Dertleşecek kimsem yok....

altinerpinar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
438
1
0
İstanbul
Merhaba kızlar...
Ben hemen sıkıntımı anlatıyım. Güzel sanatlar fakültesindeyim. El becerim çok güzel ve çok başarılıyım okulda. ailemle de bi sıkıntım yok, maddi yöndende çok şükür.. Sorunum okuldaki arkadaşlarım!
Bana dost gibi görünüyorlar ama hepsinin benimle arkadaş olmalarının sebebi menfaatleri sınav zamanında nasıl olsa ben not tutuyorum diye derste not bile tutmuyorlar! Bana gelip istediklerinde veremem diyemiyorum:2: hayır diyememe gibi bi sorunum var. okulda çok yanlız hissediyorum kendimi. dertleşecek kimsem yok evden okula okuldan eve.. çook monoton bi hayatım var. ailem arkadaşlarımla akşam çay içmeme bile izin vermiyor. arada teyzeme gidersem o! çok bunaldım. bi sıkıntın varmı diye sorar canı sıkkın olan arkadaslarımla ders aralarımdan feragat edip oturup konusurum. ama kimse bana neyin var demiyor ben biriyle konuşmak istesem ya işi oluyor yada hep cep telefonunda sevgililerileriyle..bi sevgilim bile yok! 23 yaşındayım bu zamana kadar hiç kimseyle görüşmedim. gelip bana senden hoşlanıyorum diyende olmadı okulda bi hocamdan başka! onla da asla olmam! çok mu çirkinim diyorum bazen.. uzun saçlarım esmer tenim .. diyorum ben bakılmayacak biri miyim dönüp bakmıyorlar bile bana.. imreniyorum okuldaki güzel çiftlere... ama yok yok yok ! ve beni kimse sevip, yanlızğımı gidermeyecek.....

sevgili konusunda durumum aynı seninle. 20 yaşındaym ve sevilim olmadı, ne çok güzelm ne de çok çirkinim. ama bence soğuk davranmamızdandır. erkekler bu yüzden yanaşamıyor.
ben tavırlarımı değiştirmeye çalışıyorum, artık erkeklerle daha güleryüzlü konuşuyorum. kızlarla da aynı şekilde. arkadaş ortamım oldu ve hepimiz çok iyi anlaşıyoruz, umarım yakında sevgilim de olur
sana diyeceğim şu: biraz daha güleryüzlü ol veya arkadaş ortamını değiştir, başka kızlarla takılmaya başla. umarım olur:79:

Hiç soğuk bi insan değilimdir aslında sınıfta hocalar parmakla gösterir beni baya baya girişimci biriyim. niye böyle oldu insanlar anlamıyorum sorunu kendimde arıyorum başka insanlarla da muhattap olmaya çalışıyorum çok dürüst iyi arkadaslarım var ama farklı bölümlerden çok görüşemiyoruz sınıfta herkes bi kendini beğenmiş en iyisi biziz diyorlar resmen! gerçkten kendimi çok yanlız hissediyorum evde annemle konuşurduk ama şimdi çalıştığı için geç görüşüyoruz bende yatıyorum karşılaştığımız söylenemez. belki hayatımda erkek arkadasım olsa biraz rahatlardım kimse bana bakmıyor bile çok bakımlı biriyim oysa hatta dün boyadım saçlarımı sapsarı uzun neyim eksik bilmiyorum... bi sevdiğim olmuştu oda sevmedi beni! gerçekten çok dışlanmış ve yanlızım..

girişimci derken ne konuda? derslerde mi arkadaşlıkta olsa böyle sıkıntı çekmezdin. benim 21 e kadar tek tük erkek arkadaşım olmuştu onada pek ilişki denmes. 21den sonra bir kısmetim açıldı hemde nasıl! ama deneyim sahibi olmak önemli ilişkilerde birine nasıl yaklaşcağını bilmek önemli kesinlikle. soğuk durcağın zamanla sıcakkanlı olacağın zamanı iyi ayarla hafifte gülümse saçını savur tmm akar gider:))

girişimci dediğim okul konusunda da arkadaslık konusunda da gider konusur tanısmaya çalışırım insanlarla demekki ben yanlıs kişilerle konuşuyorum :) yorumuna bayıldım tamam savurucam saçlarımı kısmet nasip tabiki herşey ama o tek tük şeyler bile olmadı bende

canım kahvaltımı yapar yapmaz cevap yazıcam sana.

