin zoruyla deyil ,kendin nasil mutluysan oyle seyleri yap.

Allaha sığınırım.Daha beterini yaşamaktan korkarak şikayet etmemem gerektiğini kendime telkin ederim. Allah baska dert vermesin beeee cümlesi dilimden düşmez. En yakınlarımın kaybı dışındada hiç bişey beni yıkmaz zaten.Abartmam hiç bi derdimi.GÖzümde büyütmem.

benden kötü durumda olanları düşünürüm genelde,
şuan biri biryerlerde annesini babasını kaybetmiş onun için üzülüyor olabilir onun derdinin yanında benimki nedir diye düşünürüm.
yada daha önce çok üzüldüğüm bir olayın bile geçtiğini hatırlarım buda geçecek derim.

Kizlar güzel yorumlariniz icin cok tesekkür ederim inanin yazdiklarinizi okurken bile daha iyi hissediyorum..

Öğretmenim demişsiniz branşınız nedir ve ne gibi problemler yasiyorsunuz? Biraz aciklarsaniz oneride bulunabilirim.

Staj dönemindeyim suan 4 ay oluyor. Bransim matematik ve sosyal bilimler. Skntilarim okadar cok ki hangi birini anlatsam bilmiyorum herkesden farkli davraniliyor bana..

ben stresle başa çıkamıyorum. aşırı kırılgan yapıya sahibim. keşke böyle olmasaydı çok isterdim. atandın mı bilmiyorum ama atanmadıysan kpss ya odaklan

Staj dönemindeyim suan 4 ay oluyor. Bransim matematik ve sosyal bilimler. Skntilarim okadar cok ki hangi birini anlatsam bilmiyorum herkesden farkli davraniliyor bana..

Memurmusunuz yoksa ozel sektor mu ve sorunlariniz kiminle? Idare ile mi diger öğretmenler ile mi personel ile mi?

Back
X