Merhaba. Yaşadıklarınıza çok üzgünüm hepsini okuyamadım ama birebir aynı şeyleri yaşamışız. 2015 de evlendim 2016 da anneydim.Oğlım 2.5 yaşındayken korunmayı bıraktım ve hemen hamile kaldım ama bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum. Derken bir daha aynı şey yine kürtaj oldum. Sonra 3 kez kimyasal gebelik geçirdim. Aşılama oldum tüp bebek denedim olmadı olmadı olmadı. Çocuk geldi 8-9 yaşına. 5 yıldır ikinci çocuk için uğraşıyorum. İnan kendim için degil oğlum için istiyorum. Bu 5 yıl içinde gerek velilerim tarafından, gerek eş dost akrabam tarafından ,konu komşu trafından inanılmaz zorbalandım. Hani diyeceğim o ki benim bir çocuğum varken de yaptılar. Asla asla asla canını sıkma. Yaşın genç sağlık problemin yok daha yeni evlisin misler gibi de anne olacaksın. Bak gör çatır çatır doğuracaksın

stres yapma demek kolay biliyorum ama bunun başka yolu da yok. Her nasip kendi vaktine gebedir demişler. Hiç vakit kaybetmeden psikolojik bir destek al ciddiyim bak süreci inanılmaz hızlandırıyor. Her adet de inanılmaz bir yıkım, her gebelik haberinde keza ayrı bir yıkım bunlar biriktikçe öğrenilmiş çaresizliğe dönüşüyor. Her zaman böyle olacak sanıyorsun ama öyle değil. Bu kadar anne olmak isterken bu fikri kafadan atmak kolay değil. Bir destek alırsan gör bak pamuk gibi olacaksın. Doktorlara para dökeceğine psikoloğa para dök hem her yönüyle fayda görürsün