1) Sen yine fakültedesin ben konservatuarlarda neler çektim daha bi rekabet ve hırs düşmanlık var.
Müziksel işitme dersleri var müzik kulağı için resmen sıralar arkamda dağ gibi olurdu abii ucundan göster diyenler lakait insanlar normalde bir iş yapsam beğenmeyen kıskanç çıkarcılar. Ama hala hayattayım onlardan daha iyiyiim :))) bunları düşünme bile bi kaç kiş ivardır başka bölümlerden arkadaşlarım var benim mesela :)))
2)Sevgiliyi düşünme aynı yaşlardayız senle benim oldu 2 kere ve dünyanın mutlusu olan ben bu yaşlarda en acı tecrübelerimi yaşadım.. Geç olsun fakat güç olmasın demek lazım kısmetse en güzeli bulur seni zaten..
Hayırlısı olsun hakkında

Son düzenleme:
geldim canım :)
bence sevgilim yok diye üzülmemelisin ben de 21 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı bu zamana kadar, ama bu benim tercihimdi ve hiç sorun yapmadım. biliyorsun hocama aşığım ama inan o ben mezun olmadan teklif etse içime sinmez. saçma gelebilir ama cidden böyle.. çünkü ben üniversitedeki ilişkilerin ciddiyetine inanmıyorum.. genelde çoğu gelip geçici oluyor. haa istisnalar yok mudur? üni. de tanışıp çok mutlu olup evlenenler de vardır elbet ama beni çoğunluk ilgilendirir ve genelde üni den sonra herkes ciddi düşünür.. bu nedenle bence mezun olduktan sonra çok daha mutlu olabileceğini unutma ve haline hep şükret. en azından tertemiz bir geçmişin var. erkekler kendileriyle ilk çıkan kızlara çok değer verirler...
arkadaşlarına gelince, benim de çok az gerçek dostum var.. çoğu kıskanç, iki yüzlü... ya başarını kıskanırlar, ya güzelliğini, hatta hiç sevgilim olmadığı için bile kıskananlar var biliyor musun?.. oysa ki ben hepsini çok seviyordum.. 2 yüzlü olduklarını anladıkça hepsinden çok soğudum.. gerçekten beni sevdiğine inandığım bir tane arkadaşım var.. popüler bir insanım, çok arkadaşım var ama dostum bir tane..
ben de çok gezip dolaşmam.. geceleri gezmek o kadar da güzel bir şey değil.. birinici sınıftayken gece 11e kadar gezerdim yurttan kızlarla ama artık sıkıldım.. yurttan hiç çıkasım gelmiyor artık çünkü herşey anlamsız geliyor bana, gece hayatı anlamsız..
yani senin yaşadıkların pek çok kişinin yaşadığından farklı şeyler değil.. bunu unutma.. ama bak ben sorun yapmıyorum.. tüm bunların hiç birini inan sorunmuş gibi görmüyorum.. sen de görme. :)
:82:

Son düzenleme:
aynen işte tam anlatmak istediklerim buydu. hep en iyisi benim diyenler başarılı bir iş yapsan beğenmezler alt etmeye çalışırlar. çok fesat ve çıkarcı insanlar ya çok usandım bu tipelrden. yine de dediğin gibi benim hedeflerimin çok çok altındalar ilerleken yolumdaki bu dikenleri görmüyorum! diğer bölümden çok arkadasım var ama işte zaman uymuyor bir şekilde .. galiba haklısın geç olacak ama inş güç biri olmaz bilmiyorum aklım o kadar çok karısık ki...

sana vereceğim tek bir nasihatım var : rahat ol...strese girme, herşey zamanla olur
balzac der ki : beklemesini bilenin herşey ayağına gelir

beklememek beter beklemeden.....

söylediklerinde çok haklısın. ben gece dışarı çıkmak derken arada ayda yılda bir de olsa çıkıp bi kahve içmek. yoksa çok gezen bir insan değilim. annem çalıştığı için eve gelip yemek falan derken kendime vakit bile olmuyor çoğu zaman. bende çok fazla soğudum bu insanlardan ilk başta çok iyilerdi sonradan gördüm yüzlerini ve buda diğer insanlara ön yargılı bakmama neden oluyor ister istemez. Şu dediğinde çok haklısın "tertemiz bir geçmiş"...
Allaha şükür ediyorum hergün her saat bunun için. benim istediğim öyle takılmalık biri değil gerçekten sevebileceğim, sevileceğim biri.. bi boşluktayım sanki çok bunaldığımdan olsa gerek..ondan çok hiseetim bi sevdiğimin olmamasının eksikliğini.. Herşeye rağmen sağlıklıyım eksiğim yok. sadece beni anlayan biri olsun yeter.. :93::93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…