Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 7 senelik evliyim,6 kez düşük yaptım o kadar çok doktora gittimki türkiyede gezmediğim doktor hacı hoca, olmadığım ameliyat kalmadı ama bebeklerimin neden öldüğünü bulamıyorlar son düşüğüm 5 ay oldu hayatt bitti diosun ama malesef bitmiyor allah verdiği derde sabır verioomerhaba kızlar 2,5 yıllık evli bi bayan olarak 2 yıldır cocuk sahibi olamıyorum izmirde gezmediğim doktor kalmadı bu ay yine hamile deilim sadece dertleşmek istedim bnm gibi sorunları olan varsa gelin dertleşelim =(
aynen öle arkadaşım fsh değerin yükselio ve sürekli salgı salgılıyor beyin çocuk çocuk diye hamile kalamıoruz,ben zaten ne zaman tam bıraktım diyorum vazgeçiyorum o ay kendiliğinden hamile kalıyorum ama düşüyorlar işteHanımlar Allah hepinize sabır versin ve en kısa sürede bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
Ben duyduğum bir bilgiyi paylaşmak isterim. Beynimizde, üreme merkezi ve stres merkezi yan yana bulunurmuş. Stres yapılıp sürekli düşündüğümüz zaman üreme merkezi işlevi yapmazmış. Çok zordur eminim ancak kafayı takmamayı öğrenirseniz veya boşlarsanız belki vücudunuz daha iyi sinyal gönderir.. tabiki tıbbi rahatsızlık yoksa.. nacizhane fikirlerim bunlar benim.
dediğinde haklısın cnm bi ara artık aman dedm bosladım olmuo die altı ay once hamile kaldım ama dusurdum bilmiorum neden bole oluo forumda baska paylasımları okuorum cogu kişi bebek istediği ay hamile kalmıs rabbım bizede o sansı verir ıns bu saatten sonraHanımlar Allah hepinize sabır versin ve en kısa sürede bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
Ben duyduğum bir bilgiyi paylaşmak isterim. Beynimizde, üreme merkezi ve stres merkezi yan yana bulunurmuş. Stres yapılıp sürekli düşündüğümüz zaman üreme merkezi işlevi yapmazmış. Çok zordur eminim ancak kafayı takmamayı öğrenirseniz veya boşlarsanız belki vücudunuz daha iyi sinyal gönderir.. tabiki tıbbi rahatsızlık yoksa.. nacizhane fikirlerim bunlar benim.
bende kendi kendime hayıflanıodm neden olmuo die allahım biz kadınları evlatsız bırakarak sınamasın cnm gercekten zor :Sbende 7 senelik evliyim,6 kez düşük yaptım o kadar çok doktora gittimki türkiyede gezmediğim doktor hacı hoca, olmadığım ameliyat kalmadı ama bebeklerimin neden öldüğünü bulamıyorlar son düşüğüm 5 ay oldu hayatt bitti diosun ama malesef bitmiyor allah verdiği derde sabır verioo
hiç umutsuzluğa kapılmadım ama her düşük yaptığımda birdaha yapmıyacak çocuk diye ağladım durduk yere eşime zıt kaptım sanki adamın ne günahı varsa insan çok yıpranıyor ama napalım bizimde sınavımız bu en son rahimime çizik attılar doktor 3 ay içinde hamile kalman lazım dedi bakalım zaman neler göstericek allahtan hayırlısı herşeyinbende kendi kendime hayıflanıodm neden olmuo die allahım biz kadınları evlatsız bırakarak sınamasın cnm gercekten zor :S
amin cnm herseyin hayırlısıhiç umutsuzluğa kapılmadım ama her düşük yaptığımda birdaha yapmıyacak çocuk diye ağladım durduk yere eşime zıt kaptım sanki adamın ne günahı varsa insan çok yıpranıyor ama napalım bizimde sınavımız bu en son rahimime çizik attılar doktor 3 ay içinde hamile kalman lazım dedi bakalım zaman neler göstericek allahtan hayırlısı herşeyin
inşallah sağlıcakla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. bende hamile kalamıyorum müthiş kafayı takmıştım ha bire test yapıp duruyordum ki geçen ay yumurtalık kisti oldum iyimi :))) adet olamadım gecikti 3 gün, önce adet olmuyorum hamileyim diyosun sonra Allahım adet olayım kurtulayım şu kisten diyosun çok şükür kurtuldum sanırımhiç umutsuzluğa kapılmadım ama her düşük yaptığımda birdaha yapmıyacak çocuk diye ağladım durduk yere eşime zıt kaptım sanki adamın ne günahı varsa insan çok yıpranıyor ama napalım bizimde sınavımız bu en son rahimime çizik attılar doktor 3 ay içinde hamile kalman lazım dedi bakalım zaman neler göstericek allahtan hayırlısı herşeyin
amin canım amin hepimize nasip eder inşallahicim cizliyo artik su forumda soyle yazilar gorunce..artik kafaya takmiyorum diyorum ama kendimi kandiriyorum saniye aklimdan cikmiyo..adet oldugum halde uzerine mi gordum acaba,kan testi negatif ciktigi halde erken mi yaptım acaba... acabalarla kafayi yemek uzereyim.3 senedir gebe kalamiyorum pkoluyum.2 aydir dr.a gitmiyorum.bu ayda sogan suyu kulanicam.bir sonraki ay asilamaya gecicez..sabir diyorum artik..rabim kimseyi evlatla sinamasin gercekten cook zor..
bende aynıyım acaba nie geciktim ne oldu ne bitti bide doktor 3 ay bekle dedi şmdi hepten zordayım ömrümüz gün saymakla geçiyor,çok zorr allahım yardımcımız olsunicim cizliyo artik su forumda soyle yazilar gorunce..artik kafaya takmiyorum diyorum ama kendimi kandiriyorum saniye aklimdan cikmiyo..adet oldugum halde uzerine mi gordum acaba,kan testi negatif ciktigi halde erken mi yaptım acaba... acabalarla kafayi yemek uzereyim.3 senedir gebe kalamiyorum pkoluyum.2 aydir dr.a gitmiyorum.bu ayda sogan suyu kulanicam.bir sonraki ay asilamaya gecicez..sabir diyorum artik..rabim kimseyi evlatla sinamasin gercekten cook zor..
isyan degil ki bizimki..degisik bisr.asla isyan etmedim.rabim seytana firsat vermesin.herseyin yeri zamani var bizi cok yoruyo sadece..İsyan etmeyin hanımlar.. Allah hepinize isteyen herkese bebek nasip etsin. Demek ki doğru zamanı bekliyor olması için.. sizin yaşadıklarınız da çok zor