Dertleşelim mi?

Takıldığınız konular gerçekten önemli boyutta mı da bu kadar büyütüyorsunuz? Eşinize göre eften püften şeyler olabilir belki ama size göre öyle olmayabilir. Hemen kendinizde suç aramayın.
Bir de karantinada olduğumuz için evde herkes birbirine sarıyor can sıkıntısından. Şu süreç bittiğinde bu kadar sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Ya aslında bende bıkmış durumdayım 9 yıldır evliyim eşim yıllardır geç saatlere kadar çalışır. Ben orda çalıştığımda da gördüm evet zor işler yetişmiyor biyere girip çalışsa buralar para kazanamaz ama bıktım artık bende sanırım sadece ona odaklandım. Çok tartışıyoruz aşırı derece de her konuda kavga edebiliyoruz bende bıktım artık ne yapmak istiyorsa nasıl çalışmak istiyorsa öyle yapsın istiyorum karışmak istemiyorum ama bunu da teip atarak göstermek istemiyorum. Ben çok sabırsızım eşim çok sabırlıdır kendimde bunu kırmak istiyorum

Birkaç tane arkadaş edinirseniz eşinize daha az yüklenirsiniz. Sürekli aynı insana bağımlı olmanın bir getirisi bu. Sosyalleşin

Is disindaki konulardan sohbet edin. Cocugunuzla ilgili konulardan falan. Biraz tez canlisiniz herhalde.

Aynen çok tez canlıyım ve bu bana hayatımın boyunca hep olumsuzluk getirdi. Hayatı akışına bırakamıyorum sürekli kontrol etmek istiyorum napcam bilmiyorum

takıldığınız konular ne acaba, özel değilse ? geç saatlere kadar çalışması ise mesela, zaten beraber çalışırken görmüşsünüz düzeni. malesef herkes 9-5 olamıyor iş konusunda.
hayatınızı sadece çocuk ve eş olarak böldüyseniz ister istemez de takıyor olabilirsiniz meseleleri. kendinize ilgi alanları bulsanız ? kitap okumak bir ilgi alanı değil bir el işi gibi şeylerden bahsediyorum. yada neye yeteneğiniz varsa ?

Sabah 9 akşam 10 11 12 yıllardır bu düzen yoruyor artık. 9 5 çalışması hayal zatn ama 7 de gelsin istiyorum mesela. Pazarları bile çalışıyordu artık çok söyledim kavga ettim ayrılmakla tehtid ettim pazarları gitmiyor artık. Normalde gezip tozmayan sürekli evde oturan Bi insan olsam demekki asla dayanamazmışım şu karantinada onu anladım. Arabam var gün içinde istediğim yere gidiyordum bukadar geç gelmesine taksamda bukadar sık sorun etmiyordum. Ama şu aralar gerçekten bunaldım

Teşhisi koydum kontrol manyağısınız tabiri-caizse.Başka şeylere verin dikkatinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…